КАУФЛАНД - тема 65

• 58 974
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Значи 40 бутилки накуп трябва?

# 76
Ок разбирам изискването да са чисти и несмачкани, но не схванах ограниченията със заплащането. Как на брой по 5 ст, а едва на40 издава ваучер? С натрупване на сумата ли става или просто си събираш 40 броя и после се разхождаш до машината , за да получиш 2 лв пък тях може да ги похарчиш само ако направиш сметка на определена стойност😱
Прекалено ми е усложнено , за да се възползвам и просто ще си карам както до сега- само и единствено с мисъл за природата , това ми е достатъчно, без сметки и бонуси .
От снощният седмичен пазар заредих доволно круши Конференс, разни салатни , млечни и скумрия от витрина. Уцелих намалено прясно мляко Олимпус и взех три бутилки по 2 лв- приготвих бисквитена торта, заредих нова доза кефир и останалото в малки шишета замразих .

# 77
Снощи ходих в Кауфланд и ликувам. При нас най-накрая са заградили покрай касите и скоро време ще се самообслужваме, оле.
Нищо съществено не взех, а после върнах два шоколада, че излязоха на редовна цена. Дожаля ми за жената на информация, за два шоколада сума ти бумаги изписа.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 18:03 от Дидичка

# 78
Ок разбирам изискването да са чисти и несмачкани, но не схванах ограниченията със заплащането. Как на брой по 5 ст, а едва на40 издава ваучер? С натрупване на сумата ли става или просто си събираш 40 броя и после се разхождаш до машината , за да получиш 2 лв пък тях може да ги похарчиш само ако направиш сметка на определена стойност😱
Прекалено ми е усложнено , за да се възползвам и просто ще си карам както до сега- само и единствено с мисъл за природата , това ми е достатъчно, без сметки и бонуси .
Ако стигнете 40 бутилки ще Ви се издаде автоматично ваучер,но не е задължително да вкарвате 40 бутилки за ваучер,колкото си искате може.Ето в Лидъската тема потребителка е вкарала 9 пластмасови и 1 кен

# 79
Ок , но защо толкова сложно са го описали?!
Имам чуството , че са назначили хора за да измислят тъпотия, след тъпотия. Какъв беше проблема да е лесно и просто- връщаш бутилка/ кен , вземаш ваучер и плащаш  с него в рамките на месец .

# 80
За пет стотинки дали някой ще се навие да събира и мъкне шишета и кенчета?

# 81
Ами аз и без пари съм съгласна, но няма в нашия квартал. Идеята е важна, не парите.

# 82
Много ясно е написано, само изискването за обща сума на покупката не го разбирам, но сигурно има причина за това. В случая важното е самото рециклиране, а не стотинките, които дават. Дано сложат такива автомати в повече градове.

# 83
Toва кокосово мляко има ли го в някой от филиалите в Пловдив???

На Пещерско шосе има някакво друго, но не ми вдъхва доверие...
Пробвали ли сте тези чайове, че съм им хвърлила око?

Този препарат с оцет хубав ли е, не го бях виждала досега?

# 84
Веригите казват, че нямат голям марж, нали? Ето ви примерче:

Eti Tutku в Кауфланд България струва 2,75 лв за 160 г (т.е. 16,98 лв/кг)
В А101 Турция струва 16,50 турски лири или 1,54 лв за 210 г (т.е. 7,33 лв/кг)

Разбирам, че има транспортни и други разходи, но чак такава разлика...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 08:11 от affleck

# 85
  • Пловдив
dolce, най-вкусният кокосов орех, който до сега съм вкусвала беше от Кауфланд. Водата беше сладка и ароматна - за първи път ми се случва! Гледах много рецепти и накрая настъргах ядката, добавих вода, постоя малко, после прецедих и направих мляко. Доста маслено се получи. със стърготините направих сладки. И всичко това за под 2 лв.!
Препаратът с оцет би трябвало да се справя добре в банята срещу варовикови отлагания. Ползвала съм аналогичен от dm.
Със сигурност ще се възползвам от автоматите за рециклиране,  единият с такъв е този който посещавам, но не разбирам защо не трябва да са смачкани, обемни са за пренасяне така...

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:17 от sunflower

# 86
На рециклиране подлежат само чисти опаковки- предполагам това е причината, за да е  по- лесно почистването . Сещаш се колко е прилежен нашенеца  само като погледнеш контейнерите за разделно събиране - пълно е с мазни опаковки от олио, скара и маргарини.
 Долче за препарата нямам мнение , но понеже знам , че се зареди доволно с бял оцет пробвай сама да си го направиш, аз така правя преди почистване в шише с пръскало смесвам сода( в ДМ има за нехранителни цели пакет от 1 кг) , бял оцет ( тук внимаваш, че има лека "вулканична" реакция) и вода.

# 87
В Германия не приемат дори леко смачкани опаковки, машината ти ги връща.

# 88
Sunflower, a как разчупи кокосовия орех? Мен това най-често ме спира от покупка на пресен...🙂

# 89
  • Пловдив
Sunflower, a как разчупи кокосовия орех? Мен това най-често ме спира от покупка на пресен...🙂
Супер лесно е! На върха на ореха има 3 вдлъбнатини. С нещо остро ги пробиваш - аз използвах тирбушан, изпразваш ореха от водата. После с чук се удря през средата и се разполовява. Издълбаваш ядката и така. Има много клипчета за това в нета. А от черупката си направих свещник, а другата половина ще е саксийка Simple Smile.

[/list]

Общи условия

Активация на акаунт