КАУФЛАНД - тема 65

• 58 650
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
То срамота да питам на 50+ години, но нали в парочистачката не се слага препарат? Готварски печки почистват ли се с нея?

Повечето парочистачки работят само с вода.  Но има и модели с по два резервоара - един за  вода и един за препарат.

# 451

На ток е с доста дълъг кабел, включва се, изчаква се около 3 минути и е готова за работа. Гледах в Интернет и има други приставки, които могат да се купят.

След като се приключи работа с него трябва да се изчака известно време за да се охлади и прибере отново.
 А за зареждането отново ако съм разбрала добре въпроса, като ми намалее водата в уреда се изключва от захранване, притиска се, за да изкара останалата пара в уреда, и тогава отварям допълвам с вода и включвам на ново.
Първия път като го ползвах за кратко (не бях чела упътването) и исках да го отворя за да изразня водата и не  искаше да се отвори, докато не изкараш парата от него 😃 доста се паникьосах, че съм взела нещо което още на първото ползване се е скапало.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:02 от Yoana16

# 452
Откъде купувате дестилирана вода, в Кауфланд има ли? Ако да, къде да я търся по-точно?🙂

# 453
Нито фурми намерих днес, нито СиСи. Само етикети Sad

# 454
  • На изток от Ада
Откъде купувате дестилирана вода, в Кауфланд има ли? Ако да, къде да я търся по-точно?🙂
в дм

# 455
  • оттам, откъдето започва България
В аптеките също има. Аз си произвеждам като пускам ежедневно влагоуловителя.(поне до момента, тъй като е влажно).

# 456
  • shumen
От ДМ.

# 457
  • Русе
В аптеките се продава дестилирана вода, а ако я и правят сами е и много евтина. Просто си нося бутилка и ми я пълнят.

Ей! Фурми забравих тази сутрин.

# 458

Ако търсиш по-голямо количество от Метро 10л под 4лв или от бензиностанция. В Кауфланд може да има при авто-нещата

# 459
Благодаря!🙂

# 460
Търся ако на някой му се намира излишен купон за отстъпка от сметката Simple Smile

# 461
Търся ако на някой му се намира излишен купон за отстъпка от сметката Simple Smile

Имам -3лв при сметка над 50лв. Валиден до 30.04.23 Искаш ли го?
Пратих ти го май, ако не го получиш ми пиши да намерим друг начин да ти го пратя

# 462
  • СОФИЯ
Големи простотии. Не си давам купона пък.

# 463
При нас са заредили пак с капаци. И този път е още по-подобаващо- и на редовното им място, и при промоциите (срещу капаците) има отделено място за още капаци...🙂
Видяхте ли вече тези крекери?😉🙃 Доста подобни са на лидълските (които изчезнаха)- с лук, със сол, със сирена и с мак или сусам са:

И печен белен слънчоглед се е появил на К-класик, май е сухо печен без сол.🙂

# 464
Тази вечер се уредих с коприва за 37 ст. Във вторник с картофи за 59 и магданоз и копър по 29 ст.
Ама много рехави намаления, намалят 3-4-5 артикула и толкоз. Червените чушки пак бяха тръгнали да загниват, а си стояха на 7,49 за килограм.

И при нас е имало капаци, ама само етикетите им бяха останали.

Общи условия

Активация на акаунт