КАУФЛАНД - тема 65

• 58 608
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Какво стана с гората на Кауфланд? Има ли такава изобщо?

# 586
Като стана въпрос за тенджери, някой има ли отзиви за тези на Jamie Oliver, че са  скъпички и дали си заслужават парите?

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:46 от monii

# 587
И при вас ли яйцата в кутия по 6 броя нямат печат (на самите яйца)? Това ок ли е?🤔🤔

# 588
  • София
И при вас ши яйцата в кутия по 6 броя нямат печат (на самите яйца)? Това ок ли е?🤔🤔
Допустимо е по наредба. За мен е ОК когато са опаковани и имам тези данни на опаковката.

# 589
Бързах и нямах много време за гледане на опаковката (от бързия поглед не ми стана ясно дали яйцата са български или не).

# 590
  • Mostly in my mind
Благодаря ви, че споделяте. Heart
И аз си взех капак 28 см, заспа ми. На етикет  беше 7.49. На каса 1.89...май. Колко ли още продукти има със скрити цени, замислих се. Blush

# 591
  • оттам, откъдето започва България
Просто не мисли. Радвай се на покупката си, че откакто ви чета при нас капаци - НЯМА.

# 592
При нас пък имаше само от ф28 и то много. Все пак ги изкупиха и онзи ден видях, че отново са заредили доста, но пак имаше много само от ф28 и един два от най-малките.
Не знам така ли зареждат или просто това "заварвам". JoyJoyJoy

А миналата седмица в Младост пък имаше и от трите размера по много, но на етикетите бяха с високи цени и реших, че вече не са на разпродажба, но явно в системата още са.

А колко капаци са напроизвели, не е истина направо...!!! Flushed
И при тези количества все пак на някои места да няма е много гадно, съчувствам на "ощетените". Hug

# 593
Благодаря ви, че споделяте. Heart
И аз си взех капак 28 см, заспа ми. На етикет  беше 7.49. На каса 1.89...май. Колко ли още продукти има със скрити цени, замислих се. Blush
  Много,намалят ама се надяват да не се купува,че да остане за след промоцията.Това и другаде го забелязвам.

# 594
Купих си и аз капак, да спазя тренда на форума. Голям ми е и не ми става на нито една тенджера. Та ще си го държа да ми напомня да не се подвеждам по масовките.

# 595
Аз големия го взех за един тиган, тамън ми е. Вчера взех и един среден, на общо основание, да има. Дори още не съм го мерила дали пасва на някоя съдинка.
Само малък не съм купила, ама засега се въздържам.

# 596
Купих си и аз капак, да спазя тренда на форума. Голям ми е и не ми става на нито една тенджера. Та ще си го държа да ми напомня да не се подвеждам по масовките.
Мили дами. Шивашки метър всеки има. Мерете преди да купите. В краен случай с конец също може да се измери в къщи. Размерите се цитираха няколко пъти.

# 597
  • оттам, откъдето започва България
Е, съчувствам ви, че не ви пасват капаците.
В нашия град въобще няма зареждане, за да си купим. Simple Smile

# 598
  • София
Само един капак ми пасна, но няма да връщам другите. Наистина са по-големи, но смятам, че ще им намеря приложение.
Ако са ти излишни, свиркай.

Засега ще ги задържа. Мисля, че все за нещо ще ми свършат работа. Simple Smile

# 599
Много,намалят ама се надяват да не се купува,че да остане за след промоцията.Това и другаде го забелязвам.

В случая обаче не е промоция, а разпродажба, т.е. целта е да се изчистят бройките. При нас имаше нова доставка и си взех голям капак за уок тигана.
В нашия филиал от месеци разпродават и малки дървени дъски по 1 лев.

Общи условия

Активация на акаунт