Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Знаех си ,че така ще стане Зерин нали каза,че ще даде по голям имот.
Само се чудя щерка му струва имот за него ясно ами зет му?
И Ферит да не е получил амнезия до 6-7 серии му се гадеше от Ифакат.

# 556
  • Яко в Матрицата...

Сейран: Внукът Ви накрая и ръка вдигна срещу мен. Никаква сила не може да ме върне в онази къща, господине!
Халис: Момиче ли взехме или кукла?
Ферит: Този път надушвам нещо лошо. Правиш грешки, от които няма връщане назад, така да знаеш.
Сейран: Знам всичко.
Зеррин: Ще разберете по-дорбе, че съм тук и заради дъщеря Ви. След като положението е такова, вземете това, което Ви се полага.
Ифакат: Докато има толкова много момичета искат да са нейно място, човек щеше поне малко да е благодарен.
Ферит: Тъкмо си казвам, че се получава, че се подредиха нещата и тя си тръгна.
Кязъм: Решението ти окончателно ли е? Искаш да се разделите ли?
Сейран: Да.
Абидин: Обикнах. Не като теб, а като мъж.
Кязъм: Мислих премислих, взех решение. Ще се разведете!

Чак ми стана гадно, докато превеждах. Да, Диди, Ферит как така намери точно на тази змия да се изповядва...
Пожелавам много търпение на гледащите оттук нататък.

# 557
Стана ясно и защо Абидин отнася Феритовите юмруци. "Аз си влюбих и то не като тебе, а по мъжки". Брррррр...
А Кязъм този път се пазари на два фронта, струва ми се. Отвратителен.

# 558
Айдааа, замина работата. Фрагман бомба. Grinning

Само дето ве знам дали ще я гледа някой тази бомба
Хората искаха те да са щастливи

# 559
  • Яко в Матрицата...
Няма щастие, има кавги и имоти Confused

# 560
Сейран сигурна, че иска да се разведе, пък като чу решението на Кязъм и се ококори. Затова казах вчера, че тя прави на инат предимно, не че е убедена в правотата си.

# 561
Според мен пък е редно да се разделят/разведат. Иначе какво ще гледаме, още 27 епизода, крещене вечер, бутане от леглото суттин и мили погледи през деня...въртяха се в омагьосан кръг, сега поне има раздвижване. Нека се разведат, ще се преоткрият и ще са заедно защото го искат, а не защото някой ги е накарал.

# 562
Сейран сигурна, че иска да се разведе, пък като чу решението на Кязъм и се ококори. Затова казах вчера, че тя прави на инат предимно, не че е убедена в правотата си.

Тя ми е ясна ами Феро какво се опулил в два кадъра все едно е видял индианци в стаята си?

# 563
Рени, благодаря за превода ♥️

Накрая на фрага защо пада Сейран, все едно някой й удари шамар?
Два пъти ли я бие Кязъм - единия път е с черна блуза, втория е с шарена

# 564
Ама как бе, Пельо вече целуна ръка на Ифакатица, таз я взе за снаха Grinning
Аййй горкия Феро! Е, Сейран няма да я бият, защото ще вземат по-голям парцел.

# 565
Рени, благодаря за превода ♥️

Кязъм даже 1 фраг с колан я погна срещата с Феро на паркинга е след боя затова е с поло.

# 566
  • Яко в Матрицата...

Не някой, Кязъм. Това го имаше и в първия фрагман.

Няма да ги разведат, това е проблемът... По-добре да ги разведат и всеки да си поеме пътя. СейФер отдавна умряха. Време е и дизито да свърши. Сценаристът как не го е срам като ходи да тегли пари от банкомата? Ама не е виновен той, а продуцентът, че не го е изгонил досега. Ако не бяха АфРам, тия и 2 % нямаше да видят.

# 567
Аз разчитам на това, че фрага може да е подвеждащ, това са думи...а до действията за развод могат да се случат доста неща . Ето, сега е момента да се започне истинската борба за СейФерската любов.

# 568
Накрая да не се окажат верни спойлерите, че ще изрежат повечето от сцените, в които Казъм я бие?
И на мен ми се стори, че във фрага Сейран гледаше като гръмната, когато баща й й каза, че ще се развеждат. Малко пак нейната работа е- ще ми се, ама не съвсем. Ферит много правилно й каза: Този път надушвам нещо лошо. Правиш грешки, от които няма връщане назад, така да знаеш.
В какъв смисъл деде пита дали жена или кукла са си взели? Не го разбрах това с куклата

Рени, благодаря за превода!

# 569
Благодаря за превода.
 Хората са казали,внимавай  какво си пожелаваш.  Нека ги разведат,време е.
Да  се оценят  и видят грешките си.
На Ферит  любовта си остана едностранна.  
Не може ината и ревността  на надделеят над нея. Confused

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 22:49 от Nina_richi

Общи условия

Активация на акаунт