Проблем с съня ми

• 1 203
  • 13
  •   1
Отговори
Лягам си 12 вечерта и ставам в 9 часа и пак ми се спи не се наспивам

# 1
Мъжът ми може да спи по всяко време и по много, само за пример почивните дни, лягаме към 12ч, аз ставам към 7ч, той ако не го събудя може да спи до 11ч, аз го будя към 9.30ч, след което ако сме си вкъщи, към 13ч пак ляга да спи и ако не го събудя към 16ч, си откарва до 18-19ч.-той по всяко време, когато "помирише" легло може да заспи-откакто го познавам си е все така.Не мисля, че е проблем!

# 2
И аз съм така. По рано от 12 рядко да си легна, но ставам в 6.

# 3
Провери да нямаш недостиг на някакви витамини и микроелементи. Говори с ЛЛ да те насочи.
Друга причина може да е преумора или стрес през деня.

# 4
Така като гледам имаш и проблем с правописа, пише се : със съня

# 5
Започни да си лягаш по-рано, в 22ч.

# 6
Иди на личен лекар да ти направи пълна кръвна картина. Виж желязото как е, и въобще има ли някакви отклонения.
Ако всичко е наред, според мен ще помогне, ако влезеш в по-активен режим през деня - имам предвид физическа активност.

# 7
Трябва да се консултирате с лекар, може да се дължи на 1001 неща. Не го отлагайте

# 8
А защо си лягате в 12 вечерта? Явно ви е късно

# 9
Едва заспивам 1 часа след полунощ не мога да мигна

# 10
Защото не ми спи по рано

# 11
Казваш ,че ставаш и пак ти се спи ,пък седиш до 12

# 12
Това се получава , защото всеки човек си има оптимален час на заспиване , в който тялото е подготвено за преминаване на режим в сън. Когато изпуснем този час става много трудно да заспим и когато се събудим никога не сме наспани и отново чувстваме умора. Може би във вашия случай трябва да опитвате различни часове , в които да си лягате ако трябва дори на сила първите пъти , за да разберете кога е най подходящото време за вас.

# 13
Пробвай с четене на книжка!
Чайче за сън!
Има и билкови таблетки в аптеките!
Витамин Б комплекс до 16:00ч.
Магнезий към 21:30ч.

Общи условия

Активация на акаунт