Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 339
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 125
Много неща се показват, то няма без причина Габи, Елисавета и Валерия да са на нож с Елена и Пам. Елисавета правилно ги определи "евтина актрисо".

# 1 126
Усетихте ли Меган вчера как си противоречеше. В първият епизод му каза,че е отишла съвсем сама в Канада и е нямала опора ,сума квартири е сменила и сама си мъкнала багажите ,а вчера каза,че е отишла заради любов.
Каза, че е останала заради любов.

# 1 127
Да живее двуполюсния модел Елена -Валерия.
Да живей!!!

Не мога да ви разбера всичките Валерини симпатизанти какво сте се хванали да плюете една, която няма никакъв шанс с Евгени. Нали той не я харесва. Уточнихме. Wink
Оставете я да си живурка. Защита на страна не се прави само нападане на врага, който няма шанс нали?!
Защитавайте с изказване на позитиви на Валето.

Негативната кампания вече идва на всички избиратели в повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Много избори ни се насъбраха.
Хитра си!! Ако трябва да изреждат добрите черти на Валето, симпатизантите ѝ просто ще замлъкнат.

(в предаването, не я познавам в живота)

На мен Меган не ми харесва в държанието си с Евгени, но ме изкефи как отвърна на Габи. От непоказваните моми забелязвам хубаво поведение и реакции у Боряна - казва си какво мисли, без да прескача добрия тон. Ще изкопирам Дяволо и ще напиша моите плюсчета и минусчета в скрит текст, за да не ви разтягам.

Скрит текст:
++
Елена, Микаела
+
Джия, Боряна, Ивелина, Ирина
=
Айлин (на косъм от плюса, само да вкара малко същественост в думите си и ще я повиша), Меган, Пам, Поли. 
-
Виктория - още малко да я покажат и директно ще влезе в двата минуса Simple Smile
--
Елисавета, Валерия

# 1 128
Аз когато написах, че Елена ни я представят в по-добра светлина, пък Валерия в по-лоша и вероятно има неизлъчвани кадри, в които си личи, че Валерия не е толкова лоша, бях обвинена, че я оправдавам с монтажа. От друга страна, ако трябва да ѝ се търсят още кусури или да се оправдава лошо отношение към нея или Крисия, пак се вади аргумента с монтажа. То угодния няма. Последно с или без довода за монтаж ще дискутираме?
За Елена сигурно щяхме да се съгласим за монтажа,ако поне няколко момичета от имението бяха настръхнали срещу нея. Видно е ,че само чалга диванчето я хейтят, та коя лоша страна да скрие монтажа на Елена ,ако не ходи да се заяжда и да хейти останалите?
В случая Елена (видно и от синхроните) хейти лагера на Валерия и в частност Валерия - главно защото ѝ завиждаше за първоначалния интерес от Евгени към нея. Другите няма за какво толкова да им се дразни и съответно не им се заяжда. Да не говорим, че Елена много внимава как се презентира.

# 1 129
Меган е истинското й име. Държи на ударението на а-то. С моя първоизточник са състуденти от СУ.
Сигурна ли си, че на А - МегАн? Аз не съм чувала името в такъв вариант, само - МЕган.

# 1 130
Не съм фенка на Валерия, но уважавам две нейни личностни качества: добра приятелка е и успя да запази достойнство си пред Евгени, поне за сега.

# 1 131
Друг плюс - обича кучета. Знае какво иска. Опитва се да поставя граници. На всеки човек може да се намерят положителни качества.

# 1 132
Изобщо не вярвам,че Елена хапе Валерия само защото й завижда. Просто взаимно не се харесват ,но Елена го показва по по-приемлив начин, а не с изскочили жили на врата докато крещи истерично.
Лия например нямаше никакъв интерес към Евгени,интересно защо също не харесва Валерия,тя за какво  й завижда?

# 1 133
Ами тя ситуацията стана като ЦСКА-Левски.
Няма как в такива формати всеки да харесва всички. Нямам против хейта, стига да е ПРЕМЕРЕН. Разни цинизми и т.н не мисля, че имат място в тази тема. Затова по-малко обиди и повече positive vibe. Иначе до края на сезона не се знае дали ще останат живи съфорумци.JoyJoyJoy

# 1 134
Танцът с Айлин вече толкова се изтърка и крещи безсилието на двамата за нещо друго освен целувки..
Писмата с Валерия и те нямат тежест вече..
Надявам се и подаръкът да не е нелепо и нелогично поднесен..
Като цикатридината..

Сценаристите определено въобще не стават!

# 1 135
Меган е истинското й име. Държи на ударението на а-то. С моя първоизточник са състуденти от СУ.
Сигурна ли си, че на А - МегАн? Аз не съм чувала името в такъв вариант, само - МЕган.
Според мен по-скоро набляга, че е А, а не Ъ, едва ли е като Рено Меган. Не се представи така в предаването.

# 1 136
  • Луната
Да! Тя държи така да я наричат! Моят първоизточник я познава добре, защото 4 години са били състуденти в СУ

# 1 137
Изобщо не вярвам,че Елена хапе Валерия само защото й завижда. Просто взаимно не се харесват ,но Елена го показва по по-приемлив начин, а не с изскочили жили на врата докато крещи истерично.
Лия например нямаше никакъв интерес към Евгени,интересно защо също не харесва Валерия,тя за какво  й завижда?
Защото ѝ открадна "гениалната" идея да се появи неканена на събирането и след това имала низостта да не ѝ се извини и да се чувства горда от това. Имай предвид, че харесвам Лия, просто цялата ситуация е смешна.

Много "класно" Елена показва, че не харесва Валерия. Като злобно я нарича "кралицата". 🙂

# 1 138
Благовеста и Айлин са ми еднакво лигави / "Така лиии", "Олее, много ми харесва" / Head Band

# 1 139
Ако още в началото Евгени и Валерия са показали на другите, че нямат шанс, нормално да не я харесват и да я дискредитират всячески пред зрителите. Първо беше внушението, че обича повече животните отколкото хората. После: не обича нито животните, нито хората. За тези твърдения факти няма, само се набиват. Друго внушение; Валерия не е добър приятел. Засега не се вижда дали е така, може да се спекулира. Аз я виждам смела, че защити Габи, което е изгубена кауза. Трето твърдение: не е там заради Евгени. Да де, но тя и Елена най-много изглеждат да се борят за него.
Твърдението, че е злобна: понякога се държи невъзпитано, наред с Айлин и Джия, но те не са коментирани като злобни за абсолютно същите невъзпитани прояви (хилене на церемониите по повод Мони, за Пам не съм сигурна дали и те трите се хилеха, или Елисавета с Габи само).

Общи условия

Активация на акаунт