Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 369
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Ох, ох, Елена - Ети яко е хлътнала. Ако не ги снимаха, щеше да има пълна програма тая вечер.
Срещата им ми харесва всъщност. Има разговори, някакво общуване, посмях се с непринуденото топлес топване.
Евгени даже показва някаква чувствителност с трагичната история на брат ѝ.

Въобще, Елена дръпна много напред, според мен.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 00:50 от лято!

# 1 276
  • somewhere over the rainbow
Как мислите, дали са се тряснали преди вечерята? 😁
Според мен да.

Геньо ще я изяде с поглед.

# 1 277
  • Бургас
Хайде и този ерген ходил с мама с деца.

# 1 278
Мен Елена ме изкефи с поведението си. Не й пука да ходи без горнище и с конвенционални гащи. Еваларка. Такава жена наистина е уверена в себе си.
И разговора с Генчо им потръгна, и целувките. Лапнал е по нея определено.

# 1 279
Като изключим първaтa чaст, сега ми харесвa срещата.

# 1 280
Еее, най-нормалната среща в този сезон! Говорят си, разбират неща един за друг...

# 1 281
Защо ще говори за трагедията на брат си. Още в първи епизод го спомена. И преди това, че излизала с мъж, който трудно ходи. Гадно е това, което прави. Такива неща не се ползват за собствена реклама по телевизията.

# 1 282
Брей, можело Евгени да говори и да споделя нещо за себе си,дано не го е заболяло.

# 1 283
Много странно ако подготвят да спечели Елена, а той вде пак е с Валерия. Би било криндж
Елена леко снизходително говори Притеснена ли е или си е такава

Според мен е притеснена и много се вълнува, защото смехът й е доста нервен и гъгнив. Определено е с искрен интерес към него.

# 1 284
Елена може и да се е надрала по скалите. Виждам, че хората, които не харесват Елена тълкуват случващото се по коренно различен начин

# 1 285
  • Leeds, UK
Елена явно си е порязала краката, докато ги е бръснала.
Не, това е от скалите в морето. Чак толкова ляв не може да е някой, че да се нареже така зверски.

# 1 286
Момичета, не мога да гледам. Каква е историята с трагедията на брат й?

# 1 287
  • софия
Егасимуси,  тази жена разговори Ергени и не само го разговори, той показа повече от себе си, отколкото за целия формат до сега.
Момичета, не мога да гледам. Каква е историята с трагедията на брат й?
Починало е детенцето му. Ужасна трагедия.

# 1 288
Загубил е дете .

# 1 289
Боже! Евгени можел и да говори, не само да целува! За сега добре, хайде да видим по-нататък как ще дойдат нещата!

Общи условия

Активация на акаунт