Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 149
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Разпиляна във въображението
Само аз ли мисля, че Валерия не ги мисли наистина тези неща, които казва? С тези леки усмивчици.

Ох, Елена е като Капитонова, която разпитваше Алекс на стълбите. Демонстрира превъзходство.

# 1 396
Елена много си повярва .

# 1 397
Как си личи, че на Айлин въобще не й пука за Евгени.
Грам не я интересува Гената като мъж. Бори се за него от спортна злоба.

# 1 398
Умирам си от смях как Айлин и Джия се еб@ват с Валерката, а тя милата изобщо не вдява, че яко я пързалят. Направо й се подиграват, ама то тъпичко и само се подхилква Joy

# 1 399
АйдА Айлин на откровен разговор с Ленчето.. и девойката изглежда да е наистина в приятна компания в лицето на Елена ..

Валееее, корпусът ти се пропуква..

# 1 400
Айлин поне си каза, че предпочита лекото, веселото, ненатоварващото и че не иска да се мята в дълбокото. И сега как се изхили. Сигурно има някого отвън или просто не иска на 24 да се занимава със сериозни връзки (на тези години мнозина са вече с разочарования и багаж).
Елена иска нарочно да ги бутне в пропастта, където смята, че ще ги бие по дълбочина, че ги и дразни 😀

# 1 401
Бори се да остане по-дълго на екран.
Как си личи, че на Айлин въобще не й пука за Евгени.
Грам не я интересува Гената като мъж. Бори се за него от спортна злоба.

# 1 402
  • София
Добре де, вие като излизате, говорите ли си? Ми, по принцип аз искам да си гиворим, обаче мяукам.

# 1 403
  • Мюнхен
Ей, ама на косъм да захаресам Елена и тя практически нарече Айлин момиче за 1-2-3 месеца. Кофти победител е, не се прави така.

# 1 404
  • София
Валерия е смешна към жалка с тези постоянни опити да намери оправдание за собствената си значимост и причина защо Евгени обръща внимание на някоя друга, различна от нея.  
Срещата беше разкошна - нормална, топла, истинска. Ето че можел да се държи и нормално Евгени.
За съжаление, мисля че избраната накрая ще е Валерия.  Не виждам как обаче ще има продължителна връзка между тях, тя е доста простовата и не знам колко дълго би издържал един интелигентен мъж? Ако е интелигентен все пак, де... щото дотук не се заяви като такъв... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 405
Елена е много хубава на коктейла.

# 1 406
  • # супернатурална #
Леле! Всички, които оплюваха Ергени и го изкараха едва ли не най-лошата партия, сега в един глас въздишат по срещата . Как може "най-прекрасната среща" да е с "най-ужасния ерген"?

# 1 407
Валерия на моменти говори много странно, забързано и с притворени очи

# 1 408
Демонстративно детрониране на Валчо.

# 1 409
За мен трябва да имаш дефицити сериозни , за да си сигурен , че искаш сериозна и дълбока връзка , камо ли семейство , с човек  , който си виждал броени пъти.

Общи условия

Активация на акаунт