Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 102
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 425
Евгени ми заприлича на младоженец вече. Дано, дано 🙂

# 1 426
Леле! Всички, които оплюваха Ергени и го изкараха едва ли не най-лошата партия, сега в един глас въздишат по срещата . Как може "най-прекрасната среща" да е с "най-ужасния ерген"?
Така е във форума. Понякога логиката липсва.

# 1 427
Но Валерия не си говори с Елена на 4 очи. Няколко пъти каза, че Елена е специална. А Валерка го отрича.
Е , кaкъв разговор е провела толкова ? Те да не са в детската градина ? Нормлано да си говорят в къщата .

# 1 428
Айлин е много обиграна. Така се прави. Усмихваш се и пърхаш.

# 1 429
  • София
Облекли са Валерия нелепо. Тази рокля е като от някоя детска театрална постановка.

# 1 430
Е, и ? Не разбирaм нищо не е казала зад гърба на Валерия . Елена почна да не говори с Валерия , след като последната прекъсна срещата.

# 1 431
Валерия нарочно ли са я облекли като Медичи, нещо ми напомня на средновековни истории с отровителки 🤣

# 1 432
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Изпитвам неистово желание да хвана една ножица и да отрежа къдрите на Ергени, като гнездо са тази вечер.

# 1 433
  • Варна
Разбира се, че има много гнило. Съвсем скоро ще се обърне пак палачинката към Валерия. Генчо просто се ласкае, че го искат. Не харесва Елена.

# 1 434
Разкошна е Елена тази вечер.

# 1 435
Валерия с този тоалет трябва да е Жулиета ли?

# 1 436
Леле! Всички, които оплюваха Ергени и го изкараха едва ли не най-лошата партия, сега в един глас въздишат по срещата . Как може "най-прекрасната среща" да е с "най-ужасния ерген"?
Така е във форума. Понякога логиката липсва.
Напротив, аз си казах, че не ме е спечелил все още, твърде неприятен ми беше серия от епизоди. Но да си кривим душата ли, че срещата е хубава и може да покаже повече?

# 1 437
Пaм наистина се хили ужасно .

# 1 438
Пак пуснати грозни кичури в прическите.
Абе тия мацки в кой век живеят!

# 1 439
  • София
Роклята на Валерия е от Ретро фотото в Китен.

Общи условия

Активация на акаунт