Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 102
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 410
  • варненка от София
Валето пак провиси кичурите..

# 1 411
Елисавет сега почна да пуска ръце на Поли.. мъжкото в нея говори с пълна сила.

# 1 412
Вальо прилича на злата сестра на Пепеляшка с тази рокля и двата кичура дежурни отпред.

# 1 413
Облякли са Валерия като амиш.
Елена вярно много си повярва, показа си кофти характера.

# 1 414
Както си и знаех. Елена ѝ се обърна внимание и вирна носа, почва да манипулира и да е сноб. Следете я внимателно, не е толкова “чиста”.

# 1 415
  • Варна
Микаела е много красива и много ѝ отива синята рокля. Прилича ми на Малката русалка - Ариел 😍

# 1 416
Валка ако знаеше какъв разговор проведоха Айлин и Елена. А сега Айлин отново в нейния си лагер и се прави на потресена. Ама и Джия е същата…

# 1 417
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Валето с тази яка около врата прилича на съпруга на викарий.
Пам продължава да се държи като маман и това е.

# 1 418
Елена днес ми е много красива, сякаш е друг човек…

# 1 419
Хубав разговор на истини с Айлин и Елена.
Според мен Елена попита, защото като всяка жена, се чувства и тя застрашена от такава красавица. И умно накара Айлин да се замисли, че може би Евгени не е това, което тя иска- самите ѝ отговори бяха абсолютно несигурни, очаквано. Айлин обаче дали защото просто не ѝ пука за Ергенът, може и така да е, но има много реален поглед над нещата, усеща и разбира ситуацията добре- както се чудеше как може Елена да е конкуренция, разбра сега, че Евгени я харесва. И не е злобарка. Абе и за двете ок вайб от тоя разговор. 😎

# 1 420
Ама верно Мони определи Джия като медуза-закрепва се където и е удобно.

# 1 421
  • София
Айлин ми хареса - леко, ненатрапчиво и незлобно поведение. Не съм сигурна, че разбра точно какво и казва Елена, но важното е, че иска да бъде позитивна. 😂

# 1 422
  • София
Елисавета има спешна нужда от фризьора си. Евгени да влезе в положение.

# 1 423
Джия ми и чалга, а Елисавета е новото Гъби - генгста рап от най-долнопробното гето.

Айлин, Валерия и Джия се редуват коя ще се дръпне от другите и приятелките ѝ ще я гледат криво.🤣

# 1 424
Е , кaкъв разговор е провела толкова ? Те да не са в детската градина ? Нормлано да си говорят в къщата .

Общи условия

Активация на акаунт