Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 158
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 15
  • here and now
Благодаря за темата.
Гледам за да съм в час с нея тук във форума, както и заради детето, като ми се иска то да се откаже да гледа предаването.

# 16
Съгласна съм, мислех,че са взели поука от първия сезон, а то се оказа, че нещата,които не ни харесват,са норма. Гледам заради вас Joy

# 17
  • In The Middle Of Nowhere
Много го опошлиха тази година предаването, не че предишното беше цвете, но за мен беше по-добро. Тазгодишното ми е като биг брадър, в който от време на време се показва някакъв ерген.

# 18
Благодаря за темата 🌹
Гледам, заради вас основно✌️

# 19
  • София
Вече гледам само, за да съм в час с темата. Ергенът много ме разочарова и ми е все тая коя ще го "спечели".  Но тук е много забавно.

ПП. В подкаста на Комеди клуб, Блага каза, че на тях не са им позволявали целувки с език. Тая година целенасочено са го опошлили явно.

# 20
  • София
Дриймър, благодаря за темата и труда! 🙂

Гласувах с опция 1: 'Следя с интерес'
Това не значи автоматично, че ми харесва видяното, но има по-голяма интрига отколкото в сезон 1. Намесени са много повече жени в голямата картинка.
Иначе ако ни четат, сменете концепцията изначално за сезон 3 ако изобщо искате това предаване все още да се гледа. Без силиконови джуки, без агресия, без простачки. 😊

# 21
Малко трудно ще намерят много жени без джуки, по мое наблюдение всяка трета млада жена е с хиалурон в устата, коя повече, коя по-малко...

# 22
  • Луната
Гласувах с: гледам по навик.
Миналият сезон не го гледах...
Скрит текст:
Тук и за "багодаря за темата" ли се трият комевнари!?!?

# 23
  • София
Благодаря за темата. Гледам заради вас. Обикновено в сряда и четвъртък ставам разногледа - едното око - тук, другото - пред телевизора. И предният ерген, и този никак не са ми симпатични. Самият формат ли предразполага мъжете да не се радват на любовта на дамите пред екрана, тези двамцата ли са темерути, не знам.

# 24
Гласувах "следя с интерес" и действително чакам с неърпение да дойде сряда. Но не го гледам с кеф, а по-скоро с нетърпението, с което гледаш неособено добро криминале, но ти е важно да разбереш кой е убиецът. Жалко, че не може да се превърта до финала Simple Smile

Благодаря, Dreamer Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Чудесна шапка си сложила на темата - най-нежната целувка. Да не те обвинят в пристрастие, обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 25
  • София
Следя заради темата. Благодаря за интересните и забавни коментари.

# 26
  • София
То и Наум е лекар, пък го играе водещ-храстче, защо Поли да не е фармацевт в "творческа" отпуска? Simple Smile
Поли играе салонна управителка в Мен не ме мислете. Поставям под съмнение, че е фармацевт

# 27
Валерия уж много обичаше животните и първите епизоди я даваха как се "тригърва" от всичко, което се каже за тях и месоядните, а пък стана приятелка точно с Габи, която каза, че ще продължи да си купува палта от животни, обича агнешко, свинско и т.н.

Отделно някак не отива да седи и да се кикоти или да не взима участие, когато ало.бг напада другите.

Сякаш наистина тая персона, която е загрижена за животните е нещо, което прави за да се чувства възвишена над останалите, не че толкова ги обича.

# 28
Благодаря за темата!
Гласувах със "следя с интерес", но интересът започна да намалява все повече, твърде очевидно ми е за сега коя ще е победителката. 🐶

# 29
  • София
Хоп и аз тук. Гласувам, че тази седмица ще си замине Габи

Общи условия

Активация на акаунт