Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 289
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 530
Въпреки че това предаване печели от поляризирането на публиката на страната на една и друга групичка или участничка, става ясно, че всяка си има плюсовете и минусите. И аз не харесвам Валерия, но я разбирам. Съчувствам на Елена, но знам, че в такава ситуация Евгени може да се поблазни и да отхапе по малко от всеки плод. В реалния живот нещата не се случват така, затова рискът е огромен. Но този епизод направи предаването по-човешко и красиво.

# 1 531
Само аз ли смятам за табу разговор за бивши на първа/първи срещи?!
Не само на първи. Това трябва да си е табу завинаги. Не знам защо някои жени/мъже изобщо повдигат такива теми.
Тия неща да си ги обсъждат с приятелка ако искат.

# 1 532
На мен Ивелина ми е приятна. Винаги усмихната, естествена, с чувство за самоирония...

# 1 533
Горката Ивелина. Ама що търпите бе Sad Тя че не е много умна, не е, но жените трябва да подкрепяме приятелките си, ако усетим симптоми на насилие. Дано се е спасила навреме, обаче изобщо не го е преживяла..
Наркотици е имало 100% намесени...

# 1 534
О, Микаела днес е уникално красива!
Изглежда много аристократично с тази рокля и прическа.

# 1 535
Да казвам ли и аз,че днес Микаела е топ? Защо е статистка, защооо?
Ивелина много ме забавлява, готина е!

# 1 536
Ирина не искала да погледне към Валерия и Айлин, за да не срещне злобните им погледи, но точно нейният поглед към тях е злобен.

# 1 537
разсеях се за малко и не яидях какво е направила Крисия

# 1 538
Да познаем ли кой ще е изгонен!?

# 1 539
Пропуснах какво е направила Крисия?

# 1 540
А можеше всеки епизод да е такъв, но кой да прави циркове и сеири половин сезон.

# 1 541
Еми Крисия май без да иска уж изслуша личния разказ на Ивелина.

# 1 542
Валето: "АЗ ДОРИ не се виждам на финал!"

# 1 543
Крисия хич не постъпи тактично, ама и Евгени разочароваш ли го веднъж, край! Път назад няма. Обиди се и ще й бие шута. Малко ми е като лошия в анимационните филми, който като го ядосаш и нищо не може да го умилостиви.
Ивелина ми е много приятна с лекия бургаски диалект и неловките ситуации и шегички.
Микаела е страхотна красавица.😍

# 1 544
разсеях се за малко и не яидях какво е направила Крисия
Ивелина и Евгени си говореха на пейката. Стигнаха до разговор за това как в предишната връзка на Ивелина, мъжът до нея е прекалявал с алкохола и я е наранявал вербално и психически. В някакъв момент Крисия се появи около пейката и като чу това се намеси, че е щяла да ги прекъсне, ама като чула, разбрала, че моментът е неподходящ. Беше много неловко и излишно - просто си опираш пешкира, не отиваш да съобщаваш, че ще го направиш. Гаранция тя си тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт