Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 261
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 515
Ивелина заради това ли толкова искаше да говори с него? За да му говори за бившия си…

# 1 516
  • Мюнхен
Микаела е разкошна наистина!

# 1 517
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Роклята на Ивелина тази вечер е разкошна. Прекрасен цвят и модел и и стои убийствено.
Микаела също е с прекрасен тоалет, и двете за мен са без конкуренция във визията на този коктейл. На другия полюс са ми Викариева, Виктория, Пам и Ирина, много грозни рокли и прически.

# 1 518
Такъв е животът, че понякога се налага. Особено в такова предаване, с такава конкуренция. Умна е да го осъзнае и го прави по хитър, но парадоксално- почтен начин.

Не искам да изпадам пак в офтопик разсъждения, ама егати и животът, в който мъжът ми не ме уважава достатъчно, че да се налага аз да ставам да се разправям с лепките. Животът е такъв, какъвто си го направиш Simple Smile

Не виждам нищо почтено в това под прикритието на уж честен разговор по женски да вмъкваш обиди под черта. Един вид - "Айлин, ти си красива, но куха, повече от 2-3 месеца не може да се занимава с теб човек." Мда, много почтено.

Елена обективно имаше най-хубавата среща и за двата сезона. Би трябвало това да ѝ е достатъчно и ако се радва наистина, ще се фокусира върху тази емоция, а не да ходи да чете лекции на другите. Ама нее, просто трябва да подчертае за пореден път колко е дълбока. Ей, Богу.
Да, но мъжът Ви е Ваш мъж, а Евгени не е мъж на Елена. Нали за това мислене  тук се упрекваше Валерия. Освен Елена има още дузина и тя го знае. Има и много красиви, това се забелязва, това също го знае. А относно уважението- мъжът не е собственост и за мен е наивно да се смята, че веднъж спечелен, е  притежание. Напротив, ако не даваш достатъчно и ти, е възможно да стане чужд. Не сме толкова незаменими, колкото и да ни се иска да бъдем такива.

# 1 519
Ох! Крисия, голяма излагация!

# 1 520
Крисия ще си ходи днес . Залагам .

# 1 521
Ивелинка и Крисия са големи пръчки и двете... Grinning

# 1 522
Крисия е чао днес.

# 1 523
Класната ръководителка/водещата хорото Крисия си разписа пътния лист.

# 1 524
Хайде Крисия си тръгва днес.

# 1 525
Ау, Крисия ще си ходи. Много кофти постъпи.

# 1 526
Крисия може да си стяга багажа.

# 1 527
  • варненка от София
Крисия май е пътник тази вечер

# 1 528
Крисия ще получи червен картон.

# 1 529
Аз искам да знам монтажистите ли ни орязваха досега тотално говорещ Евгени или по някаква причина се отпусна или нещо му се случи, че се разговори изведнъж от два коктейла насам.
Казвайте бързо!

Колко хапчета "Разговорин" му давате?

Общи условия

Активация на акаунт