Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 382
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 560
Баджака да вземе да ги подхвърли тези думи и пред Евгени Simple Smile

Топ коментар!!! 👏👏👏

# 1 561
Мен освен коментарите във форума ме кефят и тия на ММ, който като повечето от вас мисли. Крисия е аут, заради подслушването, сравни я снощи с габриела. На Валерия се дразни "Ти пък да не мислиш, че ще дочакаш финал!", "Може да не иска да ти пише писма!".
пп И аз забелязах, че тая вечер имаше момент, в който Евгени върза повече от 3 изречения едно след друго Wink

Аааа иначе ще ме изкефи ситуация на следващо розодаване:
Дава роза на Елена някъде напред, след това на останалите и накрая остава трите "Феи" - Валчето, Айлин и Елисавет, дава на първите две и казва: "Ели", баТ Елисавет стъпва крачка напред и Евгенито: Не, не, Елена имах предвид и накрая Елисаветата си отива Simple Smile , а Елена с 2 рози.

# 1 562
  • Разпиляна във въображението
О, Джия! Лицемерно същество такова.

# 1 563
Аз ли не мога да броя или розите са нещо много малко?

Моля те, не ми давай напразни надежди!

# 1 564
Джия ли така мазно изсъска "Валерия, нещо не ти виждам розата."
Не гледах, но на нейния глас го направих.
От самото начало я намирам за лицемерка.

# 1 565
Объркаха монтажа с розите, няма да си ходи повече от една.

Welt, Джия го каза, но на синхрон, не пред нея.

# 1 566
Джия ми е много нечистоплътна и простее. Ивелина взе да ми става симпатична.

# 1 567
  • Мюнхен
Да, но мъжът Ви е Ваш мъж, а Евгени не е мъж на Елена. Нали за това мислене  тук се упрекваше Валерия. Освен Елена има още дузина и тя го знае. Има и много красиви, това се забелязва, това също го знае. А относно уважението- мъжът не е собственост и за мен е наивно да се смята, че веднъж спечелен, е  притежание. Напротив, ако не даваш достатъчно и ти, е възможно да стане чужд. Не сме толкова незаменими, колкото и да ни се иска да бъдем такива.

Никъде не съм казала, че мъжът е собственост, а просто, че в една връзка трябва да има уважение между партньорите. Ако се налага една жена да се разправя с други жени, които се месят във връзката ѝ, значи мъжът не си е свършил работата да заяви ясно, че такива не минават. Същото важи и в обратната посока, да не кажете, че съм сексист. Знам, че в предаването е различно, защото са 25+, но все пак в една идеална ситуация финалът на предаването = годеж.

Така или иначе, възражението ми беше повече към начина, по който Елена се държа с Айлин. Тотално не е окей. Разбирам, че е начин да се почувства над останалите, но простичката истина е, че ако Евгени реши да се спре на Айлин, Елена може да е много дълбока, но това няма да ѝ донесе нищо. Повече внимание върху него, по-малко на глупавите междуличностни заяждания и всичко ще е точно.

На Микаела ѝ докарват страхоооотни холивудски визии! На много малко хора отива това червено. Микаела младее, Крисия изглежда състарена.

# 1 568
Моя ММ и той днес избухна с коментари макар да гледа само с едно око епизода и позна, че Елена ще се прибере с обелени крака още преди да е видял къде ще е срещата. Grinning

# 1 569
Джия си е глуповата, затова се лепи като дъвка на всеки. Не че има капацитет да е в два лагера...момичето е ограничено, но добре,че е сладко.
Генчо ме кефи как ги гони - погледнеш го накриво и си чао Grinning

# 1 570
  • София
Джия тъче на няколко стана. Очевидно не е луда да си мисли, че след предаването ще пие фрешчета с Айлин или ще разхожда кучета с Валерия.

# 1 571
Разбиха ги. Само Крисия ще е.

Аз ли не мога да броя или розите са нещо много малко?

Моля те, не ми давай напразни надежди!

# 1 572
Елена обаче много си повярва, все едно само тя може да води разговори и да има емоционална връзка с някой. Направо ме накара да подкрепя Валерия и Айлин.

# 1 573
  • Разпиляна във въображението
Как лъсват всички една по една след като главният отровител го няма. Безценно.

Обаче трябва да й се признае на Валерия, че не се тика, поне тези дни, в ръцете на Евгени. Ако я извика - добре, ако не - ще си каже на приятелките, ще сподели пред камерите и това е. Другите ще си счупат токчетата, или все ще се им се намери приятелка да ходатайства за тях.

# 1 574
Елена в синхрон се чуди, дали Айлин ще извади нещо друго от ръкава, защото сексуалните номера вече не минавали.
Така е! Права е Елена- тя и само тя узурпира разкрепостеното, “сексуалното”, хипи- свободата на голата гръд и невинността на памучните розови гащи.
След плуване и разходка по гърди и гащи, не останаха много сексуални неща за вадене. Да му мислят Айлин и Карабаджак. Валерия я навряха при персонажите на сестрите Бронте и трудно ще видим дори глезен от нея.
Между другото- роклята за чай на ПлАмена също май е от Китенското фото. Да се вземе в ръце това момиче- ужасни дрехи за поредна вечер.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:10 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт