Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 732
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 085
Иска ми се като влизат в цирка, във визитката да има яснота кой ги е довел, например :

Елена Антоанета:  фирма с даньовата бивша годеница ( справка Фермата 7), позната на Ваня Щерева от Берлинските купони, интелектуалка и много, много умна. С английска красота, особено погледа.

Теодора : детегледачка на Рептилови, те дават пижамки за реалитито, ние й даваме тя да се изяви в нашия харем.

И т.н. Импровизирам,  незнам кой кого и защо, но ще ми е любопитно.

# 2 086
Не е красиво да лепи етикети, да. Иска и се тя да е стопанката. Като цяло и той малко я засили, струва ми се, с въпросите си за Пловдив. Ще видим. Струва ми се стоик и че ще издържи дори и да я отхвърли Евгени, но в промото имаше сигнали, че няма да е точно така и ще влезе във филма. В такава абсурдна реалност като тяхната е трудно да се предвиди какво ще се случи оттук нататък.
Но при всички положения това, което каза на Айлин, че няма защо да се притеснява, е вярно, защото ако двама души не си пасват, няма смисъл от такава победа. Друг е въпросът, че беше безсмислено да и менторства по този начин и че се опитваше да и внуши, че няма повече какво да предложи.
Със сигурност смятам, че част от подобни задълбавания се дължи на факта, че са принудени да общуват непрекъснато една с друга поради липса на устройства. Възхищавам се на онези момичета, които остават спокойни в такава среда.

# 2 087
  • Мюнхен
Ама така или иначе не виждам нищо похвално в това, че си се прибрала да подкрепиш близък при нещо подобно. Базова човешка емпатия, медал ли ѝ трябва?
Що за въпрос? Медал ли е искала?

Не, но е проява на лош вкус това да ѝ е във визитката и по срещите.

Janelle, бъркаш брата на Милица с този на Елена. Но дори и да си права за намеренията ѝ, тия неща могат да се уточняват без да ги гледа цялата публика на БТВ. Като я гледам срещата, достатъчно време са имали без камери и микрофони.

# 2 088
Иска ми се като влизат в цирка, във визитката да има яснота кой ги е довел, например :

Елена Антоанета:  фирма с даньовата бивша годеница ( справка Фермата 7), позната на Ваня Щерева от Берлинските купони, интелектуалка и много, много умна. С английска красота, особено погледа.

Теодора : детегледачка на Рептилови, те дават пижамки за реалитито, ние й даваме тя да се изяви в нашия харем.

И т.н. Импровизирам,  незнам кой кого и защо, но ще ми е любопитно.
В BTV са така. Няма случайни хора.

# 2 089
Скрит текст:
Това, че в бг мама историята им ще бъде подложена на дисекция не мисля че е фактор.

А, не, въобщеее не е фактор, че шестата поредна тема, преглеждана близо 80 000 пъти, може да почне да нищи в детайли точно кой си, кога си си загубил детето, как си го загубил и т.н. Хайде холан.

Welt, нека да са си техни отношения, нека въпросниците да са еди-как си направени, ама... Те трябва да нищят ТЕБ. Не хората в обкръжението им и не личните им трагедии. Ако братът на Елена някак си е дал съгласието си (не вярвам), окей. Ама така или иначе не виждам нищо похвално в това, че си се прибрала да подкрепиш близък при нещо подобно. Базова човешка емпатия, медал ли ѝ трябва?
Предполагам, че търси разбиране и да, в известна степен се интересува от мнението на Евгени по въпроса [дали ще бъде отворен да прибере брат й при тях (ако живеят заедно) при нужда или тя да ходи да се грижи за него]. Съответно той категорично й даде да разбере, че ако е с него, ще бъде без брат си. Това също си е съвсем нормално. Мисля, че това беше същественото от разговора, когато се прибраха в имението, доколкото помня.

Това се отнасяше за брата на Милица. Той имаше нужда от обгрижване.

Неудобството на това много хора да са посветени в личната ти драма е, че винаги ще се намери някоя нетактична съседка да ти рови в раните. Върви обяснявай, че не ти се говори на тази тема. Това още повече ги настървява.

# 2 090
  • София
Сетих се нещо да питам. Помните ли, че Меган получи розова роза в първи епизод? Доколкото си спомням от сезон 1 имаше някаква такава роза, ако не се лъжа, с която можеше да поканиш ергена на среща или да се размениш с поканена, нещо такова. Дали Меган ще се възползва от тази "привилегия" и каква е точно?

Ааа и още нещо. Ивелина много даваше зор да говори с него, но всъщност това ли искаше да сподели толкова спешно?

# 2 091
Има ли линк към последния епизод, че не го намирам, а онлайн го намирам само на клипчета не целия?

# 2 092
Не е тaзи розaтa, по-нататък сигурно ще дадат такава -жълта или бяла беше .

# 2 093
  • Луната
Има ли линк към последния епизод, че не го намирам, а онлайн го намирам само на клипчета не целия?
Заповядай!
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/46782/sezon-2/ergenat-epi … ezon-2-30-03-2023

# 2 094
  • София
Розовата роза получи Деница, не дава май такива привилегии, просто че му е направила по-различно впечатление. Като вид уважение. Розата на Ева й позволи да открадне срещата на Ния-Косара, но не помня как я спечели. Дали не беше на конкурса мис Бодрум.

# 2 095
Сетих се нещо да питам. Помните ли, че Меган получи розова роза в първи епизод? Доколкото си спомням от сезон 1 имаше някаква такава роза, ако не се лъжа, с която можеше да поканиш ергена на среща или да се размениш с поканена, нещо такова. Дали Меган ще се възползва от тази "привилегия" и каква е точно?

Ааа и още нещо. Ивелина много даваше зор да говори с него, но всъщност това ли искаше да сподели толкова спешно?
Бързаше да не изхвърчи предния епизод. Wink

# 2 096
  • София
И аз същото си мисля.

# 2 097
Гледах ги Габита и Крисия при Цитиридис. Много фалшиво беше, но пак определиха Габи като много 'забавна' . Иначе изглеждаше по-нормално, но почти гола. Миската беше с някаква шапчица, Крисия има лелско излъчване.

# 2 098
На мен Елена малко ми напомня на Рут Колева. Не са типичните красавици, но имат присъствие и запомнящи се черти.

# 2 099
  • София
Аз с молба за анкета, която мома харесваме най-много, че то почти половината ги няма вече... 😉

Да, съгласен съм, че в Елена има нещо английско. И като излъчване и като поведение. Но е попила и от живота в Германия и по-точно Берлин. За външния и вид аз съм писал вече, не е топ красавица, но е хубава и поддържана жена. Бих казал средностатистическа жена най-общо и грубо казано. И айде стига вече с тези неземно красиви модели или силиконови джукеси. Сякаш само те трябва да са на показ и побеждават. Силата при Елена (говорим само визуално) е, че има една скрита сексуалност и една неконвенционална красота, която привлича. В смисъл изобщо не съм учуден, че Евгени я е забелязал още в началото, но докато се ориентира човек и поприказва с всички е напълно нормално това което той направи и това което 90% от мъжете в началото биха направили - да се юрнат към т.нар. 'топ красавици'
Елена много я сравняват (иронично) навсякъде с Кари Брадшоу, сигурно след този епизод ще тръгне, че е и българската Бриджит Джоунс. 😀😉 Лошо няма, за мен това не е обидно и няма нищо срамно за една жена да бъде 'бъзикана' с подобни обичани и популярни кино и тв образи. 😛

Да не пускам два поста, набързо моята традиционна класация.

След седмица 6

++
Елена

Ами да, Елена вече е сама на върха! От началото на сезона е на върха, но все го делеше с някоя друга дама или повече от две. Но след тази среща няма как да сложа друга до нея, защото Елена бе част от нещо наистина позитивно и романтично и мога да кажа, че тя зададе един нов стандарт на това шоу. Оттук-нататк всички следващи срещи (и от бъдещи сезони) ще се равняват по нейната и също така се надявам да вкарват повече жени като нея и по-малко простачки и побойнички. В смисъл, Ергенът имаше нужда от точно това. Не случайно и темата удари рекорд по брой мнения за този сезон и за брой мнения за 24 часа изобщо.
Забравете за сеирите и за това клише, че скандала продавал. Не, не продава! Не и в това предаване.

+
Микаела, Меган и Вики

Това са другите ми любимки, знае се, няма смисъл да се повтарям.

= / +
Пам и Ирина

И тук е ясна работата

=
Айлин, Джия, Боряна, Ивелина и Поли

Изкачването на Айлин продължава. Започна от плюс, стигна до двата минуса, а вече е на равното!
Можело значи...
Джия също се изкачва нагоре. Като ветропоказател ми е и не мога истински да я харесам, но е забавен и запомнящ се участник.
Боряна, Ивелина и Поли не мога да ги сложа на плюса, нито на минуса, така че това е точно тяхната зона.

= / -
Валерия

Давам шанс на Валерия и тя минава едно място нагоре, защото добре понесе нападките по свой адрес на снощния коктейл и се измъкна на ниво от луканка провокацията. И наистина харесва Евгени.
Но не мога и не мога да забравя ужасния старт, надменното и отношение на единствена Кралица и тези гадни кискания когато триглавия змей се гавреха с Мони и Пам.

--
Елисавета

За първи път в историята на всички риалити предавания нямам минус.
За сметка на това си запазвам двата. Запазена територия за последния участник този сезон, когото органически не мога да понасям.

Общи условия

Активация на акаунт