Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 188
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 175
Когато са започнали кастингите не се е знаело кой ще е ергенът . После подписваш договор и няма измъкване.
Няма как да е  влязла заради Евгени .

# 2 176

А това, че Габи е грозна като бурсук и се е направила на карикатура, също се забелязва от повечето хора, но едва ли като я видят й викат "Ей, бурсук, как си?".
Ами тук, в темата, постоянно се повтаря, не се съмнявам, че същите потребители биха го казали и в лицето и. Освен ако не го шушукат зад гърба и, похвална проява на такт ще да е.
Но защо да го казват в лицето й, освен ако тя изрично не попита - примерно пита някого "Мислиш ли, че изглеждам добре?" - честният отговор е "Не, мисля, че изглеждаш плашещо.".
Обаче защо трябва да кажеш на някого в лицето мнението си за външния му вид, ако не те е попитал и след като това не е тема на разговор, нито е нормален начин за започване на разговор?
А във форума се споделя мнение за всички участнички, не само за нея. По принцип форумите са за обсъждане за неща - това е целта им. На който му изглежда клюкарско, може да не се включва.

# 2 177
  • София
Елена може и да не се е записала на кастинг заради Евгени, но впоследствие го е харесала и го иска. Видяхме, че други се напъват само в името на победата, а трети никак даже.

# 2 178
  • София
Алукард, много от тези неща си зависят от модела. Тя трябва да има усет да намери светлината и как да се разчупи. Фотографът може да зададе концепция и да даде някоя насока, но ако трябва да ходи да й реди крайниците, по-добре да викнат друг модел. За грима и стайлинга вече не е виновна Айлин. Красавица е, а са я направили на дърта и евтина чалгарка.

# 2 179
Това,че Габа каза,че е ПР и ивент мениджър повярвахте ли го? Аз съм убедена,че е ПР на себе си и ивент мениджър на своите си там...занимания.П.П.-забравих,че ми направи впечатление при Цитиридис каза,че ако си легне с жена,то това би била Елисавета.

# 2 180
Част от момичетата не са подбрани от морето кандидатки, а са поканени индивидуално. Със сигурност Джия е такъв случай - имаше една размяна на реплики от Блага и Дениз, която е смотолевиха, но се разбра нещо като 'нали се сещаш нея кой я е поканил". За Елена не знам, но мисля че в инстаграмите от периода около Ергена беше писала, че една августовска вечер попълвала въпросника до среднощ или нещо подобно.

# 2 181
Да не я е взела Елисавета на работа?
Въпросник попълват и поканените, нали трябва профил да им направят. Според мен и Пламена е поканена. За Габи май също клоня натам, защото не си я представям точно нея охотно да попълни камара текст 😀

# 2 182
Не смятала мис Габи, че трябва да се бори за един мъж, ама не се спря да се пъне да го притиска да й обърне внимание.
Тя сега така твърди, понеже той доста потъпка самоуважението ѝ. Пренебрегваше я и в национален ефир ѝ се подигра. Не че нещо, но ако това идва от човек, който харесваш, много бързо ще обърнеш плочата и ще обясняваш, че нищо не искаш и не си искала с него.

# 2 183
Да не я е взела Елисавета на работа?
Въпросник попълват и поканените, нали трябва профил да им направят. Според мен и Пламена е поканена. За Габи май също клоня натам, защото не си я представям точно нея охотно да попълни камара текст 😀
Mama xxl,последното ти изречение е много точно казано!

# 2 184
С девети клас, някой друг й е попълвал въпросника на Габа. Какво ли попълнила в полето професия?

# 2 185
А де! И мен това ме интересува. За инфлуенсър никой не й се върза. Но ако е поканена, със сигурност е имало и кой да записва отговорите.
На играта на ученички нали помните как въртя химикалката в ръка!

# 2 186
Една потребителка имаше предположение, че Елена и Евгени се познават предварително. Явно училищата им се намират наблизо и освен това двамата нямат голяма възрастова разлика. В предаванията на тази телевизия не участват случайни хора, така че не го изключвам.

# 2 187
Елена според мен също е поканена или направо лице на продукцията,но може би спортна злоба или пък наистина любов, я кара да се съблече например и като цяло да се вживява повече. Казва си думичките по сценарий, той също, което изглежда кринджжж, нооо от време на време припламва нещо и това личи. Би било ирония на съдбата да ги събират по сценарий, а да вземат наистина да се харесат.
Ако е така, малко ми е жал за младата Валерия ( ако е млада, че и това май е съмнително), защото е използвана грозно.

# 2 188
Оператор на/над/под човешка единица. /Досадих  на себе си да я коментирам тази, да живей там, да брои филиите на хората, няма да ви товаря обстановката повече с нея. /

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:02 от Морана

# 2 189
Реших и аз да изгледам епизода отново, че първото гледане не беше осторожно. Факт е, че с наврени в лицето камера и оператор е трудно да се отпуснеш, освен ако не си професионален актьор. Аз, обаче не видях или не почувствах нито чистотата, нито интимността, за която Елена говори. Тя му е навита, той ми е по-скоро сдържан и му липсва спонтанност. Може и натюрела му да е такъв, но в нито една негова среща не усетих истински интерес и тръпка. Явно не ги разбирам нещата хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт