Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 951
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Разпиляна във въображението
Габи изглежда симпатична при Любенова. От определен ъгъл ли, от филтри ли, не знам. Ех, тези устни, които си е направила. Защо бе?

# 2 161
То всеки, който види Пам първо си мисли Оле, доста е дебела, обикновено не се казва в очите и това е ок, ама чак пък да стъпвам на пръсти около нея, щото може да се засегне, е прекалено. Когато не си ограничаваш апетитите, независимо какви, изглеждаш смешно и вината не е в присмиващите се, важи и за Пам, и за Габи.

# 2 162
  • София
Габи е невъзпитана и агресивна, но виждам в нея и положителни качества, които, с една радикална промяна на обкръжението и начина на живот, биха я направили приятна. Не знам от семейство ли идва, от приятелска среда ли тая нейна простащина, вероятно и от двете. А е още млада, има шанс да се промени, но съм наясно, че надали ще стане. Жалко.

Елена изпъква на фона на другите моми. Сама по себе си не е чак нещо невероятно, като интелект.  Но ми е интересна и ѝ стискам палци заради явно истинските чувства към Генчо и тактиките, които прилага, доста гъвкава и умна.

# 2 163
На Орнела Мути има очите Айлин.

# 2 164
Айлин си ми остава фаворитка, още от влизането на момичетата. Не бих заложила на нея за победа, но ми е любимка.

# 2 165
  • София
Не баш. Левият й крак е изпънат дирекно напред, което го скъсява визуално. Десният е по-добре, защото е странично, но ако го беше сгънала повече, щеше да издължи значително визията. А с тези боти и панталони, и без това краката й доста се орязват. Ако беше направила хубави чупки, краката й щяха да изглеждат много по-дълги. Сега са просто слаби. Снимката я спасяват чупката в кръста и лявата ръка, които я издължават. Има си трикове как да се използва камера и перспектива.

Между другото, в последно време ми излизат реклами на някакъв сайт, в който Айлин е рекламно лице. Но почти всички снимки вратът й изглежда ужасно къс и дебел, а гримът й е ужасен и я загрозява (и състарява) брутално. Донякъде вината е на стилистите, но и тя определено не знае как да позира. Ако иска да е модел, няма да е лошо да понаучи някои неща.

Скрит текст:
Обаче краката ѝ винаги са страхотни

# 2 166
Най - накрая ви изчетох, големи дискусии и ми беше интересна всяка гледна точка.
Големият проблем за нас, коментиращите е, че не знаем кое е сценарий, кое е "истинско". Това води до много интерпретации на събитията, но няма и как да бъде другояче.
По - рано писах, че ми хареса срещата на Елена с Евгени, но и събличането на Елена не го одобрявам. Не защото съм пуритански настроена, а защото аз не бих се съблякла на първа среща, т.е. нашите оценки са винаги субективни. Елена знаеше, че тази среща е образно казано "на живот и смърт" и може би последният й шанс да обърне нещата, затова беше готова на всичко и използва всички налични оръжия. От тази нейна гледна точка я разбирам, има право да се бори за вниманието на Евгени, но все пак това крайно предизвикателно поведение не е по моя вкус.
Имам лек превес на симпатия към Елена спрямо Валерия, но от всичко изчетенето, мисля че наистина и тук прилагаме двоен аршин. Ако вместо Елена се беше съблякла Габи или Джия едва ли някой щеше да оправдае голотата им с предлог, че са със свободен дух, спонтанност и т.н. Повечето гледащи щяха да са потресени, оценката щеше да е, че са евтини, долнопробни съблазнителки. Но понеже е Елена възвишената, веднага я оправдаваме, че нямало похот и съблазън в действията й, което според мен е нечестно.
И Валерия, и Елена се смятат за много специални. Разликата е, че Елена е по - умна и обиграна, по - адаптивна. Моят проблем с Елена е, че е много пресметлива и обмисля всеки ход, всяка дума. Ето защо съм склонна да вярвам на Габи, че се е държала различно пред и зад включените камери. Нито Валерия, нито Елена са влюбени в Евгени. Харесват го и до там. Нещастните физиономии и потъналите гемии идват от наранено его, че са/бяха  отхвърлени в един или друг етап от предаването.

# 2 167
Габа ли ѝ купува хляба, че ѝ гледа в паницата? Обиждаш някой  от първите дни, после тоя бил жертва и все килограмите изтъквал.Казва ѝ  да престане, на онова са му дефицит  гънките ли, че не разбира от дума. Има годините да си сложи джуки и ц@ц@,ама ги няма ментално да знае как да се държи в общество като дорасла. / На Пам много ѝ се иска мъжете да не гледат външността, затова и го прокламира, натъртва, омаловажава, комплекс голям ѝ е теглото, но всички виждаме първо това, с двете си очи, въпросът е, че мерилото за красота е различно и след първия поглед, търсиш и друго./
Изгледах ги при Любенова-не смятали, че можеш да се влюбиш във формата, не смятала мис Габи, че трябвало жената да се бори за един мъж, ами тогава защо сте влезнали там?! Само Крисия каза, че си е харесала Евгени и защо не.
Габа да не би вече да е легимитиризирана и под крилото на Елисавета, понеже каза, че била вече ивент мениджър, пр и инфлуенсър, а във визитката ѝ твърдеше, че не работи нищо и инфлуенсва само?! Как се е издържала щом не е работила нищо, а реклами май няма, мама и тате ли са ѝ давали или нещо друго? И ако родителското тяло ти дава джобните и ти купува парцалките на тези години,а ти нищоправиш,откъде си придаваш толкова важност на мнението и персоната?!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 11:58 от Морана

# 2 168
Разлика има и в това, че Елена се вижда като негова съпруга, а Валерия едва ли на нейната възраст има толкова ясни и дългосрочни планове.
На мен затова също ми харесва Елена, че е влязла не само за участие, а за да опита да спечели именно този ерген. Подготвена и мотивирана, а не да търси себе си като част от момите или само за популярност.
Валерия си влиза с кауза и с приятелки, нататък увлечението й според мен е искрено, но е манипулирана с писмата и аванса в играта.

# 2 169
  • Мюнхен
Разлика има и в това, че Елена се вижда като негова съпруга, а Валерия едва ли на нейната възраст има толкова ясни и дългосрочни планове.
На мен затова също ми харесва Елена, че е влязла не само за участие, а за да опита да спечели именно този ерген. Подготвена и мотивирана, а не да търси себе си като част от момите или само за популярност.
Валерия си влиза с кауза и с приятелки, нататък увлечението й според мен е искрено, но е манипулирана с писмата и аванса в играта.

Знаем ли със сигурност кога Елена се е записала за кастинг? Сравнително късно обявиха кой точно ще е Ергенът.

# 2 170
Не , че нещо , но кастингите започват преди да се обяви ергенът- никоя не е там конкретно заради него .

# 2 171
  • София
Не смятала мис Габи, че трябва да се бори за един мъж, ама не се спря да се пъне да го притиска да й обърне внимание.

# 2 172
Според мен за Виктор не би влязла. Този ми се струва, че добре го е проучила, макар да не се изцепи като Меги. Дали е имала информация в аванс от продукцията - може да се спекулира, лично аз вярвам, че никак не е случайна и редови кандидат на кастинги за предавания.
Допълвам: Венета, сезон 1 - записала се спонтанно и защото, цитирам я, влече я простотията 😀 Капитонова - знаете защо, Пламена и Валерия - с каузи. Примерите са неизчерпателни, но достатъчни.

# 2 173
Не баш. Левият й крак е изпънат дирекно напред, което го скъсява визуално. Десният е по-добре, защото е странично, но ако го беше сгънала повече, щеше да издължи значително визията. А с тези боти и панталони, и без това краката й доста се орязват. Ако беше направила хубави чупки, краката й щяха да изглеждат много по-дълги. Сега са просто слаби. Снимката я спасяват чупката в кръста и лявата ръка, които я издължават. Има си трикове как да се използва камера и перспектива.

Между другото, в последно време ми излизат реклами на някакъв сайт, в който Айлин е рекламно лице. Но почти всички снимки вратът й изглежда ужасно къс и дебел, а гримът й е ужасен и я загрозява (и състарява) брутално. Донякъде вината е на стилистите, но и тя определено не знае как да позира. Ако иска да е модел, няма да е лошо да понаучи някои неща.

Скрит текст:
Обаче краката ѝ винаги са страхотни

Позата зависи от фотографа. Той трябва да насочва модела как да застава, понеже той има цялостен поглед, включително вижда къде моделът е осветен най-добре дали случайно не закрива важна част от дрехите, които рекламира и т.н.

# 2 174
  • София
На Орнела Мути има очите Айлин.
Абсолютно да. И на мен много ми прилича. Много е красива и вярвам доста мъже биха й простили и да не е най-голямата умница.

Общи условия

Активация на акаунт