Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 154
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
За автентичност Grinning.

# 2 206
Любовните писма защо бяха написани печатно все едно от третокласник? ВЩ можеше да ги оформи по-елегантно, в плик, печат с цветя, глитер и брокат...Joy

Най-много ме дразнят листовете, уж откъснати набързо от трескава ръка с идея за ученическа любов. Все едно с ножица кълцани! Еми бъдете естети, наистина, поне на гърба на ноти да беше или между петолинията (за по-романтично, не че Валерия или друга ще прочете нотите. Макс Поли, но едва ли.)

# 2 207
  • София
Т.е. и двамата са неграмотни? Един грозен ръкопис би бил по-автентичен. Викате, не е да се чете по-лесно от зрителите, нали?

# 2 208
Т.е. и двамата са неграмотни? Един грозен ръкопис би бил по-автентичен. Викате, не е да се чете по-лесно от зрителите, нали?
За Валерия се твърди така от нейни добронамерени колеги от университета Joy

# 2 209
  • София
Пропуснала съм, че учи вишо. И каква специалност е?

# 2 210
За Валерия се твърди така от нейни добронамерени колеги от университета Joy

Изобщо не се учудвам, като я слушам с каква подигравка говори за хората, които четат книги

# 2 211
Елена може да са я поканили, но по- скоро и нея за колорит, нямаше такъв типаж в първи сезон. Да са я сватосали предварително не вярвам, няма как да знаят в коя посока ще го дръпне привличането ергенът. Много неща са режисирани, но не чак до там. По-скоро в движение побутват сюжета в една или друга посока.

Сватосване е невъзможно в такъв формат да издържи. А и Ваня Щерева себе си не е сватосала, че Евгени и Елена ли да сватоса.
За колорита обаче е точното им попадение. Дълго ще се помни.

# 2 212
  • София
Хах, правилно ли прочетох, Габи Ало Бг била любимката в Комеди подкаста. Слава богу, че не ги гледам и никога не бих, щом това чучело им е любимка. Тотално ми влязоха в черния списък.
Снощи ги гледах при Цитиридис, но аз винаги му гледам гостите така или иначе. И трите бяха много зле, като Крисия се изложи най-много. Нито един неин клип няма да погледна. А специално злобарката със завършен 8 клас никъде няма да я гледам повече. Видя се и снощи, че си е такава каквато бе и в Ергенът. Шумна и проста. И всички тези ютюбъри, които ще я канят тепърва са страшни лицемери, защото го правят само и единствено заради рейтинг. Никакво достойнство нямат. Не може на насилието, простотията и лошотията да се дава гласност и да не се критикува.
Ама камери, аме не камери ама на кой му пука бе Габке??? И кой ще ти повярва точно пък на теб, дето стана за национално посмешище. Каквито и змии и гущери да бълваш в момента ще си останеш тази жалка гротеска. Никой не ти е слагал насила тези просташки думи в устата и никой не те е карал да се държиш като темерут и да тормозиш хората.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 13:08 от Diavolo

# 2 213
Айлин умело, за разлика от Валерия, прикрива завистта си и злобата, но не е добра душа, която се радва за другите.
Какво значи да се радва за другите ? За мен е наздраво уж да харесаш някого и да си влюбена едва ли не, но да се радваш, когато излиза с други жени? Според мен Айлин е ненатоварващо момиче със самочувствие, ако имаш и ти такова може да сте приятелки. Пам ли се радва за другите? 😁
Не мисля, че никой не се еадва и в напълно логично.
Изобщо не ме интересува какви камества има тя, които могат да ни направят приятелки 😂

# 2 214
Комеди клубът имат лаф за такива като нас, които не харесват поведението на Габа. Нещо като лельоугодно или лельонеугодно, не го запомних точно, но смисълът е, че който не се забавлява от простотиите на Габа, задължително  е някоя леля пред телевизора Simple Smile

# 2 215
Айлин умело, за разлика от Валерия, прикрива завистта си и злобата, но не е добра душа, която се радва за другите.

На Айлин грам не й дреме за Евгени. Тя е там за спорта. Ако наистина се интересуваше от него, хич нямаше да е толкова блага и усмихната, пред чуждите радости с ергена.
Точно заради спортната злоба да победи, е лицемерна и завистта не й е изобщо чужда.

# 2 216
В момента в Култ са Милица, Теодора и ..... забравих й името на третата.

Милица я изкараха някаква супер велика, страшно успяла, че и книга написала за пътя на едно момиче от Бобовдол до София и успеха й в Ергена. ОМГ

# 2 217
Комеди клубът имат лаф за такива като нас, които не харесват поведението на Габа. Нещо като лельоугодно или лельонеугодно, не го запомних точно, но смисълът е, че който не се забавлява от простотиите на Габа, задължително  е някоя леля пред телевизора Simple Smile
[/quote Ами леля съм си.Ако щат и в пенсионерския клуб да ме запратят,не може да ме забавлява простакесата.

# 2 218
Комеди клубът имат лаф за такива като нас, които не харесват поведението на Габа. Нещо като лельоугодно или лельонеугодно, не го запомних точно, но смисълът е, че който не се забавлява от простотиите на Габа, задължително  е някоя леля пред телевизора Simple Smile
 Ами леля съм си,Ако щат и в пенсионерския клуб да ме пратят,не може да ме забавлява една простакеса!Сори,не можах да си изтрия горното творение.

# 2 219
Сега дават пак кадри от срещана на Евгени и Елена, та се сетих да изкоментирам ужасно грозните обеци, които Елена носи - все едно ги е намерила в Зрънчо.

Общи условия

Активация на акаунт