Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 272
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Комеди клубът имат лаф за такива като нас, които не харесват поведението на Габа. Нещо като лельоугодно или лельонеугодно, не го запомних точно, но смисълът е, че който не се забавлява от простотиите на Габа, задължително  е някоя леля пред телевизора Simple Smile

Явно ги гледаш, що не им напишеш в ютюб, като са толкова отворени, да вземат се регнат тук да си попишем и да ги видим. С удоволствие бих влязъл в качествена полемика с тях. А тук има толкова интелигентни жени, че ще ги накарат сами да си говорят. Иначе явно са много смели да лепят етикети, когато няма кой да ги обори или аудиторията им са предимно 18 годишни балонаджии...
Какви лелки, какви пет лева, хахаха, тези хора нямат никава връзка с реалния свят. Позьорчета.

# 2 221
Комеди клубът имат лаф за такива като нас, които не харесват поведението на Габа. Нещо като лельоугодно или лельонеугодно, не го запомних точно, но смисълът е, че който не се забавлява от простотиите на Габа, задължително  е някоя леля пред телевизора Simple Smile

Явно ги гледаш, що не им напишеш в ютюб, като са толкова отворени, да вземат се регнат тук да си попишем и да ги видим. С удоволствие бих влязъл в качествена полемика с тях. А тук има толкова интелигентни жени, че ще ги накарат сами да си говорят. Иначе явно са много смели да лепят етикети, когато няма кой да ги обори или аудиторията им са предимно 18 годишни балонаджии...
Какви лелки, какви пет лева, хахаха, тези хора нямат никава връзка с реалния свят. Позьорчета.

Дяволо, не им се хващай толкова много, комедиен подкаст е все пак. Те и себе си наричат лелки, като харесат някоя "лелеугодна" участничка.

# 2 222

Всеки, който харесва поведението на това създание, принадлежи на гетото и няма значение какви лафове използва (освен за онези около него - в съответното гето).

# 2 223
  • София
Малко назад остана, но бързо пишете. Някой каза, че щом била Елена, значи може без горнище, а ако е Джия или Габи, или някоя друга - не може. Ами не, не е така. Не искам да обобщавам, ще кажа аз как разсъждавам - Елена е показала И друго, което е хубаво. Други момичета залагат само на сексапил и това щеше да е - "еми нищо ново под слънцето, това може, това показва."

# 2 224
Гледам в момента Комеди клуба на лайф е с Крисия  и Габи.Много е интересно !

# 2 225
Малко назад остана, но бързо пишете. Някой каза, че щом била Елена, значи може без горнище, а ако е Джия или Габи, или някоя друга - не може. Ами не, не е така. Не искам да обобщавам, ще кажа аз как разсъждавам - Елена е показала И друго, което е хубаво. Други момичета залагат само на сексапил и това щеше да е - "еми нищо ново под слънцето, това може, това показва."

Абе Джия или Габи без горнище ще са пълен потрес. На Джия екстрите ще плуват по повърхността на водата, а виметата на Габи директно ще я заковат за дъното Joy

Елена реално нищо не показа, защото няма какво, та според мен от продукцията много добре е била подбрана участничката, която да бъде показана без горнище. Хем да има такава сцена, хем да не е прекалено вулгарна, сексапилна и неподходяща за такъв формат.

# 2 226
[quote author=Lady Cassiopeia Duval link=topic=1537576.msg46227903#msg46227903 date=1680344693
Абе Джия или Габи без горнище ще са пълен потрес. На Джия екстрите ще плуват по повърхността на водата, а виметата на Габи директно ще я заковат за дъното Joy
[/quote]
А, не съм съгласна, и на двете това са им спасителните пояси, за да не потънат. Ползват ги и в живота и във водата, предполагам, инак нямат шанс да се задържат на повърхността.

# 2 227
Джия не беше ли без горнище в скорошен епизод? Кукушев спомена, че от неговия екип са й се зарадвали.

# 2 228
На СпА като я води Генчо.Ама то не се видя кой знае какво.

# 2 229
  • София
Ако Джия и Ганка се плицикат по силикон в морето, това е ок. Ако си навират разголения силикон в чинията в някой шукар турски ресторант, е това е простотия.
Аз съм за Евгени по без гащи. Да видим тогава какви дискусии ще има...

# 2 230
[quote author=Lady Cassiopeia Duval link=topic=1537576.msg46227903#msg46227903 date=1680344693
А, не съм съгласна, и на двете това са им спасителните пояси, за да не потънат. Ползват ги и в живота и във водата, предполагам, инак нямат шанс да се задържат на повърхността.

Не знам, не знам.... Аз топки за боулинг, като на Джия съм виждала доста, обаче такова тежко и увиснало чудо, като на Габи виждам за пръв път. И все си мисля, че ако падне във водата, директо ще я завлекат на дъното - като торби с пясък.

# 2 231
Това което ми харесва в Елена е, че само тя успява да води Евгени за носа.
Видя се, че Гени не обича да го командват, не допуска да му влизат в личното пространство. А най не обича някоя мома да покаже, че не е впечатлена от него.
Видяхме какво им се случи на Кристина, Габриела, Мони и Крисия.
А Елена успява по хитър начин да му се наложи. Общо взето на срещите им тя диктува правилата.
Тя е тази, която казва: "Евгени, искаш ли..."
И Евгени иска да чуе историята й, иска да масажира краката й, иска да плуват.
Може би това я прави различна от другите, които го гледат в очите и само охкат и ахкат.

# 2 232
  • Мюнхен
Това което ми харесва в Елена е, че само тя успява да води Евгени за носа.
Видя се, че Гени не обича да го командват, не допуска да му влизат в личното пространство. А най не обича някоя мома да покаже, че не е впечатлена от него.
Видяхме какво им се случи на Кристина, Габриела, Мони и Крисия.
А Елена успява по хитър начин да му се наложи. Общо взето на срещите им тя диктува правилата.
Тя е тази, която казва: "Евгени, искаш ли..."
И Евгени иска да чуе историята й, иска да масажира краката й, иска да плуват.
Може би това я прави различна от другите, които го гледат в очите и само охкат и ахкат.

Тъй ли? Изпуснала си пейка лекцията Grin И точно Елена от триста зора да му се хареса, се извини съвсем лицемерно на Валерия. И това примирие изтрая точно два епизода, нали в четвъртък пак се дърлиха двете.

# 2 233
Хах, правилно ли прочетох, Габи Ало Бг била любимката в Комеди подкаста. Слава богу, че не ги гледам и никога не бих, щом това чучело им е любимка. Тотално ми влязоха в черния списък.
Снощи ги гледах при Цитиридис, но аз винаги му гледам гостите така или иначе. И трите бяха много зле, като Крисия се изложи най-много. Нито един неин клип няма да погледна. А специално злобарката със завършен 8 клас никъде няма да я гледам повече. Видя се и снощи, че си е такава каквато бе и в Ергенът. Шумна и проста. И всички тези ютюбъри, които ще я канят тепърва са страшни лицемери, защото го правят само и единствено заради рейтинг. Никакво достойнство нямат. Не може на насилието, простотията и лошотията да се дава гласност и да не се критикува.
Ама камери, аме не камери ама на кой му пука бе Габке??? И кой ще ти повярва точно пък на теб, дето стана за национално посмешище. Каквито и змии и гущери да бълваш в момента ще си останеш тази жалка гротеска. Никой не ти е слагал насила тези просташки думи в устата и никой не те е карал да се държиш като темерут и да тормозиш хората.
Следя ги Комеди подкаста и Габи в началото много я нападнаха. После обаче почна да пуска "лафчета" и на Иван (шефа) му стана симпатична. В същото време се бяха опитали да я поканят и тя им беше отказала, защото е гледала началните епизоди, в които я плюят и те като damage control пренатегнаха в посока колко много я харесват, за да я убедят да им гостува и очевидно са сполучили.

# 2 234
  • София
Елена смени няколко образа вътре в къщата. Смени няколко лица и роли. Много е интуитивна и просто усеща ритъма на играта ако мога така да се изразя.
Ще бъде истински интересен сезон с много висок рейтинг когато в един формат успеят да вкарат няколко такива типажа.
Капитонова да гледа и да си води бележки за не малко неща, че и се създаде една слава за някакъв невиждан играч. Руската школа та руската школа. Да, да, не отричам, много добре знае как да се държи с мъж. И не отричам, че до голяма степен се справи с почти всичко, но според мен все пак Александра я надигра и успя да я изкара извън кожата и Капитонова трябваше да бъде изгонена, но просто Виктор сглупи много и осра целия сезон с най-изкуствения финал в историята, което ще тежи като черно петно за Тушев от което никога няма да може да се отърве.
Единственото спасение за него е ако в този сезон пламне истинска любов и публиката да го усети и повярва, а не да си личи, че е изкуствено. И е много важно след сезона какво ще стане, да не стане и с Евгени като с Виктор, че е бил през цялото време във връзка, нещо с което окончателно се дискредитираха.

Общи условия

Активация на акаунт