Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 968
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Разпиляна във въображението
Сменила няколко образа... Това означава ли, че не е истинска, че играе?

# 2 236
  • София
Много е адаптивна според мен. Чак образи не бих казала, че е сменила, но сменя тактиката според това какво харесва Генчо.
Вярно, че примирието с Валерия не трая дълго, но то пък вече той не се интересува от нея и не му пука явно.

# 2 237
  • София
За мен това означава, че се адаптира според обстановката.

# 2 238
  • София
Не го приемайте буквално. В смисъл адаптивна е и усеща какво работи и какво не работи. Това малко хора го умеят. Категорично не е фалшива, защото най-малкото тя си каза нещата на Евгени когато трябваше, но пак мноогоо завоалирано да не излезе, че го хока грубо. И в синхроните също не лъже. Нейната игра много ми напомня на тази на Живка във Фермата, която буквално превъртя играта и постави нови стандарти. За мъж топ играч бих посочил Любо от Къртицата.

# 2 239
  • Разпиляна във въображението
Тя хубаво се адаптира, но докога? Ок, грабна вниманието на Евгени с играта си, смени тактиката, получи колие и хубава среща. Прибра се и вина нос. Пред Евгени пак ще го играе добра "харесвам те" и т.н. Пред останалите ще отпуска глас. Докога ще се адаптира според ситуацията и коя е истинската Елена?

# 2 240
  • София
Е, то всички в началото, като опитват да очароват харесвания обект, се стараят да се представят по-добри, отколкото са в действителност Grinning. И тя така.
Всъщност, Генчо не се старае особено, ама той е в привилегировано положение. Grinning

# 2 241
И въпрос на дефиниция на достойно, иначе нямаше да има различни гледни точки и по този въпрос. За мен например е по-достойно да следваш това, което искаш  и така да бъдеш достоен в собствените си очи, отколкото да бъдеш достоен в очите на някой друг по определен начин. Може от любов към себе си да се щади повече по пътя, който си е избрала, но всеки сам преценява дали да се води по това как би изглеждал в нечии очи.

Да си плюеш на моралния компас, за да заразиш достойнство в собствените си очи? Коренно да промениш мнението си с цел да победиш? Целта оправдава средствата значи. Но ако се нагаждаш само с цел да следваш сърцето си да завладееш някой мъж, да получиш някоя работа или каквато и да е някаква голяма цел на сърцето, и ако това е само нагаждане, а не осъзната промяна към по-различен морален компас, достойнството в собствените очи няма да продължи дълго. Според мен би било трудно в дългосрочен план с така спечелена любов, ама кой знае. Хора много и виждания за живота всякакви.

# 2 242
Не знам защо, но нещо ми пречи да харесам Елена. Тъкмо ми стане симпатична и вади пак тоя нравоучителен образ или пък каже някоя дразнеща дума в стил...вижте ме колко езици знам. Не знам защо, но Айлин ми стана много симпатична от незлобливите ѝ реакции, не са я дали да се изказва лошо за някого или да злобее. Започва да ми става фаворитка.

# 2 243
  • София
Какво коренно е променила в мнението си?

# 2 244
https://www.youtube.com/watch?v=Q5FdTFDLCho

подкаста на живо, първо крисия и габи, после габриела.

крисия, мега излишна

# 2 245
https://www.youtube.com/watch?v=Q5FdTFDLCho

подкаста на живо, първо крисия и габи, после габриела.

крисия, мега излишна

Не съм гледала още, но защо са сложили Габи с Крисия, а не сама? 😅 може би бтв искат някой да я варди и да контролира какво казва.

# 2 246
габи изобщо не е искала да ходи, крисия я е убедила и довела

иначе, спирам малко след като габриела дойде защото ме дразни гласа й
частта с габи и крисия беше интересна, заради габи. Крисия само се изтъква постоянно - аз, аз аз, клипа ми... и не хваща шегичките.

# 2 247
Не знам защо, но нещо ми пречи да харесам Елена. Тъкмо ми стане симпатична и вади пак тоя нравоучителен образ или пък каже някоя дразнеща дума в стил...вижте ме колко езици знам. Не знам защо, но Айлин ми стана много симпатична от незлобливите ѝ реакции, не са я дали да се изказва лошо за някого или да злобее. Започва да ми става фаворитка.
И аз не мога да харесам Елито, но силно се съмнявам, че с Айлин биха се сродили извън формата, дори и да има истинско привличане. Много я харесвам, като визия, но не ги виждам като двойка. Иначе тя не глупава и също е хитруша.

# 2 248
  • Свети Влас
Добър ден, момичета и момчета !
Изчетох ви за два дни ! Мале хора много сте писали и коментирали.
Аз да питам Евгени или продуцентите, защо държат още Пламена, вижда се, че няма химия между тях. Според мен се държат като много добри приятели и нищо повече.
За съжаление аз не виждам да има химия с нито една дама във формата.
Не му пука за нито едно момиче.
Друго си мисля, както сега Елена се изкачи в очите му, така да не падне от там. Лоша шега ще й изиграе, ако продължава да вири главата.
Ергена според мен не е там, за да намери жена, а за нещо друго. Сега може би ще му се покачат акциити и след формата ще го канят на всякъде ( както правят с Ергенио Виктор ).
Елена определено не е за Евгени, струва ми се, че е контролираща, а той иска да се оттърве от това, защото според мен майка му е такава.
Времето ще покаже.
Според мен сцената от Евгени и розата е как Айлин му я връща. Според мен сега ще излезе Айлин. Или някоя друга ще направи голям гаф.
И сега, ако има таен агент на БТВ и ме прочетат ( хаххаха).
Ще ми е интересно да направят Ергения, където 20 мъже се борят за една жена. Дали спорд вас ако има такова предаване мъжете ще се избият. Приятен ден !

# 2 249
Цитат
Тъй ли? Изпуснала си пейка лекцията Grin И точно Елена от триста зора да му се хареса, се извини съвсем лицемерно на Валерия. И това примирие изтрая точно два епизода, нали в четвъртък пак се дърлиха двете.
Тъй ли е или не е тъй, кой да ти каже. Главните герои не знаят, ти питаш мен. Joy
Факт е обаче, че след ''пейка лекцията'' Елена остана, така извъртя нещата, че Генчо не само, че не я изгони, ами диамант й подари.

Общи условия

Активация на акаунт