Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 196
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 400
Народна певица?? Тази Крисия от ергена? Не е ли чалга някаква? Как може да е народна певица с този вид и да каже, че в следващия й клип ще участва Габи 🤣

# 2 401
  • Варна
Мисля, че наблягаше по - скоро на народната музика като се презентираше, ама работата е ясна.. Joy На мен като визия и начин на говорене ми е много неприятна.

# 2 402
https://www.actualno.com/showbusiness/chalga-pevica-si-vze-imeto … -news_446023.html

Това й е от началото на кариерата като гледам.

# 2 403
Въх,отворих линка.Това тя ли е била? Пластичните хирурзи сигурно вече са милиардери!

# 2 404
И колко недостойно да открадне името на детето. Явно и името й дори не е истинско.

# 2 405
Не я харесвах Крисия,Криси,Кристина,Кръстинка-както и да се казва.Като кобила ми е.И тя от отбора на "медузите".Като пчеличка лети от цвят на цвят.Даваха я как се възмущава от езика и крещенето на Габа,сега в клип я кани.Надява се на повече гледаемост,сигурно.И Ивелина не ми харесва-няма да се учудя,ако историята,която разказа на Евгени,да е свободно съчинение само за да се задържи и да предизвика съчувствие.Джия пък съвсем не мога да я понасям-каже едно,прави друго.Никакъв характер няма това момиче.Ето,на-излях си хейта рано сутринта с кафето.Почнаха да вадят сълзливи истории от ръкава "да изкарат курорта" ,както пее един мой любимец.

# 2 406
За възрастта си дори сдържано реагира на ситуацията. Надявам се да отпадне от цирка и да си карат с друга сюжета с писмата.
И аз съм на това мнение. Ако има участничка, с която той постъпи подло това е Валерия. Постави и криле, показваше, че тя му е по-специална и най-брутално ги отряза, това никоя жена не го заслужава. Ще се радвам, да не спечели тя, защото това не е победа.
Това, без да съм особен фен на когото и да е от този сезон, няма как да не подкрепя. Доста психарско е да се въртиш и да го играеш супер хайде не влюбен, но увлечен, да *пишеш* писма и да даваш толкова карт- бланш и изведнъж тотално да се отдръпнеш, без видима причина. Той бая я окуражи като тя прекъсна оная среща, зарадва се, сякаш наистина е супер специална, сега превключи на 360 градуса и вече не я отразява , и се държи грубо. Това ли е обратът, който трябва да гледаме със зяпнала уста и интерес? С Елена по същия начин но в обратния вариант- от лекции, каране и почти гонене, сега страхотна среща и сваляне на звезди. На никого не пожелавам такова поведение-  и двата пола го правят нерядко и е бая тъпо, най -малкото един човек ако почва да държи към теб, няма как да охладнее съвсем, само защото покрай него има 15 други.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 09:05 от Анонимен

# 2 407
Ами това смятат хората, че искаме да гледаме , това са ни поднесли. Предният сезон избраха булито и БГ мама общността беше потресена и омерзена. В този сезон ни угаждат.Принца изгонва лошите булита (тя Габа е вкарана за да изгради образа на жертвите - Елена и придворната и ) , зарязва красавиците и избира, семплата но интелигентна принцеса, в която продуцентите считат , че се припознава масовата потребителка ....Всичко е идеално, в задачата се пита, що пак мрънкаме , и нямаме угодия . Догодина зъл ерген - Ганьо , ще иска момите да му готвят читят да ходят на работа и да го издържат. Накрая всички моми дружно ще го пребият с розите и напуснат , и ще постигнат пълно единомислие по български Joy

# 2 408
За да си харесам участничка, трябва да ми се стори земна и с добро сърце. Нищо повече от това. Но тези ценности не са популярни в днешно време.

# 2 409
За да си харесам участничка, трябва да ми се стори земна и с добро сърце. Нищо повече от това. Но тези ценности не са популярни в днешно време.
Напълно съм съгласна.В такива формати дори и да видиш такава,не знаеш навън какво чудо неземно може да е.Всичко е фалш!

# 2 410
Е, много ясно, че винаги ще са недоволни зрителите и потребителите във форумите. Който е Ерген да е, каквито и да са участничките…

# 2 411
Ако Валерия остане без дружките си вътре може да бъде изкарана доста лесно Александра 2. Даже ми се струва, че това ще гледаме съвсем скоро. Една тъжна, влюбена, изоставена Валерия, която ще търси Евгени и вниманието му, а в къщата ще бъде изолирана.
Той като един същински принц ще я пази и ще гледаме любов.
ПП Не съм от нино един отбор. Нито Ергени заслужава момите, нито те него.

# 2 412
Ако е много добросърдечна и трезва, ще отиде ли да си търси мъж в това предаване?
Аз още не мога да повярвам, как Генчо все ги пита могат ли да се преместят да живеят при него и непрекъснато намеква за брак и дългосрочно обвързване. На мен по-скоро това ми изглежда грозно, като пошла шега, а не това, че обръща внимание на много участнички.
Е, ако накрая се задоми с една от тях и връзката им издържи над 5 години, ще знам, че не е било шега...

# 2 413
Валерия била прелъстена и изоставена - не, не е! На практика отношенията на Ергенчо с нея се свеждат до една скучна среща, писма, които друг човек е писал и не са излезли от сърцето му, и няколко целувки, които са запълнили неловкото мълчание помежду им. Обратното, с Елена той комуникира вербално, което му дава възможност да се сближи с нея. Аз не мисля, че Валерия и Елена са конкурентки - те просто са на съвсем различни нива. Конкуренция има между Айлин, Валерия и Джия, но не мисля, че Евгени би живял с красива и претенциозна куха лейка, защото има нужда от жена, която да го ласкае, а не той нея да обгрижва, дори и да става въпрос за краткотрайна връзка.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 09:37 от Sisi_48

# 2 414
В Комеди клуб подкаст ,Габи много директно разкри доста интересни неща от "кухнята" на предаването.Три часа и нещо е предаването,но си струва да се гледа.
Вчера гледах и "Куулт" на гости бяха Теодора,Милица и Райа.

Общи условия

Активация на акаунт