Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 134
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Луната
Аз в предаването не видях или поне не дадоха например Габи и Крисия да имат някакви допирни точки, а какво излиза дори клип ще издават.

# 2 476
  • София
Добре де, нали уточнихме, че Милица е с брат, за който тя се грижи и където и да отиде той ще е с нея и бъдещия ѝ мъж трябва да ѝ помага. Такова нещо при Елена няма. Жената каза - "брат ми преживя най-страшното нещо, което може да се случи на един родител". Какво значение има дали е от него детето или го гледа като свое? Човекът е минал през много труден период и както тя каза - "вече се връща към живота". Някой беше казал - не може ли по скайпа да го подкрепя? Това звучи просто нелепо. При положение, че може би е бил в депресия и пак, както тя каза - "не знаехме какво може да направи", едва ли скайп/вайбър и изобщо онлайн ще може да си качествена подкрепа. Естествено, ако си ма другия край на света и нямаш никаква възможност да се прибереш, ще използваш този вариант. Обаче колко от вас в подобна ситуация биха си дошли, макар и за по-кратко време? Предполагам, че работата ѝ ѝ позволява да работи от отдалечено място и за нея сигурно не е било чак толкова сложно да се върне и да остане.

# 2 477
Явно в договорите не са предвидили добре клаузите за участие в интернет изяви, щото като гледам никоя не се е спряла да участва в тия подкастове (подкасти? как му е множественото число на това). На какво основание ще ги свалят като няма никакви ограничения кой къде да участва?!

# 2 478
Само за спойлери от бивши/настоящи участници ги свалят.

# 2 479
  • София
Аз в предаването не видях или поне не дадоха например Габи и Крисия да имат някакви допирни точки, а какво излиза дори клип ще издават.
Вместо да плати на някоя друга, Габи ще влезе в клипа на промоция - и двете печелят 😉

# 2 480
Сега и да има, не биха посмели да ги свалят, понеже така ще ги потвърдят.
Само за спойлери от бивши/настоящи участници ги свалят.

# 2 481
  • София
На мен ми излиза в тази тема отгоре предупреждение
Не знам дали другаде във форума пише това.

# 2 482
  • София
Не е само в тази тема. Жълтият надпис е линк към друга тема, в която обясняват за какво става дума.

# 2 483
  • Луната
На мен ми излиза в тази тема отгоре предупреждение
Не знам дали другаде във форума пише това.
Излиза! Натисни Х

# 2 484
Вместо да плати на някоя друга, Габи ще влезе в клипа на промоция - и двете печелят 😉
Не участва безплатно в клипа, стана ясно, че взема хонорар, от който била доволна и бил по-висок от хонорара на автора на песента. Разбра се и че комеди клубът ѝ плащат за участието в подкаста.

# 2 485
  • София
Да ясно, явно ще са си взаимно изгодни. Аз не казах безплатно, а може би по-малко отколкото някоя друга да наемат.
 Това, че са ѝ платили за подкаста, може и да е шега. Не знам.

# 2 486
Аз мислех, че се шегува относно хонорара за подкаста. 🤔

# 2 487
Мен не ме учуди толкова, че са се сближили Габи и Крисия, защото Крисия неведнъж се е опитвала да посредничи при конфликти. Обаче че двете Габриела са в добри отношения, ме учуди. Ето пример как пред камера е едно, а след това съвсем друго. И също пример за това, че мис Габи пред камера може да се държи адекватно, което Габи нарича лицемерно като говори за Пламена и Елена. Просто момичето е малко, невъзпитано, без мотивация за развитие, но с мераци ако не за лидер, поне за ролята на шута, който може да прекалява на воля, защото “въпросът е кой ще ме спре”. И наистина, нея не я спряха Елена и Пламена, а я оставиха без роза, когато “й изтече мандатът”.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 13:19 от Mama xxl

# 2 488
  • Свети Влас
Аз пък не бих си говорила с хора, койта пред камера ме убиждат, а зад камера ми се правят на най-добри "приятелки"! Не бих толерирала такова отношение!

# 2 489
Скрит текст:
И аз през цялото време имах усещането за нещо познато, но едва вчера по време на работа си наредих пъзела... Накратко - срещата е с доста митологични препратки. Евгени (Хадес) отвлича Елена (Коре), дава й нар, после се потапят във вода (спускането към подземния свят) и отиват към останките (отвъдното). След това са заедно, нощ е и наоколо има доста огън! На срещата Елена споделя, че е била отгледана от няколко мащехи (Коре също има проблеми с майка си). Баща й е пилот... (на Персефона бог) Не знам дали е неумишлена подобна символика (т.е. да има сценарий на срещата), все пак твърде много съвпадения, за да не им се обърне внимание.
И моите пет стотинки непрофесионален психологичен разбор. Ако е отгледана от мащехи това би могло да обясни поне в известна степен суперадаптивността, видяна тук като поведение на голям играч. Ако е трябвало да се адаптира към различни семейни ситуации и да се бори да спечели отново и отново обичта и признанието на нов важен за нея човек в детството (особено който замества донякъде майката), това може би обяснява донякъде поведението й да се нагажда, загърбва моралния си компас ако трябва да спечели обичта на важния за нея. И Скорпионското го има: харесала съм си този, той трябва да е мой. А може би един ден ще е по-добре да повярва, че има стойностни хора, които я харесват и без да се бори с всички средства за тях и тяхната обич. И без да се нагажда на всяка цена. Но на този етап поне смятам, че за жалост все още не би им обърнала внимание. Влече я победата да има този, който е решила тя.

Много добро включване! Simple Smile Има резон в това твърдение, не се бях замисляла. Отдадох адаптивността й най-вече на елементите вода и въздух, според представените данни от наталната карта. Не съм особено съгласна с това: "Харесала съм си този, той трябва да е мой" че е скорпионско. Думите, които съм подчертала в твоя коментар са ценен урок. Само че чудя дали ако нагаждането/адаптивността е част от това, което е вече изградения човек, то това не значи че той е отново себе си, дори да изглежда променлив и т.н. Което не е лицемерие или подлост, видя се че Елена е  достатъчно откровена, за да бъде обвинена в това.

Само да попитам: В какво намирате "загърбването на моралния компас"?

Братът с трагедията имаше функцията на бившия любим с двигателни проблеми - да е ясно, че на Елена може да се разчита в добро и зло, в здраве и болест.
Но не се коментира, че май Елена е единствената, която ще донесе зестра със себе си 🙂

Не го написах, но си мислех, че това е една от причините той да я забележи толкова рано - историята за нефункционалния любим. На него може би му трябва някоя грижовна, всеотдайна и приемаща, иначе коя би го търпяла? Grin

*

Гледах два часа от подкаста с Габи. Затвърди ми се мнението за нея - продължава да прилича на племенницата ми, която е четвърти клас по поведение и лицеви изражения. Било й е ужасно скучно. Който подхождал към нея с добро, това получавал. Къс й е фитила. Мони я провокирала, Елена я дебнела. Защитава приятелките си. Забавна е, леко простее. Малко е мъжкаранка, играе го трикстърче. Има чувстов за хумор и самоирония. Не очаквах, че е изпадала в депресии и т.н. Но да - клоунът винаги е тъжен. Както и думите й, че е много полезно човек да се види отстрани и си извади изводи. Стояла си повече вкъщи. Има кученце, което много обича. Материалистка е (да не кажа меркантилна), но се бъзикаше за подкаста, че ще й плащат.

Много се смях на кошмара й за идването на още един бус с момичета и че щяла да стои там вечно JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 13:35 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт