Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 188
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 385
Момичета, написали сте много интересни и смислени мнения за мъжът Рак и за тъмните страни на Евгени, четох с удоволствие, благодаря!
Иска ми се да добавя няколко неща. Намирам Евгени за непоследователен, липсва му самокритика и топлота. Не балансира нещата и е прекалено взискателен към грешките на девойките, но е снисходителен към своите собствени. Очаква момичетата да са всеодайни, а той е нехаен към чувтвата им. Иска дамите да са деликатни, а той на монети е груб. Упреква някоя, че ѝ липсва страст, а той често е студен и резервиран.
Тези противоречия в Евгени ме отблъскват,  бързо бих изгубила интерес към мъж с подобен характер.

# 2 386
Ирина не сме видели още в борбата за сърцето на Генчо.
Нейната борба е за гащите на Генчо, не за сърцето. Освен това е на типична рускиня - като хищна, гладна котка.

# 2 387
Валерия ме дразнеше много в началото, сега започна Елена. Обаче най-перманентно Ергенът Joy

# 2 388
  • Свети Влас
tisa, може би затова повечето са изгубили интерес към него и са спрели да се борят за него. И мен ме облъскват такива мъже, който не знаят какво искат или се държат грубо.

# 2 389
На всички много им личи, че не се борят за ергена, а помежду си.

# 2 390
Съзнателно се отъждествява, а подсъзнателно прилича на тези, които хейти Wink
Значи тук е пълно с Елени, Гъби, Елисавети и Валерии предимно! Nerd

Една голяма ученическа любов, който е рак и с когото и до днес сме приятели, е голям г*з! През годините като сме се събирали с приятели, съм си тръгвала побесняла от неговите идиотщини не знам колко пъти и все пак и до днес сме близки. Няма отърване.
А друг скорпион - неразбираем е за мен! И той ми е от ученически години. Обича ме до днес по свой си начин, но пък не му пречи да ме тормози с думи. Не знам от зодиите ли е или просто, защото са мъже и са от Марс...

Раците са много подмолни, същински Евгени. Подмолни, мнителни и манипулативни. От друга страна са домошари, много добри познавачи на човешките души и жертвоготовни. Като цяло, определено са комплицирани личности, трудни са за съвместно обитание, но ако човек ги опознае добре ще разбере, че много държат на близките си и са верни до гроб на приятелите си.

Евгени до момента показва само лошите качества на зодията си, но отвреме навреме има проблясъци да покаже малко повече от "добрия" себе си. Проблемът на раците и в частност на Евгени е, че са с много променлив нрав - отвреме навреме изпадат в депресии и самосъжаление, но в моментите, когато са бели и добри, са направо ненадминати по отношение на доставяне на положителни емоции на околните. Хайде бре, Евгени, посвири ни малко нещо приятно, весело и ободряващо!

# 2 391
Добре, де, но реално нямаме доказателства. Пък и да е вярно, ако хората искат да оставят тази част от живота си в миналото, какво лошо има в това?

Въпросът не е - как постъпва продукцията с тях. Моят пост не е свързан с това.
Засега се въздържам да мисля и твърдя, че всички са с по-ефирна професия, но няма какво да се лъжем - много от тях я упражняват. Не е само Габи. Милата Крисия с толкова нежна душа-камбана, е минала и минава през изпитания на съцето си. И на тялото си.
Загадката е - коя не е.
А, нямаме... Те сами си го казват. И нямат никакво намерение да изоставят "тази част" от живота си, докато не случат на човек. Имам предвид някой, който да им осигурява елечета и диаманти за дълго време.
Но пък правят забавно, дори комично шоу.

# 2 392
Според мен Крисия е скучна , хубава е , но няма живец в нея . Нищо запомнящо се.

# 2 393
Говорите все едно е сигурно, че Евгени е загубил интерес към Валерия. Колкото и да не ми е приятно, аз не бих я пенсионирала толкова рано.
а аз имам усещане, че интересът на Евгени към Валерия се успокои, когато разопаковаха душата и с изфабрикуваните писма. Разчовъркаха най- интимно душата, тя полетя, ама в нейна си въображаема орбита. Евгени се отприщи по своите си “спонтанности”. Към момента Евгени си е статист на валерините кръжения с останалите в продукцията, за които тази сценична роля трябва да поддържа напрежение към основната, за съспенс, не за друго. Ако я оставят до финала, то ще е поради същата причина.
Същото важи и за Айлин.
Няма ли съспенс шоуто им отива в канала.
Пълен провал. Как ше я оставят без роза….

# 2 394
  • софия
Аз пак с обобщение. Гената свърши една чудесна работа. Обедини ни, всички сме срещу него, хахах. Дано Поли му е оставила достатъчно Цикатридина, че сигурно обриви от нашето чесане на езици е получил. И пожарогасител дано има под ръка, че ушите му бая погоряха. 😀

# 2 395
Признавам си, че от подкаста не ми направи добро впечатление, когато Габриелита спомена, че би била преводач на някои от бизнес срещите на Божков и като възможност да се запознае с бъдещия си мъж.

# 2 396
Визитките им са повече от красноречиви.
Елена, дори и да е имала някакво минало и настояще, ми е някак различна. Поне две-три моми, които са "различни" от ..., да бяха извикали, заради идеята. Дори Памела или както и да беше ми е някак прозрачна.
Но е забавно и така. Не ми е жал за тези девойки, въпреки "униженията" им в предаването. Те ще успеят в живота, както се казва. "Зурличките" им от силикон ще ги гледаме в предавания, реклами, докато си намерят половинката, пък и после.
Габи не може да пие от шише, такова криене на джуките беше, когато надигна шише Кола. Не знам как се храни с течна храна. Ето едно нещо, което ме впечатли. Тази гл..чка така се е увредила!

# 2 397
И аз през цялото време имах усещането за нещо познато, но едва вчера по време на работа си наредих пъзела... Накратко - срещата е с доста митологични препратки. Евгени (Хадес) отвлича Елена (Коре), дава й нар, после се потапят във вода (спускането към подземния свят) и отиват към останките (отвъдното). След това са заедно, нощ е и наоколо има доста огън! На срещата Елена споделя, че е била отгледана от няколко мащехи (Коре също има проблеми с майка си). Баща й е пилот... (на Персефона бог) Не знам дали е неумишлена подобна символика (т.е. да има сценарий на срещата), все пак твърде много съвпадения, за да не им се обърне внимание.
И моите пет стотинки непрофесионален психологичен разбор. Ако е отгледана от мащехи това би могло да обясни поне в известна степен суперадаптивността, видяна тук като поведение на голям играч. Ако е трябвало да се адаптира към различни семейни ситуации и да се бори да спечели отново и отново обичта и признанието на нов важен за нея човек в детството (особено който замества донякъде майката), това може би обяснява донякъде поведението й да се нагажда, загърбва моралния си компас ако трябва да спечели обичта на важния за нея. И Скорпионското го има: харесала съм си този, той трябва да е мой. А може би един ден ще е по-добре да повярва, че има стойностни хора, които я харесват и без да се бори с всички средства за тях и тяхната обич. И без да се нагажда на всяка цена. Но на този етап поне смятам, че за жалост все още не би им обърнала внимание. Влече я победата да има този, който е решила тя.

# 2 398
# 2 399
  • Варна
Момичета, дайте линк за Комеди клуб с Габи и Крисия, моля.
Какво излезе сега, Крисия ли е другата труженичка? Или пък стюардесата? Крисия не знам какво си въобразява кой за каква я мислел, но аз мога да ѝ кажа, че и 1 човек не я е знаел преди формата. А тя не се ли водеше народна певица?

Общи условия

Активация на акаунт