Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 196
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Разпиляна във въображението
Какви по-злобни погледи могат да се направят от мимиките и на Елена... Особено, когато коментира Валерия. Това
 по-горе изобщо не ми прилича на злоба.

# 2 371
Смея да твърдя, като човек четящ постоянно темите, доколкото е възможно в реално време, че настроенията "Валя харесва повече животните от хората. Проявява повече съчувствие към животните отколко към хората" се появиха преди Елена да каже каквото и да е по въпроса.

Част от нас не се повлияват от Елените или Памините приказки, че да сме ги раздухвали. Възможно е да ни съвпаднат възгледите, но не са повлияни от тях.

Съчувствието, което уж проявяваше към Габито беше, защото най-агресивната участничка заставаше с пълно гърло и крещеше "гаджето на Валето", вие сте лоши срещу Валето.
Удобно беше да застанеш с такъв човек. Още повече че е най-гласовития сред групата.
Няма и да те напада.

Но признавам, на предния скандал като на Габито не й пукало, Валето направи добре, че я изведе. Най-малкото да не се срами Габито повече. Да не се дискредитира още повече пред групата. Пада още повече тежестта на думите й колко е значима Валето.

А Валето не е толкова значима не заради думите на Пам или Елена, или Ирина. Или която и да е. Евгени я прави не толкова значима.

# 2 372
  • Свети Влас
Валерия в никакъв случай не трябва да се изключи, определено имат още, какво да ни покажат. Май от сега нататък ще виждаме Елена- Валерия, дано и някоя друга мома се намеси, но се съмнявам.
Изключвам обаче Айлин. Не знам, защо, но май се изчерпиха нещата с нея, както и с Елисавета, Пламена, може би и Джия.
Меган и Мика може би ще се влючат да омайкват Ергенчо.
Хихихи, дори котето наричам Ергении SmileySmileySmiley

# 2 373
Не знам аз- тоя човек, ако ще живее по нашите ширини, трябва една серия предавания да канят другарката от градината да обясява колко добро дете в бил и си е спал на обяд, за разлика от другите деца; после библиотекарката от музикалното в Пловдив, та чак до съседите по квартира от Лондон. Може и потребителката, дето джиткат заедно в Англия. Но, ако не се преобърнат световните полюси до края на предаването, на Ергени му трябва яко полиране на имидж.
Един мъж рак ми каза нещо, което помня до днес, а то е от всички хора около мен най- бързо елиминирам тия, които не зная какво искат.
Какво искат девойките в “Ергенът” всъщност, така и не разбрахме ние, коментиращите пред екрана… пълна боза, не че Евгени е някакъв критерии в ситуацията, принципно, коя за какво се бори, аджеба : )))

# 2 374
Крисия екстра натърти, че понеже е в чалга средите, се предполага, че е платена. Но това в никакъв случай не било вярно. Това каза по темата.
Умница! Joy А е хубавка... Жалко.
Изкуствена ми е на мен.

# 2 375
  • Луната
Независимо кой създава писмата, те са си от човека, който твърди, че ги пише. В крайна сметка Евгени и Валерия, уж, се припознават в тези силни чувства и емоции, описани в тях. Ако е някакво баламосване с писмата, пак цялата отговорност е в Евгени. Много ми се иска да видя някакво развитие по темата.

Сигурна съм, че ще има, но преди това ще вкарат още драматизъм с Да бъде или не!

# 2 376
  • Свети Влас
anzhelina, Според мен търсят популярност, да са търсени, може би коментирани и да им се вдигне самочувствието, че са желани, търсени и т.н

# 2 377
Въпросът не е - как постъпва продукцията с тях. Моят пост не е свързан с това.
Засега се въздържам да мисля и твърдя, че всички са с по-ефирна професия, но няма какво да се лъжем - много от тях я упражняват. Не е само Габи. Милата Крисия с толкова нежна душа-камбана, е минала и минава през изпитания на съцето си. И на тялото си.
Загадката е - коя не е.

# 2 378
nolii, ти реагираш за всяко мнение срещу Елена все едно е на живот и смърт да се види и разбере в нея, каквото ти искаш да бъде видяно и разбрано. А за някаква мома на няма 25 години фактът, че не чете и не уважава четенето, е явно толкова водещ, че нейното его да бъде смачкано, не само няма значение, а едва ли не го заслужава? Грешно ли съм те разбрала?

# 2 379
Аз мисля, че nolii е Пам, продължава започнатото от Ергена : Да се прослави името Еленино.

# 2 380
Ирина не сме видели още в борбата за сърцето на Генчо.

# 2 381
Нарочно нея са избрали от трите приятелки, защото Джия и Айлин направо с глас се смеят за тези писма. Те са по-практични момичета, по са стъпили на земята. А Валерия са я усетили, че има някакъв идеализъм в нея и плюс липсата на голям житейски опит и колко неприятно изглежда като се ядоса - отново попадение за каста.
Съгласна съм, но не е идеализъм, а наивитет (макар че двете може би се припокриват донякъде по значение).

# 2 382
Добре, де, но реално нямаме доказателства. Пък и да е вярно, ако хората искат да оставят тази част от живота си в миналото, какво лошо има в това?

Въпросът не е - как постъпва продукцията с тях. Моят пост не е свързан с това.
Засега се въздържам да мисля и твърдя, че всички са с по-ефирна професия, но няма какво да се лъжем - много от тях я упражняват. Не е само Габи. Милата Крисия с толкова нежна душа-камбана, е минала и минава през изпитания на съцето си. И на тялото си.
Загадката е - коя не е.

# 2 383
  • София
Аз мисля, че nolii е Пам, продължава започнатото от Ергена : Да се прослави името Еленино.

Или В.Щ. и обяснява каквото е недоразбрано на екран 😄 В рамките на шегата, Ноли и с добри чувства, но не ти разбирам битката. А тя е за нЕма нищо.

# 2 384
Идеализъм може би съм си внушила заради каузата с приюта за кучетата. Не споря. Наивност, незрялост, всичко може да се каже. Но не е само простотия, надутост и каквото още се хиперболизира. Девойката е малко меланхолична, малко флегматична, малко невъзпитана на моменти, но голям зор да се изкара враг на любовта и интелигенцията. И естествено, ако се гаврят достатъчно дълго с нея, ще я докарат и до най-лошото от себе си да изкара.

Общи условия

Активация на акаунт