Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 149
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Варна
За мен както в предаването, така и в Инстаграм Елена се престарава, натяга се, просто идва ту мъч. Всичко това води до едно чувство на престореност у нея.
Аз бих искала да съм и приятелка, харесвам я. Дори и да преекспонира ситуациите.
За мен е много интересен и цветен човек, но същевременно стъпил на земята.

# 2 611
Ту мач ми е този нитпикинг, гайс - да кажа и аз на чист български като една позьорка-псевдоинтелектуалка

И точно в тази сцена флиртът ѝ се получи много добре, съдейки по реакцията на ергена

# 2 612
  • София
Не поучава. Флиртува. По неин начин.
И й се получи много по-добре, отколкото им се иска на тези, които не я харесват. Simple Smile

# 2 613
Да смъкна нивото малко 🙂 Сетих се нещо весело от Комеди клуба с Габи. Тя от сърце се възмути на вулгарна дума, казана от Иван, и го нарече простак. Имаше ирония в ситуацията.

# 2 614
Споко, следващата седмица някоя друга ще е на среща, ще имаме различен повод за хвърляне на амбразурата "за" 'и "против" и детайлен анализ на изразните ѝ средства Joy

# 2 615
  • софия
Да смъкна нивото малко 🙂 Сетих се нещо весело от Комеди клуба с Габи. Тя от сърце се възмути на вулгарна дума, казана от Иван, и го нарече простак. Имаше ирония в ситуацията.
Мерси, за смъкването. 😀
 И аз да добавя нещо на което много се смях. В имението сънувала една нощ, че се изсипва бус с още 20 девойки. Събудила се с писъци.

# 2 616
  • Вестерос
Както каза току що интелектуалната социоложка по Канал 1 - страдате от компромиси!😄
🤣🤣 точно

# 2 617
  • София
Затова избягват да говорят. Кво да му анализираш на хън, мън, улялала, фръц, мяу, леееекичко ми стана неприятно.

# 2 618
По-жалкото е, че такива персони се пробутват като интелектуалки и масата им се възхищава, защото просто не разбират какво говорят, а щом не разбират значи задължително е нещо умно.
Както каза току що интелектуалната социоложка по Канал 1 - страдате от компромиси!😄
🤣🤣 точно

# 2 619
  • Мюнхен
Споко, следващата седмица някоя друга ще е на среща, ще имаме различен повод за хвърляне на амбразурата "за" 'и "против" и детайлен анализ на изразните ѝ средства Joy

Пам ли беше от промото... Sweat Взимам си тапичките за уши, тя нарежда понякога баш като дърта свекърва..

Искам Микаела на среща пък, мега мадама!

# 2 620

И от компромати Joy

# 2 621
Серендипити винаги съм свързвала с нещо като да ти кацне птичка на рамото и то съвсем ненадейно.
Елена започна да ме дразни много. Досадна и нетърпелива да си получи подаръка / ергенчето /, заради усилията, които си мисли, че полага за спечелването му.

# 2 622
По-жалкото е, че такива персони се пробутват като интелектуалки и масата им се възхищава, защото просто не разбират какво говорят, а щом не разбират значи задължително е нещо умно.

Аз в повечето случаи й разбирам какво и защо говори Елена и това е една от причините да й се кефя, а другата е че ме учи на нови думички, дори като си ги измисля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 623
  • софия
Добре де, а кой провъзгласи Елена за интелектуалка.  Тя сама ли или това са изводи на девойките в имението или на драгата публика. И какво всъщност толкова неразбираемо говори? Това, че не мучи и не хихика ли я прави интелектуалка или какво. Сега се замислих и не се сещам от къде дойде това.

# 2 624
Значи съвсем не е случайно, че и Елена се пусна по.. и да не е знаела предварително, Ваня със сигурност има пръст и я е поощрила!

Общи условия

Активация на акаунт