Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 307
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 615
Точно Генчо ли не толерира агресията? Тази садистична гад, ако можеше, с удоволствие би ги гледал как наистина се се бият за него! На кило кръв и метър кожа, както се казва! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
  • На Изток от Рая
То в тая къща, ако се беше разиграло Таксаско клане, Гената щеше да влезе, да си избере тази, която е оживяла и да я изведе на среща. Егати непукиста

# 617
  • Пловдив
Не харесвам нито Валерия, нито Елена, нито Габи. Емпат съм и знам какво си мислят, усещам що за хора са. В случая обаче трябва да кажа, че Габи си е такава, това чувства, това прави. Докато другите двете са толкова фалшиви, че чак не желая да ги усещам. Отвън са един човек, отвътре друг и то лош човек.

# 618
На български говорят, не на хинди и пак изгубени в превода.

# 619
Евгени вярно не понася Мис Габриела.

# 620
  • софия
Жал ми стана за миската. Постарала се, представям си какво и е било в душичката. И Генчо пак заслепен от собствената си личност наранява.

# 621
  • София
Леле, възмущаваме се на Габи какъв език има и колко е проста, но тук се сипят всякакви обиди. Дайте малко по-полека

# 622
Масово поведението на Габриела не е одобрявано от участничките, но когато Елена влезе с нея в пряк конфликт никой не я защитава. Мълчат от страх да не бъдат и те под прицела на Габриела. Какво жалко поведение.

Истината е, че когато си имаш работа с були, по-добре е да го игнорираш. В този смисъл поведението на другите момичета е точно каквото трябва. Елена се бори с вятърни мелници и се опитва да превъзпитава Габи Джуката.
Обаче това не е нейна работа. В крайна сметка, съдбата на Габи Джуката си е лично нейна работа, а това, че е були означава, че има дълбоки комплекси и психологически багаж, който си носи от миналото.

# 623
Господи, Евгени какъв простак излезе! Дами и Господа, това ми било пианист от световната сцена, свири с Лука Шулич и тн... Ужас голям селяндур е този. Такова грозно държание спрямо момичетата, например Габриела. Абсолютно невъзпитано и немъжко! Никога съпругът ми не би постъпил така спрямо жена, ако ще грам да не му е привлекателна! Има някакви основни правила на поведение към жена, които един мъж е длъжен да спазва. Егати и европееца, егати и кралските академии ли какви бяха. Прост като космат чобанин си е Евгени, но няма мъжеството на по-простите хора. Хем е пълен женчо, хем е ужасно груб. Хем е космат като болонка, хем му липсва тестостерон.

Елена много ме накефи този епизод как затапи Габи-джуката.

Според мъжа ми е гей. Не целя да обидя никого, но държанието му е гейско.

100% не е гей, виж че драпа да ги мляска и пипа. Няма начин да е гей след онези масажи с Джия 😂😂😂😂

# 624
То в тая къща, ако се беше разиграло Таксаско клане, Гената щеше да влезе, да си избере тази, която е оживяла и да я изведе на среща. Егати непукиста
И да я целува и опипва.

# 625
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Страхливи мишки са женорята там, с малки изключения. Негодуват, не са доволни, но мълчат като пукали с наведени глави.  Само една Елена имаше куража да се опъне и са каже не, стига вече. Есеиската и тя мълча като партизанин.
Ергени е отврат, досега няма едно негово качество или мисъл, която да ми допада. Студен, с емоционалната интелигентност на иглу, без грам емпатия, но с огромна доза его и егоизъм. Която ще го вземе дупе да и е яко.

# 626
Аз нищо не разбрах от срещата с Виктория.
Като гледам и той: "Много си сладка".

# 627
  • Мюнхен
Аз за тоя скандал съм със смесени чувства. От една страна Елена е права, че такива подмолни подмятания от страна на Габриела натягат обстановката. От друга - хора като Габриела се хранят с вниманието и са адски прости, така че с тях на глава няма как да излезеш. Дракаха се 15 минути двете, Валерия и тя се разкрещя и накрая какво? До следващото заяждане.

Мегън според мен постъпи напълно правилно. Каза на Габриела - с теб няма да се занимавам и Габриела си млъкна на диванчето вътре, щото видя, че не ѝ минават номерата.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 22:46 от Jinnafee

# 628
  • Луната
Може и Габриела да си ходи тази вечер... А Елисавета все едно я няма

# 629
Дано Габи да си ходи, че писна от простотии на ниво 8-годишни, които смущаващо много хора намират за забавни...

Общи условия

Активация на акаунт