Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 340
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 630
Тази Виктория и нея я пере съчмата. Joy
Габи е ужасна, да си ходи вече. Елисавета да не се е поболяла, къде е?

# 631
И аз съм емпат и смятам, че ако човек има чувство за справедливост някакво, би се намесил, както направи и Елена.

# 632
Момичета, къде е Цербер на Габи, цяла вечер я е хванала липсата 🤔

# 633
Генчо просто има проблем да се заяви възпитано пред всички, прави го с рози и церемонии. Няма речник, не можа да намери правилните думи към Габи. Обижда, а не е нужно.
Страхлив мъж е, не гей.

# 634
Тази вечер видяхме показно как се поощрява агресията. Един по-смел и възпитан човек се опитва интелигентно да прекъсне простотията, а другите седят и мълчат. Боряна и Меган и Мика вместо да кажат нещо се изнесоха. Виктория избяга. Айлин и Джия въртят очи, а Валерия съвсем се издъни като взе да защитава невинната и уязвена Габи. На нея явно не и пука, че за други се леят думи като изрод и тъпунгер, стига нея да я величае приятелката й. Много е проста горката. А Пам явно не може да се спаси от комплексите си. Не мога да повярвам, че Габи я обиди съвсем непредизвикано и извън контекста, а тя се сви и замълча и не подкрепи Елена. Жалка работа!

# 635
Брат'чеда Генчо много ме кефи като вкара замислен поглед, а главата му личи, че дрънчи на кухо.
Напомни ми на чичо Чарли в един епизод на "Двама мъже и половина".. докато слушаше някаква мацка, чуваше само "хлъц, пръц, шмигъл.. " JoyJoyInnocent

# 636
Разстроила се е Бай Елисавет.

# 637
Виктор е казвал, че най-големият му страх в предаването бил да не се откаже някоя. Евгени не е чувствителен към другите, но се спече, че тази иска да си ходи. Моят извод е, че намаляват ергенския хонорар, ако мома се откаже и той се уплаши от това, а тя го изнуди да я върне в играта (или ще напусне).

# 638
Все пак се радвам, че вкараха в кадър някои от "статистките". Ще се радвам Гаври и Елисавет да си ходят и да видим вече други в кадър.

Елена е единствената нормална и с някакво чувство за справедливост в тази къща, браво, че влезе остро на Гаври. Но има и друго. Габи е само на 19 г, дефакто дете и ниска топка. Та е нормално да се опитва да я превъзпита, делят ги 12 години...

# 639
Господи, Евгени какъв простак излезе! Дами и Господа, това ми било пианист от световната сцена, свири с Лука Шулич и тн... Ужас голям селяндур е този. Такова грозно държание спрямо момичетата, например Габриела. Абсолютно невъзпитано и немъжко! Никога съпругът ми не би постъпил така спрямо жена, ако ще грам да не му е привлекателна! Има някакви основни правила на поведение към жена, които един мъж е длъжен да спазва. Егати и европееца, егати и кралските академии ли какви бяха. Прост като космат чобанин си е Евгени, но няма мъжеството на по-простите хора. Хем е пълен женчо, хем е ужасно груб. Хем е космат като болонка, хем му липсва тестостерон.

Елена много ме накефи този епизод как затапи Габи-джуката.

Според мъжа ми е гей. Не целя да обидя никого, но държанието му е гейско.

100% не е гей, виж че драпа да ги мляска и пипа. Няма начин да е гей след онези масажи с Джия 😂😂😂😂

Точно това ми е съмнително - като че ли жена не е виждал в живота си. Толкова се натиска да докаже, че не е гей, че чак изглежда много съмнително цялото това мляскане и опипване....

# 640
Габито миската е хубаво момиче, защо се излага с тоя смешник Генчо?! 😕

# 641
Ясно е, че ще наказва Габриела.
Габито заслужава той.

# 642
Явно нося в себе си някаква застаряваща злобна леличка, до сега щях да съм наляла Габи. Като гледам как някой обижда друг, по принцип ме избива на разправа. Нямам идея как може да има жени който позволяват на някой да ги обижда, хубаво е човек да си има уважението особено ако е с покритие. Но под Габа , някой трудно ще падне.
Тази моя леличка също така не разбира какви са тези екзестенциани психологически разговори. Млади сте,  има какво весело да си кажете, да се опознаете. Тия разговори на старини или в леглото само двамата, когато човек може да се отпусне

# 643
Леле не я понася .

# 644
Не винаги одобрявам действията на Елена, но много ми харесва, че докато Габи и Валерия крещят и им изскачат вените, Елена е хладнокръвна поне на външен вид, и говори с нормален тон.
Габи като цяло ми е много евтина, ужасен манталитет и поведение.

Общи условия

Активация на акаунт