Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 131 120
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 660
Много е надменен Евгени. Някаква жестокост и студенина лъха от него.

# 661
  • софия
Все по шантаво става. Миската му обяснява как Дева Мария е заченала от Исус. Наум седи в храстите, като сериен убиец дебнещ жертвата си.  Само Жорката от сървайвър липсваше да изскочи и да започне да се кръсти.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:25 от СлаБе

# 662
Сцената как Наум дебне зад дървото ми напомни за Погрешен завой😂

# 663
Момичета, бягайте от Ергени с двеста. Която си отиде по-напред от лотарията все едно е улучила, този е влюбен и вижда само себе си. Вие ще сте петото храсче, в третата алея за него, не си струва.

# 664
Ох, тая преводачка, дето с акцент говори даже българския.. Уморявам се да я слушам. Дева Мария зачела/вместо заченала/....Това момиче бръщолеви глупости.
Евгени още повече се дистанцира.

# 665
Аз чак сега забелязах Виктория 😂
На мен девойката ми хареса. Нормално момиче.
Не може всички да са отракани и съблазнителки.

# 666
Габриела наистина може да е дразнеща, но начина, по който той подходи към нея беше ужасно неуважителен. Почти я подмина!? Той за какъв се взе, това ли са му обноските и възпитанието?

# 667
Интересно наистина къде беше Елисавет през целия коктейл.. ето, че на церемонията е на първа линия. Амин да си ходи или то поне нейното протеже...

# 668
Наум как спаси Ергени от миската - сигурно има паник бутон под дивана. 🤣🤣🤣

# 669
Явно днес Гиби няма да си ходи.

# 670
Майко мила, почти всички са пияни. Вижте им очите!

# 671
От другата Габи е редно сами да се защитават, като ги обижда. Нито са деца, нито нещо им пречи да го направят. Няма нужда Света Елена да се меси.

# 672
Бай Елисавет се яви 😂

# 673
Много е надменен Евгени. Някаква жестокост и студенина лъха от него.
Вживял се е в някакъв Моцарт или Бетовен човека, има самочувствие, но е без никакво покритие. Чак се чудя какви връзки изобщо е имал този човек..

# 674
Такова шоу няма! Няма! Умирам! Кой от кого е заченал?
ЗачЕл, не е заченал Joy дева Мария зачела от Исус ,в такива моменти как ме е яд ,че вече ги няма Годподари на ефира да събират лафовете Joy

Общи условия

Активация на акаунт