Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 046
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 75
Гледам заради темата, но сезонът го почнах заради Евгени. Сега каквато и низост да следва, ще го догледам, но с формата вероятно ще приключа, както направих и с Фермата след предпоследния им сезон. Там пак доста дълго изтърпях, но поне се убедих, че отказване има. Единствено не искам да се заричам отсега, защото има и вероятност догодина да имам пак много свободно време и евентуално да съм с нагласата гледане само за сеир и весели коментари тук.
dreamer, благодаря за темата, кориците и анкетите 🌺

# 76
Ако се гледа предването като социално-психологически експеримент и съчетано с коментарите тук, е хем забавно, хем поучително, не го отчитам като загубено време Simple Smile А каквото и да си пишем, колкото и да е 'по сценарий', подобни типажи ги има и е добре да се видят отстрани. Те да се видят, ма и ние да ги видим Nerd

Иначе Евгени продължава да ми харесва чисто визуално, най-вече усмивката му, но ми е отблъскващо неговото поведение. Не знам кой да предложа за следващ Ерген, буквално никой не ми идва наум, дори Наум Smile

# 77
Единственият начин Евгени да беше избегнал масовото плюене беше или да не започва сериозната заигравка с Валерия, с която даде индикации, че вече е избрал, или като в почната да се придържат г/д към нея, а не всеки епизод да се целува с по още две. На мен от тази гледна точка ми падна в очите. Все още нямам фаворитка...
Съгласна съм с теб. Но ако говорим за форума, замени Валерия с Елена. Wink
То да заменим, ама до предния епизод Евгени я гледаше с полуотвръщение, откъде да предположи човек, че ще се "влюби". Joy

# 78
Ееееее, хайде сега. "Ако не си с мен, значи си против мен". В случая : Ако не харесваш Валерия, значи харесваш Елена. Ако не вярваш нито на Валерия, че се е влюбила, нито на Евгени, че се е влюбил в нея, то тогава драпаш със зъби и нокти да ги разделиш и да набуташ Елена в скута на Евгени.
Удобно, но невярно.
Във формата има и други участници освен Елена и Валерия.
Да не говорим колко удобно се пропуска, колко критики обра Елена и за начина си на изразяване и за подхода си, и за историите, които разказва. Далеч от вярно е, че Елена е любимка в темата.
Ако Евгени нещо не бил кефел някого, то е защото не бил в обятията на конкретна участничка.
Е, не е чак толкова праволинейна корелацията.

# 79
  • София
Абе кви Благовци, кви Рачковци, предпочитам млад и хубав Ерген Joy Ама всичко искат хем да няма сценарий, хем да е някаква Дисни романтика, дето на всички ще им доскучее на втория епизод, ако наистина се реализира... За мен максимумът на това предаване, особено в България е голяма доза сеир и евентуално някаква химия с някоя друга участничка.

# 80
Абе кви Благовци, кви Рачковци, предпочитам млад и хубав Ерген Joy Ама всичко искат хем да няма сценарий, хем да е някаква Дисни романтика, дето на всички ще им доскучее на втория епизод, ако наистина се реализира... За мен максимумът на това предаване, особено в България е голяма доза сеир и евентуално някаква химия с някоя друга участничка.

Евентуално с някоя от екипа.

# 81
Има доста сексистки елементи в предаването и според мен всеки ерген би търпял негативи сред женската аудитория заради тях. За мен Евгени е по-сполучлив Ерген от Витя.
Гледа да се забавлява момчето и това до известна степен заради регламента. Показа, че харесва красиви жени лек характер (Джия, Айлин, Боряна) и в някаква степен Валерия, макар че не е видял другата ѝ страна. До тука нищо чудовищно. Търпи негативи обаче от изтърканите клишета на продукцията: умни срещу красиви, лоши срещу дебели, тихи срещу отракани.
За мен най-интересни на този етап са отношенията му с Айлин. Мисля си, че нея харесва най-много, но си дава сметка, че е out of her league извън контекста на предаването. Затова си запълва времето с други приятни момичета, повече приятелки на Айлин 😂😂😂

# 82

Евентуално с някоя от екипа.

Хаха, с кеф бих видяла Ванче Щерева на диванчето или да пише писмата от свое име вече, с перо от гъска.

# 83
Благодаря за новата тема, връщам се да ви доизчета Grinning

# 84
Колкото повече някоя участничка е спрягана за победителка и/или е основно действащо лице в някакъв конфликт, толкова повече хейт/негативни коментари отнася. Закономерно е, но и някак несправедливо.

Допълнение: Все едно ни е (народо)психологията когато някой е (потенциален) победител, цялото му поведение и визия да се гледа под лупа, да се преекспонира и т.н. Докато онези, които си мълчат и не се набиват на очи, се харесват много повече или поне не обират "хейта".

Аз като харесвам най-много Елена, Валерия и за своя изненада - донякъде! Габи, какво да кажа Sunglasses И ги харесвам, защото съм видяла нещо в тях. На останалите освен да коментирам визията...

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:43 от ladonnae

# 85
  • Варна
Колкото повече някоя участничка е спрягана за победителка и/или е основно действащо лице в някакъв конфликт, толкова повече хейт/негативни коментари отнася. Закономерно е, но и някак несправедливо.
Така е, може би разчитаха, че ще има два лагера - този на Валерия и този на Елена и да се дърлим и да генерираме трафик. Мисля, че не са очаквали, че толкова хора няма да харесат Валерия.

# 86

Несправедливо беше и Валерия и баба Жаба/Габи/ да нападат едно момиче само затова, че не им допада външният вид според техните представи за красота. И когато срещнаха интелигентно, а не селяндурско поведение като тяхното станаха като оси. Ами негативните реакции към Валерия не са затова, че Евгени я харесва, а заради просташкото поведение и липса на класа в нея. Има нежно тяло, фина е, но възпитанието и е  на нулата.
За разлика от Елена....тя може да не изпъква с красота, но поне има повече класа в държанието и.

# 87
Разписвам се и аз в новата тема, защото само ви четях досега.

Не съм гледала първи сезон, хванах няколко епизода накрая и много се смях.
И пак така - за забавление, реших да гледам тази година. Проветрявам си главата, но ми е интересно и като екперимент. И все пак - в темата е по-забавно Yum

А ако от продукцията четат тук, както някои от вас споделиха, сега е моментът да очертаем образа на бъдещия Ерген 3 - такъв, какъвто бихме гледали с удоволствие. Пък дано вдянат.

# 88
Ами аз и Валерия и Елена отчасти харесвам, отчасти не. Не бих участвала във фенски лагер за едната или другата, не и след епизода с речта пред строя и набиване на моминските канчета да играят по свирката на музиканта. Не само обяснението с Елена, а и другото с Айлин много ме подразниха. А Валерия ми е слаб играч за лош герой, малко обстоятелствата я изкарват такава, личният й принос за такава роля е по-мижав.

# 89
Или по-скоро, че няма да харесат Елена

Общи условия

Активация на акаунт