Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 941
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 915
Валерия нямаше да е толкова неприятна ако не беше толкова писклива като се ядоса. Много кофти тон държи като се емоционира. Има + за мен като каза, че другите приемат Габи като клоун 😂 Пискливи жени под път и над път, какво толкова… Дразнещо е, ама чак някакъв чудовищен грях не ми се струва да е. Истински да изревнува ми се видя вчера като  взе Виктория 2 рози. Иначе се въздържа доста.

# 916
  • софия
Добрутро, дами! Рози за вас с кафето. И аз съм на мнение, че ще позадържат Валерия в миманса. Накрая за ръчичка двамата към светлото бъдеще. Устройва ме идеално. Много ми се ще Генчо да си намери майстора. Ако е с нея ще се чувствам отмъстена и донякъде ще успея да преглътна държанието му към женския пол, като цяло.
  Ааааа и погледът на Айлин беше един път на церемонията.
 Дяволче, ако можеш да изкараш гиф от този момент ще съм ти много благодарна и роза ще ти дам на следващото кафепиене.😀

# 917
Да, Валерия наистина много кряка.

# 918
  • София
Е как няма да изревнува - не е тя ПЪРВАТА с две рози, а едва ли и ще получи две рози.
Аз пък не видях Евгени да търси Валерия последните епизоди. Айлин - може да се каже, че я потърси, като беше уж забравил да ѝ подари роза, но Валерия още от натрисането ѝ насам, не я е търсил, а не е като да не е имал възможност.

# 919
Валерия продължава да си е противна, просто камерата се насочи другаде. Няма да се учудя, ако виждайки колко е обичана победителката, са решили ей сега по средата, да вмъкват други кадри и да ни занимават с миманса, докато Валерия уж седи кротко встрани и не комуникира с Евгени.

# 920
  • София
Вай-вай, какво се случи с историята за малката добродушна Пепеляшка с чистото сърце и естествена визия, дето излязла от мръсотията на приюта да дири любовта..Изгледах сеира, пардон скандала, на повторение. Евала за вената, която е отгледала Валерия, аз докарвам почти същата на челото хаха. Много яко се откроява спрямо кого се страхува Коалиция на диванчето- начи докато Мегси беше с Евгени, на тях им стана жал. Стана им много жал, че Евгени най-накрая прекарал време и с нея, разбираш ли. Меган в очите им е неква там- по-долу, направо е много зле и просто си замълчават със снизхождение. Виж, Елена явно не просто седи малко по-високо по диванчетата в стаята. И Дамата с кученцето и нейната свита го разбират много добре. Каква вербална неспособност да се аргументират, каква липса на контрол, какво рапиране биха докарали само..
Тая мадама с Ганг и катарзиса, дето сега проси виртуални кафета- не знам, не знам. Ще я поочука животеца и ще се сети къде се намира. Ирина, ако спре да стърже по секс струната постоянно, би постигнала много добър имидж. Айлин по нищо никога не взе някакво отношение, ама да кажем, тя е вътре с друга роля. Ще се пофръцка още три-четири епизода и ще си ходи обратно при гаджето (сигурна съм, че е обвързана). Много ми се иска утре на срещата с Елена да не слушам за Берлин и неговата субкултура! Много.

# 921
Елисавета и на двата скандала по диваните я нямаше, първия път не забелязах, но в началото на епизода разпитваше Габи за първия скандал. И като се мяташе чипс по масата също май я нямаше. Според мен или са я изтеглили уж да снимат синхрони, или на фризьор, абе с нещо са я извадили за тези ситуации, за да скача Валерия да защитава Габи без да стане бой. Елисавета се видя в играта с балоните, че може да стане физически агресивна и за щастие това поне ни беше спестено.
Тъкмо щях да похваля продукция и моми, че тази година са редуцирали алкохола, но снощи съвсем не само мис Габи беше на градус.
Ивелина за втори път я виждам като интригант, който се изнася за същинската разправия. Първия път услужливо уведоми Евгени, че момичетата са му обидени и го отнесоха Елена и Айлин, а Лия изгониха. Снощи подпали Габи без задръжките и после току пита от дивана на верандата нима се карат вътре и нима заради нея. То се чуваше чак при Евгени и Ирина, но Ивелина на няколко метра от дневната и на отворена врата уж не чува.

# 922
Аз също смятам, че е по-добре да мислиш, преди да говориш. Но тук според мен се имаше предвид, че Елена премисля твърде много коя постъпка ще й донесе дивиденти, и коя - негативи. Давам пример - изкара Виктория от шахматната игра, доста хора /самата Виктория също/ реагираха, че не е честно и правилно. И Елена премисли как ще изглежда това в очите на зрителите, на Евгени и т.н., и чак тогава реши да се покаже благородна. Излишно беше да ходи да го уговаря за среща с Виктория, станалото-станало, елиминирала си я, имаше това право. От промото смятах, че най-накрая решава да защити приятелката си Пам от агресията на Габи. Видя се в епизода, че не стана така. Влезе в конфликт с Габи, браво за което, но причината беше, че бе нападната лично. Довечера ще видим как ще се държи, като получи повече внимание от Евгени, дали ще продължи твърде много да премисля  думи и действия, или ще  изпусне малко ...
На 100 % подкрепям този коментар! 👏

# 923
Мис Габи има много привлекателни черти, с нещо класическо, изчистено и невротично в тях, ако бях мъж, може би щеше да ми е първия избор.
Глези се и в речта и като поведение, но не минава мярата. Има си самочувствие и самоувереност реално, не като повечето там, прикривайки неуверености.
Въпреки пиенето и лапсусите, държа се на ниво (особено за пиян човек) и съм сигурна, че с годините ще узрява и ще се шлифова. Ако намери и мъж като за нея, не суетно джудже, като Евгени, а мъж с възможности и публични изяви примерно, ще стои отлично до него.
Нищо общо няма със Зори от миналия сезон.
И пак ще кажа - фина и приятна красота, откъдето и да я подхващаше камерата, със собствено излъчване и малко перверзна лудост - съвършената жена, ако бях мъж.

# 924
  • тук и там
Харесвам Елена. Не е за Генчо, да и се чудиш на акъла за какво и е..Да си намери някой по-свестен, този само върти очи, невъзпитан е и със голямо его..
Мис Габриела не знам какъв преводач е, тя български не говори като хората. Тъй не ми стана ясно що се прави на рускиня,и говори на развален български..Иначе много грубо от страна на Ергени, може и да е пребивавал в Лондон, ама е много далече от английското възпитание и държание на джентълмен.
Мис Габриела се нафирка, обаче обобщи с една приказка поведението на Ергеня и какво си мислят повечето  в един момент,ама не го изричат "Ай сектир!"
Баш Аладин си е, Гената  станал султан и около него се въртят от харема и се чудят коя как да го предразположи , та да я огрее божествениий с присъствие и да получи роза..
Виктория не знам за какво се напъва толкова да говори с Гената, празни приказки .Гената си пада по целуване и общо взето такъв подход, а не -харесвам те, ама  ме е страх да не  се загубя..
Елисавета намери любовта, ама те взеха че я изпидуркаха..Ей , една влюбена жена ще има в този формат, и те ще прекъснат таз' любов..Голяма драма беше, с глас рева бай Елисавет , чак ми дожаля за нея.

# 925
Бай Елисавет ми се стори боядисан снощи, като че ли го нямаше коренът, може би на фризьор е бил. Не разбрах мис Габи защо говори с акцент, в чужбина ли е расла? А някой знае ли кой е брандът и?

# 926
Мис Габи му подари нещо лично. Опита се да го насочи, а той го прие за натиск. Сравнявайки със ситуацията, при коато Валерия му цъфна непоканена на партито, пак виждам двоен аршин. Онова се изсипа да се натресе и беше насърчено с роза, Габи получи шут.
Тоз Ерги никакви принципи няма

# 927
Мис Габи имаше добри включвания в предишните епизоди и в отношенията си с другите жени ми е правила много добро впечатление.
С Евгени беше доста настъпателна и личеше, че му е неприятно, но снощи беше страшно груб, според мен се изложи много и много повече от нея, съвсем олекна.

# 928
  • тук и там
Меган ми харесва като човек и поведение , ама много маняшки поглед вади наистина..
Понякога някой който не е чак толкова красив физически, ти изглежда по-красив от останалите истински красавици, точно заради поведението си.
Та Елена и на Пеньо да прилича, пак ми е по-симпатична от Габита, Елисавети и други персони.
Харесвах Боряна и Виктория, ама с тези включвания-едната само хихика и се целува, другата странна  малко, вече не са ми фаворитки.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:41 от Кайсия

# 929
Не разбрах защо са ме изтрили снощи. Както и да е - само да кажа, че на мястото на Габриела и аз щях да се обидя, ако накрая избора трябва да е между мен и Габи. Двете са толкова различни по всеки един параграф, че би било обида за много жени да бъдат сравнявани с Габи, камо ли някой мъж да се двоуми при избора си. Много правилно го сиктердоса.
Връщам се с надеждата да ви изчета

Общи условия

Активация на акаунт