Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 019
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Според мен Евгени можеше при поредното си наминаване в кокошарника, който вече ехтеше от крясъци, да им каже нещо от рода, че предпочита да се държат на ниво като дами. Примерно. Не да ги строява, ама да покаже, че не му харесва.
Ама кво му пука на него, нали не живее с тях, та да му надуват главата, що да хаби енергия.

# 1 006
Начина, по който Габи нападна Меган снощи, защото е дръзнала да съществува в полезрението й, ми напомня много на булитата в училище, които си търсят да се заядат с тези, които няма да им отвърнат. Затова Елена като й каза "хайде, заяждай се с мен", тя се фръцна и си излезе.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 02:16 от Vaflichka81

# 1 007
Нямам търпение да поканят Габи в някой подкаст, сигурна съм, че ще има какво да разкаже за "другия отбор".

# 1 008
  • София
Точно були четвърти клас! Всъщност тя на градус ли беше от сутринта? Габриелата се нафирка за отрицателни време на коктейла, но Ало.бг си караше през просото от сутринта. Да не би да са ѝ казали, че днес и е последният ден ваканция и да е решила, че по е може да пообижда наволя?
Имам едни познати мацки гей двойка. Много ми напомнят по нещо на Елисавета и Габи, не знам по какво, някакво излъчване. Моите познати нито са с корекции, нито са простакеси.

# 1 009
Ще гледаме и ще видим. Аз виждам зараждащ се интерес и липса на напрежение в разговорите с нея. А и я харесва визуално - още в началото каза за очите й.

Ирина получи доста добър едит този епизод. Научихме лични неща за нея и срещата й беше съпроводена с много положителен синхрон на Пам. Очаквам да се случват още неща с нея, има я активно в промото на сезона и са все кадри, които не са излъчени още.

# 1 010
Вие пък с това къпане в Ганг, голям потрес, голямо чудо. Няма кой знае каква разлика между Ганг и всяко море, в което се къпем. Всякакви неща има във водата. А и Виктория се предполага, че хиляди пъти се е къпала след прословутия Ганг, какво толкова погнусяващо има...
Стана ми много смешно от това сравнение с другите морета. Определено има огромна разлика. Аз съм от изказалите се с възмущение и ще се обоснова -
Скрит текст:
600 км от Ганг се считат за екологично мъртва зона, като се има предвид, че вътре се изливат тонове човешки и индустриални отпадъци (считай, всякакви химикали). Да не говорим, че в Индия имат практика да горят мъртвите (има сумати статии за Варанаси в нета), само че особено в последно време с Ковид, е имало толкова много, че не са смогвали и са изсипвали голяма част от телата в различен етап на разлагане направо в реката. Просто си представете за какви патогени става въпрос. Това, че се е къпала стотици пъти оттогава, няма кой знае какво общо с проблема. Те и ония, които ядат сурови прилепи от пазарите в Китай, се къпят, ама... 😀 Местните се къпят в реката, но те имат съвсем различен имунитет. Туристи, които са го правили, са се разболявали от дифтерия. Предполагам, че Виктория се е топнала някъде на "по-чисто", ако въобще има такива места, ама според мен е изкарала някакъв луд късмет по имунната лотария. Сори, ама за мен това е еквивалент на това да си уникално прост. Инфото е общодостъпно, ама тя надали се е информирала - по-важно е било да се вживее на Джулия Робъртс в Яж, моли се и обичай, за да й е по-валиден после спиритуалния катарзис.

# 1 011
  • През девет планини в десета...
Знае ли се коя мома ще вземе евгенчо, ако може в спойлер или на лично съобщение някой да пише 🤐

# 1 012
Има тема за спойлери. И в нея нищо не се знае.

# 1 013
  • софия
Има тема за спойлери. И в нея нищо не се знае.
Хахах, наистина ли? Е тогава ще поздравя БТВ за нещо, стига съм ги плюла.  Ако успеят да задържат инфото до края ще ги потупам по гръбчето пред строя.

# 1 014
Има предполагаеми финалистки. Но не всички. Догадки общо взето.

# 1 015
Довечера Пам ще злорадства яко... И това ако не е пак злост, срещу която самата тя вие😄😄 Тя се радва повече и е на кеф, че колието не е в противниковия лагер, отколкото това, че е в най-близката й приятелка 😄

# 1 016
Габито е ясна- елементарна и злобна. Но по- страшното е, че има поддръжници не само в къщата, които са свидетели на хейта, а и отвън я подкрепят. Тя се опита да нападне Елена по болното й място и трудностите, с които се справя отвън, с думите “То пък един живот!”. Само в този момент усетих как Елена се стъписа за секунда и ми хареса нейната реакция- овладяна, премерена и аргументирана. Но и аз се чудя защо всички останали си мълчаха?!?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 13:25 от Анонимен

# 1 017
Габито е ясна- елементарна и злобна. Но по- страшното е, че има поддръжници не само в къщата, които са свидетели на хейта, а и отвън я подкрепят. Тя се опита да нападне Елена по болното й място и трудностите, с които се справя отвън, с думите “То пък един живот!”. Само в този момент усетих как Елена се стъписа за момент и ми хареса нейната реакция- овладяна, премерена и аргументирана. Но и аз се чудя защо всички останали си мълчаха?!?
Гиби има поддръжници и тук,което ми е ,меко казано,странно.Ама аз какво ли разбирам от чисти души...

# 1 018
  • Луната
Довечера Пам ще злорадства яко... И това ако не е пак злост, срещу която самата тя вие😄😄 Тя се радва повече и е на кеф, че колието не е в противниковия лагер, отколкото това, че е в най-близката й приятелка 😄
И с коментари си към Джия, че червеното много й отива мисля, че ще се опитва да я привлече към техния лагер.

# 1 019
Нямам търпение Гъби да прочете колко много хората я "обичат" и да я майтапят в подкастовете, където ще отиде.
Страшно се радвам, че я изгониха.
Добре я пусна Елена по пързалката и гледа сеира.

Общи условия

Активация на акаунт