Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 023
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 020
Не само комплименти към Джия, а и към Виктория,Ирина, май и Мегън. Дали е искрена ще си проличи, но и не очаквам да прави такива към диван ханъмите, би се изтълкувало като лицемерие. Един комплимент към Габа/ приемлив/ би бил-->Я днес как хубаво си си загащила ц@ц@те.

# 1 021
Момичета, има ли някъде качен епизода от снощи? Много благодаря.

# 1 022
Нямам търпение Гъби да прочете колко много хората я "обичат" и да я майтапят в подкастовете, където ще отиде.
Страшно се радвам, че я изгониха.
Добре я пусна Елена по пързалката и гледа сеира.

Тя просто не я изтърпя. И аз се ядосах през телевизора Laughing
Онази плевенчанката пък да излиза който не му харесва, ама чакай малката, че те не са дошли у вас да си тръгват.
За съжаление тези момичета не се усещат колко просташко поведение имат противно на визията им/Габи доста се е постарала да изглежда добре, че чак е прекалила/. Аз също като Елена имам чувство за справедливост и когато пред очите ми нападат брутално някой не бих седяла без да се намеся. Това, че някой има проблем с нервите като се напие си е негов проблем.

# 1 023
За Габриела - дори и Евгени да се е подразнил на молбата й за свирене на пианото, което не е, като да е изискала от него да изнесе концерт, а да посвири 2 - 3 минути, след като разбра, че молбата всъщност е била свързана с подготвен специално за Нигово Височество Принца подарък, можеше да преосмисли решението си за гонене. Защото пак се проявяват двойни стандарти - ако Валерия се тръшка и поставя условия - може, но ако Габриела го помоли за нещо - не може.

Относно Виктория - харесвам я, като цяло, обаче малко ме подразни. Първоначално моли Пам да не я праща на среща с Евгени, защото не иска да говори с него, пък после се тръшка, че иска среща с него и се ядосва, че са я изпидуркали от шамхатната дъска. Много незряло и неадекватно поведение.
Иначе я разбирам относно страховете й - знам колко много време, воля и вътрешна борба са нужни, за да се промениш коренно - мисленето си, живота си и това, което си, затова я разбирам, че все още я е страх да не се "подлъзне" и да игуби това, което е постигнала. Само човек, който е минал по този път знае колко коства това на някого.

# 1 024
За Габриела - дори и Евгени да се е подразнил на молбата й за свирене на пианото, което не е, като да е изискала от него да изнесе концерт, а да посвири 2 - 3 минути, след като разбра, че молбата всъщност е била свързана с подготвен специално за Нигово Височество Принца подарък, можеше да преосмисли решението си за гонене. Защото пак се проявяват двойни стандарти - ако Валерия се тръшка и поставя условия - може, но ако Габриела го помоли за нещо - не може.
Ама то дори няма лошо да не е съвсем обективен Евгени. Кой е? Всеки от своята камбанария гледа.
Обаче има изисквания, че останалите били с двойни стандарти. Обобщаване жените какви били. Колко били хаотични  и още какво надрънка тогава?
Като изискваш от някого нещо, не е лошо и ти да правиш същото. Иначе или олеква твърдението ти или пък отиваме към едни анадолски нрави.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 13:29 от geri1919

# 1 025
  • варненка от София
Довечера Пам ще злорадства яко... И това ако не е пак злост, срещу която самата тя вие😄😄 Тя се радва повече и е на кеф, че колието не е в противниковия лагер, отколкото това, че е в най-близката й приятелка 😄
И с коментари си към Джия, че червеното много й отива мисля, че ще се опитва да я привлече към техния лагер.

Тя Джия е като клисарка, шета наред, така че няма нужда да я привлича към който и да е лагер.

# 1 026
  • София
Разгиле! Сега е време и другият злобил - Елисавета да си ходи. Пак ще й слушаме досадното и противно дуднене…. Дано сценаристите да са имали милост към зрителя и тя да остане без роза в следващия епизод. Време е и за среща с Елена. Кофти стана, че Ергени прие молбата на Габриела за пианото като заповед.

# 1 027
  • София
Евгени се представя с емоционалната интелигентност на Габа. Кефиш ме -не ми пука какво правиш, все те 'аресвам, не ме кефиш - ще ти го покажа по най-тъпия начин.

# 1 028
  • Вестерос
Не съм ви чела.
На мен ми беше интересен епизода.
Харесаха ми срещите с Виктория и Мегън. Хареса ми, че вече не дават толкова Валерия, жалко, че дават повече Елена още. Искам от другите да видя.
Валерия как крещеше.... И се чуваше при Ирина и Евгени, ама Ирина добре му каза, че Валерия и Габа най-крещят 🤣🤣
Следва Елена с бретон и нейната среща. Даже на синхроните от снощи беше с бретон вече, но настрани разделен.

Радвам се, че Гана излетя, само не разбрах защо и Габриела и какво му подари .

# 1 029
Mомитееее, от снощи не смогвам да ви изчета Grinning

Ама какво беше това хлипане и реване от Елисавет?! Верно, че отрочето й си замина и сега няма с кой да седи и бълва ЗЛОСТ (новата ми любима дума...) , но чак пък толкова..
Смятам, че през следващите две седмици и тя ще е Аут и дано, че едвам я издържам. Почит съм сигурна, че преди Ергена е подвизавала из тайландските шири, ако се сещате какво имам предвид Grinning

Taка и не разбрах обаче тая дето най не искаше да ходи на среща с Ергени как получи цели две рози ама найсе, явно Генчо е видял нещо в нея, което ние клетите зрители не.

Ай сиктир добре се накова като за последно, хем те гонят, хем на другия ден ще си с махмурлук-оченъ харашо Grinning

Довечера с Лена ли ще е на индивидуална среща?
И защо под ягодите Валериана е с постоянно два висящи кичура пред очите...

# 1 030

Относно Виктория - харесвам я, като цяло, обаче малко ме подразни. Първоначално моли Пам да не я праща на среща с Евгени, защото не иска да говори с него, пък после се тръшка, че иска среща с него и се ядосва, че са я изпидуркали от шамхатната дъска. Много незряло и неадекватно поведение.
Иначе я разбирам относно страховете й - знам колко много време, воля и вътрешна борба са нужни, за да се промениш коренно - мисленето си, живота си и това, което си, затова я разбирам, че все още я е страх да не се "подлъзне" и да игуби това, което е постигнала. Само човек, който е минал по този път знае колко коства това на някого.
Съгласна за Виктория. Тя като цяло е пренавита. Харесвах я. Но много нервно си търсеше розата на срещата с Евгени. На играта коментарите й пак пренавити. Иначе я разбирам, че се ядоса на Елена.
Евгени не изпълнява условията на Валерия. На него му влезнаха през едното ухо и излезнаха през другото. Докато Габриела го натискаше и не се усещаше. Не мисля, че я изгони само за това. той по принцип няма интерес към нея.

# 1 031
Впечатленията ми от вчерашния епизод. Габриела миската можеше по много по-деликатен начин да насочи ергена към пианото. След като той й отказа 1-2 пъти да посвири, можеше да вметне, че ще открие нещо там. Тя се нацупи, цяла вечер говореше троснато на момичетата и накрая се изложи при него. Най-голямо впечатление ми направи, че той се опита да вмъкне някаква история за Мексико, а тя го прекъсна и продължи да си дърдори. Напълно логично е това да е неговият избор за изгонване.

За другата Габриела не знам, тя сама каза, че й е изтекъл мандата. Преди това Ивелина ходеше след нея да я провокира, според мен по идея на продукцията. Спомням си преди години как Бид Брадър шушнеше на Бони в ухото както да говори на другите съквартиранти и ми се стори същото. Не смятам, че Елена е провокирала джуката по какъвто и да е начин. Просто всички замръзнаха, когато тя спомена килограмите на Пам и това преля чашата. Като най-сербез, защитника на слабите, реши да й опонира открито. Хареса ми как най-сетне някой се опълчи на Гъба, но не съм фен на Елена - много на сериозно се взима като покровител.

Меган ми харесва, интелигентна е без да парадира, винаги усмихната, скромна, ненатрапчива и красива. Виктория не разбрах защо дължи цяла България да разбере, че преди години се е напивала, надрусвала и лягала с непознати в чужбините и на сутринта не е помнила. Защо трябва и ергенът да занимава с тези глупости? На никой мъж няма да му пука, че е преживяла катарзис, защото единственото, за което ще мисли е бройката й в миналото. Grinning

Продължавам да мисля, че Евгени и Валерия са си лика-прилика, еднакво лицемерни и плоски. Според мен той опитва по-хубавките, по-игривите, по-флиртуващите преди да свърши сезона. Останалите просто го дразнят и според това коя с какво се е издънила, ще ги махне една по една. Не мисля, че Елена има шансове.

# 1 032
  • Луната
Не съм ви чела.
На мен ми беше интересен епизода.
Харесаха ми срещите с Виктория и Мегън. Хареса ми, че вече не дават толкова Валерия, жалко, че дават повече Елена още. Искам от другите да видя.
Валерия как крещеше.... И се чуваше при Ирина и Евгени, ама Ирина добре му каза, че Валерия и Габа най-крещят 🤣🤣
Следва Елена с бретон и нейната среща. Даже на синхроните от снощи беше с бретон вече, но настрани разделен.

Радвам се, че Гана излетя, само не разбрах защо и Габриела и какво му подари .
Тифче, Мис Габи беше доста "вързала кънките", че не й се разбра какво толкова специално му подари от Мексико. Само беше в кутийка с формата на сърце - нещо окултно предполагам / не съм спец/.
Иначе той й се подразни още от настояването й да свири на пианното преди това и после, че се натресе на срещата му с Виктория.

# 1 033
Аз си мисля, че бтв ще отрежат Габи от предаванията и ще ходи само миската. Най-много при Цитиридис да минат двете.

# 1 034
Джия не е към ничий лагер. Тя играе за себе си и където й изнася на момента. Въпреки това беше приятно, че не прецака Айлин на играта. По-скоро го направи, за да не се конфронтира. Нямаше да е грешно и ако я беше "прецакала". Беше по правилата.

Общи условия

Активация на акаунт