Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 044
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз се чудя как и защо Габи въобще се задържа толкова дълго, при положение, че нивото, поведението и речникът ѝ са подходящи и адекватни само в ромско гето, даже за селска кръчма не ми е достатъчно изискана...

# 1 036
Аз се чудя как и защо Габи въобще се задържа толкова дълго, при положение, че нивото, поведението и речникът ѝ са подходящи и адекватни само в ромско гето, даже за селска кръчма не ми е достатъчно изискана...

По същата причина поради която се задържа и Венетка в миналия сезон.. Тя поне беше сладко глуповата и забавна Grinning

# 1 037
Както каза тя снощи: изтече ми мандатът.
И то, за да успокои Елисавета и Валерия, не беше даже толкова на шега.

# 1 038
  • Луната
Мисля, че продуцентите наредиха на Ергени да изгони Габи, защото усетиха, че обстановката вече е взривоопасна. Иначе още малко щяха да я подържат... Те много добре знаят, че сеирът и простотията се котират в такива реалити формати и някои гледат предаването именно затова/за съжаление!/

# 1 039
Учудена съм, че пияната Габриела се приема толкова спокойно в темата и с лека ръка се казва "ще се научи с годините" и "беше лапсус, понеже е пияна". Да се нафиркаш така в ефир е хем смешно, хем тъжно, предвид заявката за класна дама, които даде. На мен тя ми е страшно антипатична, абсолютно wannabe. Много и се ще да е известна, но е доказателство, че всъщност не на всеки му се получава. В нея виждам опит да играе обиграно и преднамерено като Елена и опит да мяука като Айлийн с фалшивия си руски акцент, но и това не стане. Ама то нито мяукането не е лесна работа, нито стратегическото планиране.
В този ред на мисли, Габриела снощи ми беше по-забавна от Габи и скандала около нея. На Габи капацитетът или по-точно липсата му са толкова ясни, че чак прозрачни, та там нищо различно не очаквах.
Виктория и Елена според мен имат повече общо отколкото Виктория и Райя. И за двете е неясно колко точно хедонизъм Simple Smile са поели (да ползвам израза на една съфорумка) преди да се завърнат на родна земя, но и върху двете е оставил отпечатък.

# 1 040
Май на Габи отдавна й се тръгваше и си беше в готовност. Може да не е очаквала толкова дълго да я държат.

# 1 041
По същата причина поради която се задържа и Венетка в миналия сезон.. Тя поне беше сладко глуповата и забавна Grinning

Венетка от миналия сезон е била от онези, които най-много са тормозели Александра. Една вечер е имало някакво спречкаване, намесила се е охраната. Тя доста пиеше, отгледана е почти без родители... и така.

# 1 042
Момичета,това,за което писах сутринта,-а именно да си изкарваме добре в темата ,явно няма да се получи.Който разбрал-разбрал.Оттеглям се за сега,явно съм станала досадна.Хубав ден!

# 1 043
Вчера видях как Джия се гушкаше с Айлин, и ми станаха сладки, има някаква прилика между тях. Джия, обаче, като енергия мн повече пасва на възпаления Ергени. Мн по-хлъзгава, мека и прикрита е някак и по-малко риск има да го напрегне и комплексира. Ест, Айлин е  по-красива, но Джийчето ще набира точки с "правилно" поведение, според мен.

Елена в дългосрочен план изобщо не я виждам с мъж като Ергенчо. И Валерия, въпреки, че й го пожелавам, хич не я виждам с Ергени, защото тя е холерик, като слон в стъкларски магазин ще е с Ергенчо и ще настъпва мотиката. Едно крясване и ще е аут. Елена търси директно, откровено, интелектуално общуване между равни, а това не е, което търси Ергени. Дори да е подсъзнателно, той не търси равно партньорство, мн е доминантен в общуването.

Имала съм отношения с човек, подобен на ергени, на него му трябва мноооого обрана,  с перфектни граници, жена, която никога ама никога не отива на пряк конфликт, или директно обясняване с него. Цялата комуникация трябва да е винаги со кротце со благо и с мнооого манипулация, и това е изключително трудно за типаж като Меган, Елена, Микаела, които общуват директно и откровено, и  Валерия, която освен, че е директна и откровена, е и кибритлия и с липсващи 7 г. Също Ергени не търпи никаква грубост (освен своята собствена). Изобщо, страшно е трудно с такъв човек...пу пу пу.
Подходящи са му Джия, Ирина, жени с подобно "водно" общуване.  Дори Айлин не мисля, че е на сто про подходяща, въпреки, че му е драго как го работи, защото е много ярка и тя не е съвсем подходяща за съпровождаща, да не казвам "втора цигулка".   

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:18 от MariyaHris

# 1 044
Габи странно, но за мен има държание на мъж. Невъзпитано, но държание  по-близко до това на мъжете. Елисавета въпреки всичко ми е по-неприятната.
Снощи Габриела и мен ме издразни, с това Габриелита и цялото маниерничеше. Иначе го попита мило за пианото, ама тя май си го дразни по дефолт. Радвам се, че и двете излязоха. Продължавам да мисля, че Валерия му отива. Самият той ми загуби симпатиите.

# 1 045
Taка и не разбрах обаче тая дето най не искаше да ходи на среща с Ергени как получи цели две рози ама найсе, явно Генчо е видял нещо в нея, което ние клетите зрители не.

Тя май го наговори това, за да кокетничи. Да се разграничи от другите момичета на принципа "Ако той ме харесва, ще ме потърси". Иначе определено си иска Ергени да й обърне внимание. А и може да е смятала, че недостъпността и проблемите й са коз, с който може да го привлече, при това без другите момичета да я усещат като конкуренция. Защото в игрите се нахвърлят срещу най-голямата конкуренция, а нея много-много не я отразяват засега.

# 1 046
Моля ви се обяснете ми тази Габриела Великова защо говори с такъв акцент много ми е смешно…

# 1 047
Валерия веднъж да опне вената срещу Евгени и ще изхвърчи. А на нея, както видяхме, често ѝ се случва и лесно излиза извън релси.

# 1 048
Може би Евгени има нужда да си постои още ерген и няма лошо в това. Честно казано, вече с никоя от участничките не го виждам да си подхождат, дори да избере някоя накрая и да са поостанали заедно. За бившата си приятелка има още да си преработва негативите и не му беше мястото там да я критикува без възможност за отговор от нея. Много се обсъждаше дали Елена е сгрешила да се обади за бивши връзки, но тя в първия случай беше много позитивна, в другия съвсем косвено спомена, колкото да каже, че отворена връзка не е опция за нея. Евгени доста се оплака. Освен това Валерия наистина е още млада и също може да не е готова за обвързване.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:23 от Mama xxl

# 1 049
Моля ви се обяснете ми тази Габриела Великова защо говори с такъв акцент много ми е смешно…

Аз мислех, че хората в Русе така си говорят, но един приятел ме светна, че не е заради региона. Май е решила, че е по-екзотична така. Леко имитира рускините. А и някой я беше питал на сторитата й дали е чиста българка и тя вместо да си каже "Да" беше писала как майка й приличала повече на прабългарка, а татко й на славянин и бла бла. Явно харесва чужденки и ги имитира.

Общи условия

Активация на акаунт