Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 970
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 095
Блага при Дениз. Яко плюят продукцията и втория сезон, който изобщо не можел да се сравнява с техния и каста от топаджийки, които са били в първия сезон. Сипват здраво и на Евгени. Някъде около 40-та мин почват коментари на втория сезон.
https://www.youtube.com/watch?v=j4-TgecQjOo

# 1 096
  • Вестерос
Не съм ви чела.
На мен ми беше интересен епизода.
Харесаха ми срещите с Виктория и Мегън. Хареса ми, че вече не дават толкова Валерия, жалко, че дават повече Елена още. Искам от другите да видя.
Валерия как крещеше.... И се чуваше при Ирина и Евгени, ама Ирина добре му каза, че Валерия и Габа най-крещят 🤣🤣
Следва Елена с бретон и нейната среща. Даже на синхроните от снощи беше с бретон вече, но настрани разделен.

Радвам се, че Гана излетя, само не разбрах защо и Габриела и какво му подари .
Тифче, Мис Габи беше доста "вързала кънките", че не й се разбра какво толкова специално му подари от Мексико. Само беше в кутийка с формата на сърце - нещо окултно предполагам / не съм спец/.
Иначе той й се подразни още от настояването й да свири на пианното преди това и после, че се натресе на срещата му с Виктория.
Meрси Уомънче, помислих, че са показали какво има в кутията.

# 1 097
  • Пловдив
Моят прочит:

Айлин - позира, има си мъж отвън - избягва целувките. Иска да победи обаче - състезателка.

Валерия - каквато и да е, с нея им се получава най-добре...досега... но си е злобничко...Ако е състезателка като Айлин и се получава по-добре, сигурно защото отвън си няма никого. Но пък тепърва ще следим "ревността" и докъде ще стигне. Ревност от силно развито собственическо чувство...

Джия - не е за него, за друг тип мъж - по зрял, с най-готиното тяло е обаче... (Габиту е на дъното по този критерии, ама нека си вярва)

Виктория - ако си дадат шанс и тя се отпусне (не е състезателка и няма да го направи)  ще им се получи, но ако и той е искрен.... най-близо като преживявания, стил на живот, вълнения, спокойствие... няма да имат разтърстващо влюбване, но ще се обичат дълго... защото ще са в синхрон и разбирателство.... Това, че бе избрана първа е режисирано от продуцентите.

Поли и Пам - и двете са за друг тип мъже. Поли е игриво и веселко, а Пам трябва да си потърси философски настроен човек, с който да си разсъждават за нещата от живота. Евала, че не се остави на плоските изказвания. Щеше да е по-голям кеф, ако всички едновременно бяха скръцнали със зъби и потушат тези изказвания още от началото...ама ей на мълчат си...както е и в реалността....
Пам: Габиту не знае да уважава другите, защото тя самата не се уважава, нито е била уважавана.... за съжаление...

Меган - твърде делова и организирана, за нея и трябва мъж като нея, обичащи изкуството...

Ирина - друг тип мъж, страстен Simple Smile

Микаела - красавица, друг тип мъж

Ивелина - друг тип мъж, по зрял

Крисия - красавица - друг тип мъж, по зрял

Елена - идеално приятелство, но не и любов... Евала, че не търпи злото и му се противопоставя. За съжаление е една и подкрепящата я Пам. Всичко друго мълчи. Идеална представителна извадка на човешки отношения във формата, показващи реалността.
И за нея ще и подхожда по зрял мъж.

Елисавета - жената вярва, че е получила добро възпитание, но е в голяма грешка спрямо общественото мнение и моето- следващият път е тя без роза... Но.... пък е добър приятел, спрямо Габиту...

Боряна - елегантна, нежна, друг тип мъж по зрял

Евгени - там е за пари и слава.... не си е на мястото определено, но ще го играе като се е захванал.

Форматът - по честен от предния. Каквото рекат туй ще става... всичко на екрана е марионетки на конци, с подписан ограничаващ договор.... И да плюем и да не плюем, играят тези роли, които са им наредили или манипулират да бъдат.

Приятно гледане!

# 1 098
Аз досега не видях Валерия да показва злоба. Пали лесно, защото е емоционално незряла и понякога в спор човек казва неща, които не е обмислил. И сега тук има едно нещо, което не ми стана ясно- когато Валерия защитава Габи, това се нарича злоба, а когато Елена защитава Пам, това е смела и достойна постъпка. Обективност-000000000%
Габи правеше купона, жалко, че я изгониха. Сега ще гледаме как се сипе огън и жупел навсякъде и тук-там падне някоя бомба.
А на Гената ми иде да му подстрижа къдриците. Как може да е такъв нарцист? За Ваня Щерева и екип  не гарантирам, но и те  ще пострадат от гнева на народа.JoyJoyJoyВместо с яйца, ще ги заменям с рози.JoyJoyJoy

# 1 099
Мен много повече ми хареса Валерия като защитаваше Гъби, защото каза на глас, че всички приемат Габи за клоун.

# 1 100
  • София
Според мен не може да защитаваш човек като Габи, защото Габи използва прекалено груби изрази и си е чиста проба насилник. Доставя и удоволствие да унижава по-слабите и тези, които имат някакви комплекси. Ако нямаше камери, а тя имаше реална власт щеше да е брутално! Познавам такива хора. Лоши са. Толкоз. Простичко е.
И от там, за мен щом си до такъв човек и му се хилиш на простотиите значи и ти си такъв.
Също така да отбележа, че Валерия се кискаше от задоволство много пъти, когато триото булита (Габи, Елисавет и Теодор) се гавреха с Пам и Мони още в началото на сезона. Всичко е документирано и го има на видео в епизодите.
И от там и моето генерално мнение за Валерия и такива като нея. А иначе да се взимат с Евгени, лошо няма и да се обичат лошо няма. 🙂

# 1 101
Най-доброто, което можеше да направи Валерия като приятел, щеше да е да ѝ сложи един намордник.

# 1 102
  • Разпиляна във въображението
Понеже Елена и Пам хич не обиждат Валерия. Разликата им с Габи е, че го правят зад гърба й, а първата в очите. 

Иначе Валерия се опита и при двата последни скандала да озапти Габриела, като при първия дори я изведе от стаята.

# 1 103
Аз залагам, че довечера след срещата с Елена, Евгени ще я покани после на коктейла и тя най-самоотвержено ще му каже, че са били цял ден заедно и е редно да се види с другите. Трябва да видим все пак света Елена в действие.

# 1 104
  • Leeds, UK
Гъба се опита да избегне на два пъти Ивелина и даже отиде и седна в другата стая, каза 2-3 тъпотии още, мина й и млъкна. Повечето пъти прави така, не знам дали сте забелязали. Поджафка малко и млъкне. Същото беше и с Мегън обаче Мегънката й обърна гръб. Така се прави! Хората са го казали “Убий простака с мълчание”.  Елена и Пам разпалиха всичко отново. Ами като се имаш за по-умен и по-благороден защо влизаш в спорове с по-низше същество?! Или си просто същата злоба само, че по-прикрита зад високопарен език. Аз съм убедена, че Елена отиде да говори на Ергени за Виктория, защото мислеше, че Виктория, ако си излее душата, че не е готова да се загуби или каквото беше там, Евгени ще си я задраска от списъка.

# 1 105
Видях един постинг на Елена за артистичното й присъствие в чалготека в Търново и успях да я разпозная само на една снимка, но пък с вечно отворената си уста Simple Smile
(
Постингът обаче съдържа и обяснението какво е правила там. Готви материал за връзката между чалгата и мафията. Добре е да се споделят и тези подробности, а не само - Шок, Ужас! Елена ходи по чалготеки!

# 1 106
Пам и Мони никакви жертви не са и не бяха. Мони организира групово нападение над Крисия - другите да ѝ държат сметка, защото я намират за неестествена и ги дразни. Пам плюе почти по всички без Елена. Единия път отправяше много злобни и предизвикателни погледи към другия лагер. Това не е поведение на никаква жертва, а на слабохарактерен човек. Толкоз.

# 1 107
  • Разпиляна във въображението
Видях един постинг на Елена за артистичното й присъствие в чалготека в Търново и успях да я разпозная само на една снимка, но пък с вечно отворената си уста Simple Smile
(
Постингът обаче съдържа и обяснението какво е правила там. Готви материал за връзката между чалгата и мафията. Добре е да се споделят и тези подробности, а не само - Шок, Ужас! Елена ходи по чалготеки!

По-скоро визирах, че не я разпознавам на снимките. Милата, какъв сериозен проект, докато жената до нея я е хванала за гърдата Simple Smile Точно артистично присъствие в чалготека.

# 1 108
Как се зове Лена в Инстаграм?

# 1 109
Как се зове Лена в Инстаграм?
fragmeant_
Според мен игра на думи между фрагмент и гаден, злобен (mean). Пък има и EA (буквите на първото ѝ име), добре го е измислила. И блогът ѝ така се зове.

Общи условия

Активация на акаунт