Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 676
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 545
Валерия: Елена е влязла във филма, вижда се на финал... АЗ дори не се виждам на финал Joy

# 1 546
Събудете ме като свърши Наум.

# 1 547
На Валерия коментара, че "тя дори" не се вижда на финал ме разсмя. Все едно тя е еталонът за специалност.

# 1 548
Наум яко репетира пред огледалото.

# 1 549
Крисия си заминава

# 1 550
Валето: "АЗ ДОРИ не се виждам на финал!"
Ееее, как!?! С ВалеТО започва и завършва светът.

# 1 551
Пропуснах какво е направила Крисия?

Натрапи се на момента, в който Евгени и Ивелина говореха задушевно. Даже ги подслушала..Извини се доста пъти, но за Евгени това няма значение, влезеш ли му в интимното пространство нахално.

# 1 552
  • Варна
Айлин и Валерия са като 2 мустакати скариди на дивана, с тези прически с по 2 висящи косъма в ляво и дясно. Крисия вече са я чекирали за самолета за Бг.

# 1 553
На мен Елито  ми е противна и грозна, не точно ... Не ми хареса, въпреки че е интелигентно момиче, говори хубаво и има излъчване, но ми е неприятна. Тази вечер облекло и макиаж ги намирам за още по зле. Валчето е колкото миловидно, толкова е злобно. Пам е смехотворна, като дойката на принцесата Елена. Айлин е много красива, но много си личи етноса.  Прозира в поведението на ергена повече коцкарчето, отколкото сериозност. Явно само аз не видях в срещата нещо сериозно.

# 1 554
На този етап според мен Евгени ги гони нарочно при най-малко "провинение". На какъв принцип да ги разкара иначе? Че тя Крисия освен че веднъж влезе в скандал и тая вечер подслуша чуждия разговор, с друго не изпъкна.
Валерия наистина е смешна. "Аз ДОРИ не се виждам на финал." хаха

Заслужена първа роза за Микаела, прелестна е.

# 1 555
Аз ли не мога да броя или розите са нещо много малко?

# 1 556
Елисавета: "Ееех, къде ми е Габито да се подиграваме на Пам сега..."

# 1 557
На Меган вчера даде одеяло, защото е дама, а днес сакото отиде при третия джентълмен след Наум и Гени - Елисавет.

# 1 558
Пропуснах какво е направила Крисия?

Натрапи се на момента, в който Евгени и Ивелина говореха задушевно. Даже ги подслушала..Извини се доста пъти, но за Евгени това няма значение, влезеш ли му в интимното пространство нахално.

И още - подслуша нещо много лично (че Ивелина е била удряна от предишния си приятел) и вместо да си тръгне незабелязано, отиде да им обяснява как заради това, което чула, нямало да ги прекъсне ?!?

# 1 559
Аз ли не мога да броя или розите са нещо много малко?
И на мен ми се стори, че първо бяха 8-9, на на второ преброяване бяха 11 + 2, които имат Елена и Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт