Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 077
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
E, как, нали е веган. Grinning

# 1 786
Не гледах епизода снощи, но разбирам, че Елена се е съблякла да демонстрира цици пред Гената? До там ли стигна вече? Joy
Мда, симпатиите ми се изчерпват с един епизод към Елена. Никога няма да разбера това драпане за мъж на всяка цена и с всякакви средства. Много евтино идва. Но пък си е заработила подаръка, да може после да се демонстрира и хвали пред Валерия.
При това положение минавам в тим Валерия. Което по традиция значи, че няма да спечели тя сезона, за щастие на повечето пишещи тук. Joy

# 1 787
Според мен за Валерия беше много важно, да получи писмо, точно след срещата с Елена, за да докаже на себе си, че щом Евгени ѝ е написал писмо с любовни обяснения, то значи срещата не е минала добре и той си е мислил за нея. Но такова писмо нямаше...

Много смешен ми беше момента със закаченото токче на Ивелина Grinning. Ама и тя - трябваше да си закача и двете токчета, да стои по дълго на колене пред мен Grinning.

Срещата и според мина много добре - най-емоционално наситената и страстна среща, изпълнена с много разговори и целувки. А и Елена добре стои до него, независимо дали е на ток или на равна обувка. С нея той не изглежда като дете. А и визуално си приличат двамата - тя е симпатична, не е красавица като други от момичетата, но и той не е Ален Делон, просто е симпатичен.
Хм... като ги гледах, след срещата, когато ѝ връчи розата, а и после на коктейла... Елена ми приличаше на жена правила се*с /той също/

# 1 788
Абе Елена е с 1 гърди напред - дей ги тези гърди? Ниска, трътлеста, с къси крачета е Елена, че и без гърди. Да бяха пуснали Айлин да плува с него по гащи, та да видим тогава как му текат лигите на Генчо. Не че на Айлин гърдите са големи, ама поне е секси. Да не говорим, че косицата на Елена  изглеждаше ужасно мазна в началото на срещата. Все едно 1 седмица не я е мила
Същото си го помислих. Ако беше някоя, която наистина привличаше Генчо, изобщо доникъде нямаше да успеят да доплуват и щеше да има червена точка на екрана Joy
Привличането е нещо доста - вариращо. От първосигналното, инстинктивното като към красива жена като Айлин, до по- интимното и споделено- човешкото с по- специален човек, който често не е чак Айлин на външен вид. Предвид как ги намляска и пробва, щеше ли да я целува така, ако съвсем не беше привлечен от нея? Да не говорим, че епитетите са преувеличени- ниска е, да, но трътлеста? Няма дълги крайници, частично обяснимо и с ръста ѝ, но не е чак трътлеста.

# 1 789
  • София
Free spirit демонстрациите на Елена идват too much. Не мисля, че Евгени харесва чак толкова освободени жени. Смятам, че той е приел себе си, като мъж с доста добра кариера (вярвам, че е така) и по-скоро търси жена, която да е до него, да го следва и да го подкрепя. Да знае как да се облича и да се държи пред хората. Елена изобщо не я виждам в тази светлина. По-скоро Боряна и Микаела биха били ОК в такава позиция. Айлин, ако пипне малко речника и поведението - също.

Евгени изобщо не реагира на голата Елена... доста нелепа беше цялата сценка, особено как после се разхождаха насам натам, а Елена през цялото време трябваше да си крие гърдите. Като е толкова освободена, да беше махнала ръката. Иначе видно ги позиционираха тук и там за полуголи фотоси.

Между другото, Евгени изглеждаше доста по-развълнуванна прегръдките с Айлин предишния епизод. Даже тя така ухилено го гледаше по едно време, и надолу гледаше, че си помислих, че... е станала работата Joy Не знам коментирано ли е, се съм чела всичко.

# 1 790
https://altinbas.bg/bg/necklaces-1/diamonds-1512/0-24-ct-diamond-necklace/

Забравих и аз да кажа - Миакела е прелестна! Всички фирми за козметика, за бижута, за дрехи, трябва да платят на тази жена и за сложат лицето ѝ на билборд. Тя е просто ... диамант!

# 1 791
Добре де, регламентът позволява ли сексване в къщата на ергенчо? В спойлерите се писа за 3 жени, спали с Ергена за месец Simple Smile)) Аз залагам на Боряна, с която имаха супер химия на една среща и после 0, и на Елена. Третата ще я видим тепърва, според мен.
Иначе Евгени има шизофреничната способност всеки епизод да изглежда мегавлюбен в различна жена. Това си е патология. Когато свиреха на пианото с Валерия- хулиганката, той изглеждаше направо влюбен в нея. Два епизода по-късно -- снощи изглеждаше наистина хлътнал по Елена, странно ми е...

# 1 792
  • В царството на игрите:)
Не мога да изчета всичко, но както и при първия сезон така и сега ми е забавно при вас Simple Smile Та, сигурно само на мен /а може би не?!?/ тази среща вчера не ми беше ок. Прекалено пренавита ми е Елена, прекалено жертвоготовна. Вярно е, че пред камери и при такива обстоятелства диалозите не може да са освободени и свежи, но и техните /доколкото видях/ бяха много дървени и измислени. С нищо по - различни от разговорите /доколкото ги има/ при останалите. Това, че не я харесвам чисто визуално също споманага по - скоро резервираното ми отношение към нея, но пък не мога да отрека, че точно тя успява да детронира Валката, а това много ме радва. Даже мога да и простя интеректуалните и заигравки , защото истински интелигентния човек не го подчертава, а интелекта е естествена част от него. При нея не е точно така, но със сигурност е няколко нива над останалите. Горнището определено ме изненада. Няма забранени неща в любовта и на война, а  тя показа доза спонтанност, което не беше зле. На моменти се чудя дали наистина толкова го харесва и храни илюзии, че това може да препастне в нещо повече или просто е амбицирана да натрие носовете на някои куклички вътре. Но, че има попадения, има...Да не очакваш Simple Smile

# 1 793
  • София
https://altinbas.bg/bg/necklaces-1/diamonds-1512/0-24-ct-diamond-necklace/

Забравих и аз да кажа - Миакела е прелестна! Всички фирми за козметика, за бижута, за дрехи, трябва да платят на тази жена и за сложат лицето ѝ на билборд. Тя е просто ... диамант!

Присвидило им се е Joy Гривната миналата година беше къде-къде по-скъпа. Въпреки, че Александра я върна, не знам колието ще й го оставят ли на Елена. То за тази смешна сума, ще е грехота да й го вземат.

# 1 794
Чак пък толкова скандално да е, че си е махнала горнището. Айлин беше вече по зърна на един от коктейлите, Джия само зърната крие, даже на масажа и касичката ѝ се виждаше, Гъба направо ги тупкаше на масата, Карабаджак намокри банския, че да ѝ се видят настръхналите зърна, че беше жаадна за Ергени хаха. Елена да е заявявала, че е  голяма моралистка по тези теми не съм чувала.

# 1 795
По, която му кажат по нея ще хлътне.

# 1 796
Скрит текст:
По отношение на личната драма на брат ѝ мисля, че също има преиграване от страна на Елена. Споменавайки я пред цяла  България рискува да се повлече едно нездраво любопитство към семейството ѝ, което по никакъв начин няма да намали болката им. Освен това имам чувството, че използва ситуацията, за да оправдае завръщането си в България. Все пак има Skype или каквото там друго се използва в момента и би могла да подкрепя брат си и от Берлин.
Връщането в България е представено по различен начин в други медийни изяви, например този подкаст, в който тя говори как купоните в Берлин вече й омръзнали и както си била в йогийска поза получила флаш да се върне в България и да преподава йога. Не се споменава семейна драма или непременно желание да бъде със семейството си.
Може и да не е искала да разправя тогава, но на двете места мотивът е различен.

https://girlsweare.com/podcast/s01e05/

към 12-13 минута

Това за връщането го казвам от позицията на майка на девойка, живееща в чужбина. Познатите ми се разцепват да злобеят, когато някой, завършил висше в странство, се завърне. В повечето случаи не отразяват факта, че завърналият се прави доста добра кариера срещу прилично зплащане. Омръзнало ми е да очакват детето ми да стъпи накриво. От тази гледна точка съчувствам на Елена.

# 1 797
Ако Елена беше отишла при Айлин, по-можеше да им се върже, че Елена иска да каже каквото има да казва на Айлин. В случая Айлин отиде при нея с чаша вино. WTF? Айлин не, че е в лоши отношения с Елена, но това е прецедент. Не ходи на раздумка с нея.
Елена отиде при Айлин, не си запомнила добре.

# 1 798
  • Мюнхен
Това за връщането го казвам от позицията на майка на девойка, живееща в чужбина. Познатите ми се разцепват да злобеят, когато някой, завършил висше в странство, се завърне. В повечето случаи не отразяват факта, че завърналият се прави доста добра кариера срещу прилично зплащане. Омръзнало ми е да очакват детето ми да стъпи накриво. От тази гледна точка съчувствам на Елена.

Лейди, Елена не е завършила в чужбина, а в Софийския.

Колкото за дилемата с краката върху таблото - не става дума дали е селско или не. От гледна точка на безопасността не трябва да са там, защото при катастрофа Airbag-ът ще направи коленете на Ленчето на сол.

# 1 799
  • Луната
Не знам за вас, но на мен най-дразнеща в този епизод ми беше Пам... То не бяха коментари, то не бяха хвалебствия по адрес на Елена, то не беше подмазване на Джия, то не беше кикотене... просто надмина себе си.

Общи условия

Активация на акаунт