Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 109
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 800
За Евгени си мисля сега - защо мъж, който е работил навсякъде по света се обвързва с жена с две деца? Нямало ли е за него свободни девойки? Явно го е привлякла с нещо повече от секс, сигурно е била интелектуалка. Обаче... навремето се бях харесала с един, професор е, живее в Австралия, много начетен и с чувство за хумор. Е, моментално ме отсвири и реши да не задълбава, като разбра за детето.
Та така, чудя се защо Евгени се е набутал в такава връзка?
Ако бях мъж, вземах Мика. Или Айлин - живота е достатъчно сложен, че някой с интелектуалните си претенции и с драмите си (визирам Елена), да го обременява непрекъснато.

# 1 801
Много го разсейваше Елена в колата по време на карането, това и аз го забелязах и не ми допадна цялото им безотговорно каране. Too much hype ми идва.

# 1 802
  • Leeds, UK
Двойният стандарт на Елена си пролича и на тази среща. Уж говорили с Евгени, че мъжете искали да можели да си говорят с жената, а не само сексуални закачки и врътканици в опит да го привлекат. А тя точно това всъщност направи. По нейно предложение отидоха да плуват и съвсем беше наясно, че няма бански и ще трябва да е топлес. И после си ги опря в Евгени и не спря да го мачка и натиска. Значи тук го нарича “разкриване”, ама при другите момичета е “сексуален намек” .  Ама, моля ви се.

# 1 803
Елена цяла среща не спря да повтаря "спонтанно, спонтанно". Определено й липсва спонтанност на момичето, и много се опитва, ама изглежда натегателно. Трябва да разбере, че някои неща не трябва да се изговарят, а просто да се правят, иначе се губи от момента. Евгени ще разпознае, когато е спонтанна, и без да му го спелува.

Защото в предния епизод на пейката (от когато е снимката тук горе) той я засече нещо, че не е спонтанна. Както и я попита дали е изгладила отношенията си с момичетата. После тя тутакси се извени на Валерия и сега му демонстрира цялата си спонтаннст, включая разголване, крака на таблото и прочее спонтанни прояви.
Каквото каже учителят Ерген и ученичката тутакси "спонтанно" изпълнява.

# 1 804
Някай знае ли кой е островът със руините ,където бяха Евгени и Елена?
Гледам,гладам на картата и не го откривам.

# 1 805
Двойният стандарт на Елена си пролича и на тази среща. Уж говорили с Евгени, че мъжете искали да можели да си говорят с жената, а не само сексуални закачки и врътканици в опит да го привлекат. А тя точно това всъщност направи. По нейно предложение отидоха да плуват и съвсем беше наясно, че няма бански и ще трябва да е топлес. И после си ги опря в Евгени и не спря да го мачка и натиска. Значи тук го нарича “разкриване”, ама при другите момичета е “сексуален намек” .  Ама, моля ви се.
Защото жените, които визира, могат наистина да му предложат само това. Не говоря, че са кухи или глупави, просто са незаинтересовани. И да, по- хубави са от нея- ок, но колко от тях са заинтересовани от него самия, а не от славата и рекламодателите? Да не говорим, че това дали ще му пуснат, също е под въпрос.
Тя знае, че не е манекенка, но може би смята, че иска и може да му предложи повече от една красота и хубаво еднократно прекарване.

# 1 806
Имате ли идея кой е бащата на Елена ,спомена че е пилот-инструктор на самолет в село около Пловдив и ми стана интересно?

# 1 807
  • Leeds, UK
Е в случая Елена предложи точно това, което смята, че другите могат само да му предлагат и че за нищо друго не стават… Демек, и тя в кюпа

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 13:29 от Happy Bella

# 1 808
Имате ли идея кой е бащата на Елена ,спомена че е пилот-инструктор на самолет в село около Пловдив и ми стана интересно?
Да, Антон Сергов - инструктор пилот.
https://plovdivair.com/about/

# 1 809
Не знам за вас, но на мен най-дразнеща в този епизод ми беше Пам... То не бяха коментари, то не бяха хвалебствия по адрес на Елена, то не беше подмазване на Джия, то не беше кикотене... просто надмина себе си.

И на мен. А да надмине Елисавета, е постижение.

# 1 810
  • Луната
Това трябва да е той
https://plovdivair.com/about/

Edit: Виждам, че Савана е отговорила преди мен Simple Smile

# 1 811
  • София
Тепърва ще гледам снощния епизод, но изпълнявам една многократно поискана поръчка. 😉

Общия ШОК от изгонването на двете Габита.

Айлин

# 1 812
От самото начало Елена е най-голямата лицемерка там. На една се прави, а друга излезе. За каквото критикува конкуренцията, тя го прави в пъти повече. Не знам останаха ли шарани да и вярват освен Пам.

# 1 813
Е в случа Елена предложи точно това, което смята, че другите могат само да му предлагат и че за нищо друго не стават… Демек, и тя в кюпа
Принципно няма лошо да предложиш И това, когато харесваш човека . Не мога да се съглася обаче, че предложи само това- интересува се от него, иска да научи повече и да се сближи и  емоционално с него. При наличието на тези фактори, не само, че е нормално да го има физическият, а и абсолютно трябва да го има.

# 1 814
  • София
И аз не знам защо е толкова голямо възмущението, че се съблякла Елена по гащи. Е, изненада си беше, но нито са навирали камерата в близък план, нито тя се е вяла демонстративно. Едни далечни кадри и дрон. Някои други можахме да огледаме доста по-подробно, а уж облечени.

За мен срещата им мина много сполучливо, даже и да е започнала по сценарий. Приказката им вървеше, споделяха си лични неща, а и важната за Генчо част беше на шест - видя се, че Елена е доста навита и не само, че не се дърпа, а и сама се бута в ръцете му. Какво повече да иска?!

Общи условия

Активация на акаунт