Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 962
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Абе евала на продукцията, виждам, че успешно продават приказката за момичето, дето впечатлило принца с "други качества". Дано наистина се вземат накрая, че иначе предвиждам, че разочарованието ще премине това от първи сезон Sweat Smile

Между другото, давам си точки, че правилно предвидих - определено Евгени се реабилитира пред голяма част от публиката, след като пренебрегна Валерия и обърна внимание на Елена Joy

# 2 041
Влизам да пиша, че комеди подкаста за посл два епизода беше страшно тъп. Водещите ми бяха адски антипатични още миналия път, когато прекъсваха безобразно Лия и Райа, а сега вече ептен, съвсем различно светоусещане. Мн прости.
С надкаста и ауткаста имам мн повече сходства засега и чакам те да пуснат коментар по епизодите.

# 2 042
Нещо забелязах в началото на вчерашния епизод. Явно им бяха казали, че ще има разходка сред природата и всички се бяха облекли подходящо - с ризки и дънки повечето. Бяха с "пиктурален" стайлинг. Иначе си стоят по анцузи или поло..., когато са в къщата. Само Елисавета беше по халат - ей това ми направи впечагление.

От много ползване на чуждици, нито български, нито английски е на Елена работата.
Откъде го измисли този пиктурален, направо ме разби. Аз не намирам стилът й на говорене за високопарен, но като слушам някои млади хора как въртят пет думи на кръст, косата ми настръхва. Предполагам мислят в пикчърс, а не в думи, точно както го правят глухонемите и това не е обида към глухонемите.
Елена притежава английски тип красота, за мен този тип жени са безлични, но някои хора много си падат по този тип правилни, почти отсечени черти.
Ергени е типичният тИмерут, трябва да му се вадят думите с ченгел, защото просто такива няма. Предполагам и той мисли в "пикчърс". Sweat Smile

Габита и Крисия при Цитиридис в момента.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 00:04 от Janelle

# 2 043
Същински Елезабет Бенет и мистър Дарси, викаш! 😂

# 2 044
А, вярно, коя беше тази, която каза, че в Гордост и предразсъдъци има любов от пръв поглед? Не знам кой филм е гледала, но не е чела книгата.
Защото при първия поглед Дарси се изказва лошо за външния вид на Елизабет и започва да я харесва на доста по-късен етап, а тя се влюбва в него чак след средата...

# 2 045
  • София
Дяволо, благодаря за коментара, всеки път с интерес чакам твоя преглед, независимо дали съм съгласна с теб или не. 👍

Някой питаше къде е островчето. Бива ме да откривам местоположение и мисля, че е в езерото, близо до Дидим.

Ако е това, грубо го виждам на поне 70-80 км. Тоест, имали са доста време да си бъбрят двамата.

Не вярвах, че ще видя между тях нещо повече от симпатия, но определено и аз го видях. Най-най-естественото поведение от Евгени видях, когато се върна за розата, наистина я беше забравил, а си личеше че иска да я даде.

Ми не знам какво да кажа, но се присъединявам към мненията, че поведението и погледите след срещата беше като на любовници след секс. Виждала съм го тоя поглед, това прехапване на устните, тая мекота в гласа и със сигурност не докато си говоря с баба ми.
Пък кой знае, може да са артисти и половина. Получи им се.

Да уточня, не съм фенка на Елена. Продължавам да смятам, че не на място употребява думи, не преценява аудиторията, вповече се бута, твърде много си повярва и твърде много разказа, и т.н.

Обаче и Валето не мога да харесам и това е, въпреки че тоя епизод я изкараха мъченица.
Цитирам конкретна реплика, която ме подразни: Господи, дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила... 🙄

Дразни ме и това, че изяжда половината срички и говори много флегматично, освен когато се кикоти на простотията на Габи или когато крещи махленски.

Кой написа, че Мика трябва да замине нейде по Южна Италия, Франция и да живее в някоя вила или замък? Имаш 🌹 от мен. Simple Smile
Ето пример за стройно миньонче. Като статуетка е. Филмова! ❤️

# 2 046
  • София
Аз между другото все още не съм видяла какви толкова задълбочено интелектуални разговори води Елена. Добра е в това да използва чуждите драми и трагедии, за да изкара себе си дълбока и възвишена - от неходещото гадже до братът с личната трагедия, през правенето на много благородна спрямо някои от момите вътре. Дропна името на Айн Ранд, но не видяхме някакви разсъждения по въпроса - някой назад спомена Пауло Куелю, и се сетих как всички се бяха юрнали да го четат (аз не съм), понеже беше модерен, та се чудя, дали и Елениният интерес не е бил такъв. Умела е в това да звучи удохотворена, но на мен ми бие на псевдо-интелектуалност и фалш. Не виждам истинска субстанция, само фасада и реклама. Опитва се да продаде продукт и има определена концепция как - сцената с "какво искат жените" е пример точно за това. Явно й се получава с широк кръг хора, но не с всички. За мен в най-добрият случай е едно доста объркано момиче, което се опитва да се догоди за да се домогне до наградата, но не бих изключила варианта всичко да е умишлено и пресметнато, пък дори и нескопосано.

# 2 047
Аз питах благодаря!
Погледнах,наистина е там.Близо час и половина с кола от Бодрум.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:55 от Sause baus!

# 2 048
А, вярно, коя беше тази, която каза, че в Гордост и предразсъдъци има любов от пръв поглед? Не знам кой филм е гледала, но не е чела книгата.
Защото при първия поглед Дарси се изказва лошо за външния вид на Елизабет и започва да я харесва на доста по-късен етап, а тя се влюбва в него чак след средата...
Е, как коя- свръх подготвената по всяка тема Меган. О, за Форест Гъмп също констатира любов от пръв поглед.

# 2 049
Впрочем, според мен, Форест е само много, много глупав (природно), а не че има някакъв синдром.
Меган май е жената, която наскоро се хвалеше (или оплакваше) по жълтите сайтове, че е спала с Евгени, преди всички останали участнички?

# 2 050
Начи, ако не знам какво е това предаване и някой ми пусне епизодче без звук, ще реша, че възпитателката Берта е довела няколко моми от католическо девическо училище на курорт. Обаче, изглежда, че са попаднали в бордей, където съдържателката е останала с няколко от своите момичета и решила да даде свободните стаи за сезона, та така тези от девическото училище се озовали там. Докато пътували към хотела с бусчето на девическото училище, възпитателката и девойките срещнали едно хипи,  която чакала на стоп и я взели с тях. Така и тя се озовала в хотела, и поостанала. В хотела при маман, която снове по цял ден напред назад по халат, от време на време идва собственикът на бордея да си прибере парсата и да се позабавлява с обитателките на бордея. От време на време извежда по някоя, за да ги държи в щастлива омая и да не вършат глупости. През времето, когато той не е там, като във всяко женско сборище се плюят, скубят и си крякат двата лагера на обитателките, а възпитателката и маман в чудо се виждат с коя как да се оправят! Само хипито седи кацнала на върха на някой диван с напушена усмивка и телешки поглед, и ръси мъдрости за живота, чакайки собственикът на бордея да намине вечер и тя да го придърпа в храстите където да си потъркат носовете и да му оближе ушите, разказвайки му за сладостите на свободата и живота на децата на цветята, докато той, който тайно има фетиш към крака ѝ помачка стъпалата, докато си казва наум "защо, за Бога, тази жена е с толкова кофти педикюр!?"... В имението живее  и икономът, който от време на време изскача от храстите, нарежда нещо кратко и задъхано, потрива ръчички за няколко секунди загадъчно усмихнат, и бързо се шмугва обратно в храстите.
Всяка прилика с конкретни лица и събития, е случайна!
The End
JoyJoyJoy Разсмя ме, страхотно описание на цитуацията! А ако не е тайна, коя е възпитателката Берта? Да не е така обичаната тук Ваня Щерева?

# 2 051
Д

Кой написа, че Мика трябва да замине нейде по Южна Италия, Франция и да живее в някоя вила или замък? Имаш 🌹 от мен. Simple Smile
Ето пример за стройно миньонче. Като статуетка е. Филмова! ❤️

Какво миньонче е Мика, вие и Айлин и Мика изкарахте миньончета, а те са поне 170 всяка???

# 2 052
Моля ви, какъв английски тип красота видяхте в Елена Grinning Английски тип красота е Кити Спенсър преди да прекали с интервенциите и тя, точно на този типаж англичаните му викат английска роза:

# 2 053
Каква хубава рокля.

# 2 054
Не знам Елена как я гримират, но лицето ѝ е някак несиметрично, крачетата на веждите ѝ някак сочат прекалено надолу, а усмивката ѝ е крива. Прическата ѝ в повечето случаи не ѝ отива. Слагат и грозни тъмни червила.
А какво е това, което показва отвътре - да кажеш на Айлин, че трябва непременно да имаш повече от външната красота, когато тя каза, че просто иска да се забавлява.
Ех, защо не разгърнат образа на Мика! Ирина, Поли, Меган, момичето с двете рози също, бъркам и името постоянно. Убедена съм, че са прекрасни, заслужават повече от това да са в статистиката.

Имам усещане, че пиша в чат на топ модели, които не приемат по-малко от Бела Хадид. Стига вече с тази външност на Елена!!!! Жената е хубава,  има правилни черти, одухотворено лице, пропорционално тяло и дори секси дупе. Образът й е от този тип, който е по-вероятно да видиш по стените на световни галерии, отколкото на корицата на модно списание, но това не я прави по-малко интригуваща. Разгърнаха нейният персонаж в предаването, защото бързо разбраха, че той е печеливш. Има какво да предизвика интерес, любопитство и дори полемика у зрителите. В противен случай щяхме да бъдем свидетели на невербална комуникация или, в най-добрия случай, да станем свидетели на рекорд по ограничена употреба на изразни средства.

Общи условия

Активация на акаунт