Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 962
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 755
Не е спомената засега, но очаквам скоро.

# 1 756
Аз Елена не я харесвам. Много причини мога да изредя- подмолна е, визуално не ми харесва, хихикането й ме дразни, вирна нос след колието...
Обаче точно такъв тип жена е подходяща за Евгени.
Властна жена, амбициозна, със силен характер, да го води и да го командва.
Ако е някоя нежна и ранима жена, като Райя, Крисия или Микаела, Евгени ще я смачка с тежкия си характер.

# 1 757
И моите 5ст. към снощния епизод:
Цялата "спонтанност" на срещата тръгва от готовността на Елена да се мятка монокини - добре го разиграха сценаристите да се съчетае с отвличането ѝ от Плутон, уж няма бански. И силен коз, също така, поне в моите очи, защото показва разкрепостеност, а това се харесва на мъжете (то и на мен ми харесва, какво остава за мъжете).

Оттам насетне, всичко в стил леля Елена: липса на натурална женска мекота, опити за остроумничене, но им хареса и на двамата, тъй че, що не.
Признанията ѝ за брат и тн. бяха много премерени, обрани откъм емоция и очовечени - печелившо поведение, пролича и че се свързаха с Ергена на ниво човещина.

Разговорът с Айлин беше истински кошмар. Отношението на Елена е от тия подмолни, злонравни, хиенски подмятания и внушения, които един непредубеден човек като Айлийн не отчита по време на разговор, но по някое време примерно през нощта почва да смила и усеща злонамереността. Айлин може да не е много умна, но затова пък всички имаме вроден инстинкт да усещаме кога ни обработват.
Аз с такъв човек като Елена, след такъв разговор, в който с нежни думи ми се обяснява как нямам шансове, нищо не мога да дам на Евгени, защото съм проста, как красотата е до време, но после за какво щели да си говорят, а, Айлийн? Веднъж ми стига, за да реша, че с такива съскащи, змийски внушения няма да се разправям и ще отбягвам човека.

Силно изпъква разликата между Меган, която е и умен и добре възпитан човек и Елена, която също има претенция да е умна, но е комплексиран човек.

И понякога с тази малка обла уста ми прилича на надуваема кукла от с*ксшоп. Нула атрактивност, но явно ниските суетни мъже намират какво да им гали егото.

Е, да не забравяме, че той граничи с гениалността.

# 1 758
Ирина ми харесваше, но с последните си коментари към Айлин и Валерия се видя колко злобна е всъщност, нямам спомен да са се карали, а тя всеки път бълва огън и жупел.

# 1 759
Всякое обкръжение  е различно, иначе нямаше и тук да има противоречия Simple Smile
Точно казано! При мен пък всички мои познати харесват Елена.

# 1 760
  • София
Аз дори намирам Пам за по-женствена и по-красива от Елена. Само да поотслабне и веднага ще й проличи. В Елена няма нищо женствено и красиво, особено пък в лицето. Всички знаем, че мъжете гледат и това, освен умствен потенциал.
И тази свръхпротекция  върху всеки. Ама кой ти е дал правото да лепваш етикети на хората, че били слаби и беззащитни?! Щото не са нахални и не се бутат, където не ги искат или защото не са компетентни по всеки въпрос и не са на всяка манджа мерудия. Остави ги да водят своята борба както могат. Така се израства личностно, придобива се житейски опит и увереност.

Със сигурност. Обзалагам се, че ако отслабне, Пам ще е красавица.

# 1 761
  • Leeds, UK
Аз Елена не я харесвам. Много причини мога да изредя- подмолна е, визуално не ми харесва, хихикането й ме дразни, вирна нос след колието...
Ако е някоя нежна и ранима жена, като Райя, Крисия или Микаела, Евгени ще я смачка с тежкия си характер.
Направо я виждам Елена как след време му казва “Ама изобщо не ми пука дали се сърдиш или не!” И дотам ще е. Твърде много е в контакт с мъжката си страна. На колко мъже им харесва жената да е по-голям мъж от тях.
На Елена каквато и бална рокля да й сложат и грим да й направят не й отиват. Единственото, което й отиваше беше черен грим и тоалет с панталон. Защо ли?

# 1 762
Защо да е "подмолна" или аз не разбирам значението на тази дума?
Елена е най-откритият човек вътре- пълен синхрон на думите й пред момичетата и коментарите пред сценаристите.
Не е вирнала нос, а беше щастлива и окрилена от емоционалния ден с Евгени.
Не на всеки допада като външност, но интелектът й е секси- много адекватна, уравновесена и зряла за възрастта си.

# 1 763
Не знам Елена как я гримират, но лицето ѝ е някак несиметрично, крачетата на веждите ѝ някак сочат прекалено надолу, а усмивката ѝ е крива. Прическата ѝ в повечето случаи не ѝ отива. Слагат и грозни тъмни червила.
А какво е това, което показва отвътре - да кажеш на Айлин, че трябва непременно да имаш повече от външната красота, когато тя каза, че просто иска да се забавлява.
Ех, защо не разгърнат образа на Мика! Ирина, Поли, Меган, момичето с двете рози също, бъркам и името постоянно. Убедена съм, че са прекрасни, заслужават повече от това да са в статистиката.

# 1 764
По това, което Евгени показа до момента, по-скоро го виждам с жена, като Микаела, отколкото с такава, като Елена. Той е доста тежък характер според мен, не обича да му се противоречи, обича да го слушат и да се съобразяват с него. Елена определено не е такъв типаж. Дори и да се вземат, не мисля, че той ще издържи дълго с нея.
Валерия заминава на заден план, точно защото с нея нищо смислено не са си казали до момента. С Айлин е същата работа. И, след като премина първоначалното, чисто физическо привличане, му се избистри, че нямат нищо общо. Срещите им са скучни - само мляскане и хилене. Сигурно затова Елена му се видя по-интересна. Според мен, ако направи индивидуална среща с Меган и към нея ще прояви специално внимание след това. И с нея мисля, че би имал интересна среща - тя е доста умно момиче, говори добре, усмихва се, мисля, че би го заинтригувала, ако й даде шанс да остане сама с него, както стана онази вечер.

# 1 765
  • Луната
Моите колежки, които го гледат също не харесват Елена.
Да, но в темата има сериозен фен клуб. Grinning Grinning Grinning и колежките ти не разбират!
По-горе четох, че ще има 27 епизода, а снощния беше 13...
Ще има време много неща да се случат..., че дори и Ленчето да слезе на земята, че сега пърхат пеперуди и малко се самозабрави...
Не ми хареса надменното й държание след срещата. Разговорът с Айлин също. Думите й на превъзходство, че вече всички са Кауза пердута! Ленче слез на земята! Grinning Grinning Grinning

# 1 766
Чудя се дали подаръците са намек за кой ще е на финал. Миналата година Александра получи гривна, Дениз обувки, Капитонова нямаше ли парфюм, не помня, но нещо такова ми се върти? Та ще съпоставим и тази година как ще се развият нещата.

# 1 767
Акооо се базираме  на хороскоп/ мъж зодия рак/ властни жени, които командорят не са им по вкуса. Да ги командориш, даваш директно наклон, означава, че ще ти правят напук, точно обратното.Детето не умира в тях хаха Може да изглеждат меки, дружелюбни, ноо като извадят погледа, млъкнат, ядеш го.хахаАмбициозност е ок, защото доста премислят понякога, драмосват, но не го изказват вербално, личи им на лицето, имат нужда от побутване понякога, да им включиш нитрото просто./моите скромни впечатления /

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 11:05 от Морана

# 1 768
  • София
Не знам Елена как я гримират, но лицето ѝ е някак несиметрично, крачетата на веждите ѝ някак сочат прекалено надолу, а усмивката ѝ е крива. Прическата ѝ в повечето случаи не ѝ отива. Слагат и грозни тъмни червила.
А какво е това, което показва отвътре - да кажеш на Айлин, че трябва непременно да имаш повече от външната красота, когато тя каза, че просто иска да се забавлява.
Ех, защо не разгърнат образа на Мика! Ирина, Поли, Меган, момичето с двете рози също, бъркам и името постоянно. Убедена съм, че са прекрасни, заслужават повече от това да са в статистиката.

Веждите й са ужасни, а голямото чело трябва да го държи скрито. Един свестен бретон - имаше какво да се желае от снощния, и едно оформяне на веждите, и ще придобие приятен вид Ленчето. На разни снимки в нета изглежда доста добре с гъст бретон. Но и тя е фен на филтърите, да не говорим за прозрачните блузи без сутиен. И тя като Пам, интелект та интелект, дълбочина на разговорите, сексуалното било повърхностно - и накрая, дай да покажем цицетата и да натаковаме филтрите. Опитват се да ни обяснят, как външният вид не бил най-важното, но всъщност демонстрират, колко им се иска да са красиви.

# 1 769
Днес гледах и двата епизода.
Аз съм от най-гадните Овни, и само се видях как аз съм на мястото на Елена и простит*тката ми крещи отгоре , как щях да стана и да я размятам без извинения.
Радвам се, че я изгониха 😃
Много грубо отношение към Русенското ( хората от Русе не говорят като нея, познавам много от там) Габи и нейният жест, че си беше пияна - беше си, ама не беше много красиво от негова страна.
Аз харесвам Елена, но не ми хареса срещата им, този човек е пълно дърво за мен. Много тегаво беше и как я награби като и подари бижуто, ужас. Радвам се, че е умна и осъзнава, че има тъмна страна.
С Крисия също беше груб на синхроните.
Историята за ягодите на Пам ми хареса. Като негова жена не я виждам , но пък за приятелка е чудесна.
Погледът на Валерия и Айлин на коктейла беше чуден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт