Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 964
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 055
Впрочем, според мен, Форест е само много, много глупав (природно), а не че има някакъв синдром.
Меган май е жената, която наскоро се хвалеше (или оплакваше) по жълтите сайтове, че е спала с Евгени, преди всички останали участнички?

Форест е бавноразвиващ се.
Коя е Меган? Няколко от момичетата вътре наистина са много безлични и са тип "всяка жена", иначе казано - незабележими и тази Меган е от тях - не съм я забелязала...Може да е мой проблемът, но това е положението.
На мен ми стана странно защо изхвърли Крисия. Тя е музикант, както и той, би трябвало да има за какво да си говорят. Честно казано, аз започвам да се съмнявам в биографията на Евгени - що за пианист, който не иска да позабавлява малко женската си аудитория...Няма милост в душата на този човек. В крайна сметка професията на пианиста е да забавлява, колкото и някои да се мислят за много възвишени и сигурно са и знам, че от истината ги боли.

# 2 056
Трябва да призная, че ако за Валерия критиките се ограничават до това, че е злобна и повърхностна най-вече,  тези към Елена са по мои наблюдения далеч по-креативни, крайни и на места унизителни. Някои ще кажат, че тя сама се унижава, разбира се и така се е самопредложила за такъв вид дисекция, и все пак. Явно при нея има достатъчно материал, за да бъде обвинена във всякакви низости, не знам.

# 2 057
Ами, аз не съм топ модел, но това пречи ли да не намирам Елена нито за хубава и с правилни черти, нито лицето и за одухотворено?
Само топ модели ли имат право да пишат?
Това важи ли и за коментари по адрес на останалите?

# 2 058
И аз виждам прекалено много странни критики за външността на Елена, като се има предвид, че оголените и изпъкнали венци също не са нещо много красиво и няма как да се прикрият (намеквам за Айлин, когато не се усмихва изглежда по-добре).

# 2 059
Елена не е грознa, но не е и хубaвa.  С правилен грим и прическа- чаровна , интересна , но хубавица не е. Тялото и също не е нищо особено .

# 2 060
Елена не е грознa, но не е и хубaвa.  С правилен грим и прическа- чаровна , интересна , но хубавица не е. Тялото и също не е нищо особено .
И аз така мисля, но обикновено красотата зависи от гледащия. Отделно химия, допирни точки и т.н. Аз не харесвам Елена не защото е грозна или нещо такова, а защото е лицемерна и злобна.

# 2 061
  • София
Аз не съм видяла много мнения, които да казват, че Елена е красавица. Не виждам тук да се защитава с кръв и зъби идеята, че изглежда като първа хубавица. Не виждам и нужда обратното да се натяга непрекъснато, защото просто не е вярно също така.

# 2 062
И аз виждам прекалено много странни критики за външността на Елена, като се има предвид, че оголените и изпъкнали венци също не са нещо много красиво и няма как да се прикрият (намеквам за Айлин, когато не се усмихва изглежда по-добре).

Така е, но всъщност могат да се коригират лесно такива усмивки. Има временни решения с ботокс или филъри, както и перманентни с лека хирургическа намеса.

# 2 063
  • Мюнхен
Някоя по-паметлива душа помни ли дали в първия сезон е имало период, в който Виктор да е пренебрегвал толкова Александра, както Евгени Валерия?

То по-голямо пренебрежение от това да не изгони Виктория след ексцесията с джина има ли? Освен това ходеше да ѝ трие сол на главата коооолко бил разочарован, че тя била дала гривната на друго момиче, след като я спукаха от тормоз.

Не я харесвах и преиграваше бая, ама Виктор се държа гадничко тогава.

# 2 064
Предполагам, че тя затова си е запълнила устните, за да ги поприкрие (а не само заради модата).

# 2 065
А, вярно, коя беше тази, която каза, че в Гордост и предразсъдъци има любов от пръв поглед? Не знам кой филм е гледала, но не е чела книгата.
Защото при първия поглед Дарси се изказва лошо за външния вид на Елизабет и започва да я харесва на доста по-късен етап, а тя се влюбва в него чак след средата...
Е, как коя- свръх подготвената по всяка тема Меган. О, за Форест Гъмп също констатира любов от пръв поглед.

Но той е луд ..аз пък за дон Кихот се сетих ..но и той е луд . И аз имах една любов от пръв поглед...да не продължавам изречението Joy
Та по въпросът за Елена и моят коментар след това. Всеки си има литературни и философски предпочитания. За това си има и малък кръг от приятели с които дебатира по темата . .  И да истината , че на никой не му пука какво съм чела скоро и какви интереси имам , и какво ме е развалнувало ,за да го натрапвам под път и над път. А още повече , да омаловажавам хора , които четат друго или имат интерес в друга сфера.Според мен това не са теми за първа среща или на събиране с непознати , и повдигането им, на мен ми звучи, тенденциозно и претенциозно , а също е  и неуместно.

# 2 066
Виктор си мисля, че беше нa тръни през цялото време как щв се държи и кaк ще изглеждa отстрани и беше по-скован.

Гледaх подкaстa нa Дениз с Благa и Гaби , кaто цяло може да го съкрати малко , че с първата беше излишно да има две части . Сладка ми е Блага в лице , но е глуповата , Габи ми е симпатична и весела . Виктория няма да я пускам, че само от хладилника не ми е изскочила.

# 2 067
Предполагам, че тя затова си е запълнила устните, за да ги поприкрие (а не само заради модата).
Излезна ми една стара снимка от статия на Айлин преди години с баща си .... ами 100 пъти по-красива е без да си е надула така ужасно устата! А хората, когато се усмихват винаги са красиви.

# 2 068
Моля ви, какъв английски тип красота видяхте в Елена Grinning Английски тип красота е Кити Спенсър преди да прекали с интервенциите и тя, точно на този типаж англичаните му викат английска роза:

Не е това английският тип красота.
Ето го:
Kristin Scott Thomas

Emma Thompson

И нашата Елена:

# 2 069
На тази снимка го е докарала като Дева Мария носеща Младенеца. 😅

Общи условия

Активация на акаунт