Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 948
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 025
Който чете много книжки ако не друго то поне е изобретателен 🤣

# 2 026
  • Leeds, UK
Ленчето хем обяснява на Айлин, че не може само със сексапил, хем по гащи се пусна. Плуването според мен не беше предвидено в срещата и Ленчето го инициира, знаеки че е по гащи. След тази изцепка другите моми може да се амбицират още повече и да има още повече натискане. Обрата на сезона може и да е това, че е открил Елена.
Е, то затова е цялата стрелба тук, ама фенките на Елена се правят, че не разбират. Не е шокиращо, че се е пуснала по ц.ц, и му се отърква,  а че Елена може и било Ок,спонтанно и тн,  ама ако е някое от другите момичета (кухите и злобните), ще го изядат с парцалите, щото не било чело книжки.

# 2 027
Валето ако разбере за голата Елена ще превърти.

# 2 028
Някоя по-паметлива душа помни ли дали в първия сезон е имало период, в който Виктор да е пренебрегвал толкова Александра, както Евгени Валерия?

# 2 029
  • София
То се разбра, нали като им разказваше как е минала срещата, спомена, че са плували, и са били "облечени еднакво" с Евгени. Grinning

Валето ако разбере за голата Елена ще превърти.

# 2 030
Някоя по-паметлива душа помни ли дали в първия сезон е имало период, в който Виктор да е пренебрегвал толкова Александра, както Евгени Валерия?

Аз ей сега приключих да гледам 1 сезон, че не бях го гледала изобщо.
Нямаше  момент, в който Виктор да пренебрегне Александра, дори и когато отделяше внимание на друга жена.

Личеше му постоянно колко е запленен от нея и непрекъснато се стараеше да й обърне внимание. Мисля, че ако злобилите вътре не се бяха намесили, може би между двамата можеше да излезе нещо.

В това издание не ми се струва да има химия между ергенът и която и да била от жените. Може би Валерия, но тя е прекалено млада за него и има силен характер, какъвто настоящият ерген няма да понесе. Иначе ми се струва, че тя го харесва и ми е жал за нея, защото неговото отношение е отвратително.

# 2 031
След като изчетох над 500 поста, много от които бяха забавни - и моите пет стотинки. Някой удачно оприличи дискусията тук като сблъсък между привърженици на ЦСКА и Левски. За жалост, обективно погледнато, нещата са по-дълбоки. И не викаме за футболни отбори, а оценяваме два противоположни социални сегмента. Особено интересен е този, чиито представители (с манекенски размери) считат четенето на книги и смислените разговори (наречени бяха " дълбоки" или "философски") за досадно. Тук е разковничето за всички почитатели на Валерия. Тя прокламира от малкия екран философията на невежеството!!!! "Кой се интересува от това кой какво прочел" и "Пак ще говори за книги". Останалото - дали Валерия е красавицата на света, а Елена е "грозна" (sic!!! според някой потребители) няма никакво значение. Затова децата излизат неграмотни от училищата, затова висшето ни образование губи престиж, затова се кълчим по чалготеките на песни с вулгарно съдържание и т.н.и т.н. Защото не четем!!!!! И евала на Айлин, която прозря, че колкото повече четеш, толкова повече обогатяваш речта си. Бих добавила - и мисленето.
Първо, неуместно е хора, които следят риалитита да подценяват хора, които се интересуват от спорт.
  Второ, четенето с разбиране е много, изключително важно. "Кой се интересува от това кой какво прочел" и "Пак ще говори за книги" изразяват позиция, сходна с мнението на авторката на поста, а именно - нито Ергени, нито момичетата, нито зрителите четат и се интересуват от любовта към книгите на участничките в риалитито.
  Трето, единственото, което Айлин научи от разговора с Елена е, че последната много си е повярвала и е подходящ момент да бъде побутната към провал.
 И последно, но не и по важност, в цитираният пост, който разгорещено защитава езиковата култура, има сериозна правописна грешка.

# 2 032
  • here and now
Значи, когато Габи се "шегува" с външния вид на Пам на Валерия ѝ е смешно, а когато някой се "шегува" с нея, вече не е...
Валерия има сериозни пропуски във възпитанието. Надявам се да ги компенсира.

# 2 033
Някой знае ли, кое е мястото на което Евгени заведе Елена? С крепостта  на острова?

# 2 034
Скрит текст:

Аз ей сега приключих да гледам 1 сезон, че не бях го гледала изобщо.
Нямаше  момент, в който Виктор да пренебрегне Александра, дори и когато отделяше внимание на друга жена.

Личеше му постоянно колко е запленен от нея и непрекъснато се стараеше да й обърне внимание. Мисля, че ако злобилите вътре не се бяха намесили, може би между двамата можеше да излезе нещо.

В това издание не ми се струва да има химия между ергенът и която и да била от жените. Може би Валерия, но тя е прекалено млада за него и има силен характер, какъвто настоящият ерген няма да понесе. Иначе ми се струва, че тя го харесва и ми е жал за нея, защото неговото отношение е отвратително.
Благодаря! Имах някакъв такъв спомен, но не бях сигурна. В този контекст аз в този сезон не виждам истинска фаворитка, само временни интереси.

# 2 035
# 2 036
Ей сега в серията от филма 'Мен не ме мислете" имаше епизодична роля на Поли. Дори и във филма се казва Поли.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:16 от fatalina

# 2 037
Ергенинът е готов да се хвърли на всичко, което мърда.
Все още не знам - кое е по-кофти: да си невеста или ерген.
Децата го гледат. Не е задължително да е от ТВ. В СМ гъмжи от новини и пикантерии. Отваряш телефона и оп - защо Генчо почесва левия си ... крак.
Повечето деца знаят, че родителите им няма за нищо на света да им платят нови импланти. Няма да одобрят участие в такова предаване или да напомпат джуките си.
Гледат го, анализират и се опитват да намерят забавно.

# 2 038
Вече две мнения чета, че Валерия не четяла книги? Това ваши заключения ли са или тя е казвала, че не обича да чете?

Няма как да са наши заключения, ако тя два пъти не се беше изказала твърде иронично по темата за книгите, като за някакво екзотично и ненужно занимание.

# 2 039
Валерия има ли други интереси, освен да поства свои снимки в Инстаграм и да се занимава с кучета?

Общи условия

Активация на акаунт