Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 964
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 860
Много хейт към Елена прочетох - сякаш Валериана и Сие са се намърдали тук 😂 Моето скромно мнение е, че е напълно естествено Ергенчо да избере Елена, защото е с обикновена външност и го забавлява, което е точно това, което търсят мъжете. Кога забравихте, че кухите моделки и джукестите силиконки са таргет на съвсем друг тип мъже?!

# 1 861
Free spirit демонстрациите на Елена идват too much. Не мисля, че Евгени харесва чак толкова освободени жени. Смятам, че той е приел себе си, като мъж с доста добра кариера (вярвам, че е така) и по-скоро търси жена, която да е до него, да го следва и да го подкрепя. Да знае как да се облича и да се държи пред хората. Елена изобщо не я виждам в тази светлина. По-скоро Боряна и Микаела биха били ОК в такава позиция. Айлин, ако пипне малко речника и поведението - също.

Не мисля, че някое от момичетата в предаването би било нечия притурка, пък той това търси. Особено като представител на зодия рак - обидчив трябва да си има някоя да му върви по свирката..

Много хейт към Елена прочетох - сякаш Валериана и Сие са се намърдали тук 😂 Моето скромно мнение е, че е напълно естествено Ергенчо да избере Елена, защото е с обикновена външност и го забавлява, което е точно това, което търсят мъжете. Кога забравихте, че кухите моделки и джукестите силиконки са таргет на съвсем друг тип мъже?!

Евгени /най-накрая му научих името/ е точно тип мъж, който би искал да показва жена си, да е красива и да претендира с нея, но тя да го слуша и да няма мнение.

# 1 862
  • Мюнхен
Абе, нека сме честни, на метър и 60 не може да кажеш, че някой е строен... Иначе към друго нямам претенции аз. Всеки субективно отразява чуждия външен вид, а откакто технологиите толкова поумняха, и своя!

Стройността невинаги е само до ръст, а и до телосложение. Твърде високите жени понякога могат да изглеждат някак...кобилести, ако са с широк ханш или рамене.

Тая тема стана общи разсъждения "какво искат мъжете" и "Валерия срещу Елена". Само да не се избиете. Laughing

П.С: Благодаря, че споделихте линк към PlovdivAir, направо го крада като идея за подарък!

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 14:15 от Jinnafee

# 1 863
  • София
Ами голямо е челото на Елена - това не е обида, просто факт. Никой не е съвършен, въпрос на стайлинг и прическа е да не го прави център на лицето си. Между другото, челото на Айлин също не е от най-естетичните и като си пусне косата изглежда по-добре. Красотата понякога е въпрос на прикриване на несъвършенствата, не на липсата им.

За сисите коментарите не ги одобрявам. Никоя не избира, какви ще й се паднат. Но Елена е тази, която избра да ги покаже пред цяла България. Друг въпрос, че както обясних подробно, не това ми направи лошо впечатление.

# 1 864
Защо всички се нахвърлиха на Валерия, когато се радваше, а сега изведнъж е нещо нормално?
ми щото не харесваме Валерия Simple Smile
Разбра се, че Валерия е най-зла от всички и че света Елена е добра и мила горска фея, най-съвършена сред земните жени. Защо обаче това  трябва да се повтаря през 5 мин? Евгени няма да чуе тийм Елена, колкото и да му се крещи в ухото.

х HAPPY х,  това не е насочено лично към вас.
Как няма да чуе тийм Елена като час по час Пам ходи да му обяснява каква е Елена и как вярва, че той ще я оцени и разбере сред стадото.
Много грозно спрямо Пам, винаги когато си говорят двамата с Евгени говорят за друга жена. Пам не е ли жена, не може ли да говорят за нея, това не го прави с никоя друга. Първо как се чувствала след излизането на Мони, сега пък за Елена си говорят. Добре че ще я покани на среща другия път, все пак. Да видим дали ще я целуне.

# 1 865

Елена се интересува/поне привидно/ от неговото мнение и чувства, по този начин му гали егото- ето това обичат мъжете. Иначе аз като двойка не ги виждам- тя е прекалено властна да се свие покрай такъв мъж.

# 1 866
За Пам и аз щях да кажа, че я "чувам" и нея в темата... Тези дитирамби за Елена са точно в нейн стил.

# 1 867
След като изчетох над 500 поста, много от които бяха забавни - и моите пет стотинки. Някой удачно оприличи дискусията тук като сблъсък между привърженици на ЦСКА и Левски. За жалост, обективно погледнато, нещата са по-дълбоки. И не викаме за футболни отбори, а оценяваме два противоположни социални сегмента. Особено интересен е този, чиито представители (с манекенски размери) считат четенето на книги и смислените разговори (наречени бяха " дълбоки" или "философски") за досадно. Тук е разковничето за всички почитатели на Валерия. Тя прокламира от малкия екран философията на невежеството!!!! "Кой се интересува от това кой какво прочел" и "Пак ще говори за книги". Останалото - дали Валерия е красавицата на света, а Елена е "грозна" (sic!!! според някой потребители) няма никакво значение. Затова децата излизат неграмотни от училищата, затова висшето ни образование губи престиж, затова се кълчим по чалготеките на песни с вулгарно съдържание и т.н.и т.н. Защото не четем!!!!! И евала на Айлин, която прозря, че колкото повече четеш, толкова повече обогатяваш речта си. Бих добавила - и мисленето.

# 1 868
Аз също нямам цици,ама си ги държа грижливо прибрани в сЮтЮен. Не нося дреха без сутиен, освен, ако няма вграден,грозно ми е да се очертават зърна и няма да го харесам.

Валерия също не носи сутиен и е като дъска, ако трябва да се издребнява. На мен самото и събличане на Елена ми беше леко неприятно, и то преди 22,00ч., когато децата още са будни. Но предвид тези  на Габи тук положението си беше много добро.
Ами хубаво, какво общо има Валерия с това, че не харесвам да се очертават зърна през дрехите? Дали е Елена, Валерия, Ганка и Петканка пак няма да го възприема.

# 1 869
Ако четем книжките на Лиа ще се обогатим на 100%, не само духовно и мъжете ни може да останат доволни.

# 1 870
  • Leeds, UK
Която и да вземе Евгени, ще сбърка. Която и да го вземе Евгени, и тя ще сбърка. Нито той е за тях, нито те за него. Нито визуално, нито ментално си подхождат. С това ми се изчерпва целият анализ за характерите и външността на тазгодишните участници. 🙂

# 1 871
В резултат на разговора между Елена и Айлин, останах с впечатлението, че според първата, мъжете харесват само сериозни жени имащи какво  да си кажат с партньора. Много важно е да се уточни, че съпрузите не харесват жени, държащи всичко под контрол и с мания винаги да са прави. Когато мъж налети на някоя като Елена, нормално е да се пази от много филисофстваща жена, защото не е ясно какви характеропатии крие.

От друга страна, лек характер като на Айлин, може да ги привлече не само заради ненатоварващото общуване, но и като модел на бъдеща майка, която ще създаде приятелска армосфера в семейството. Много мъже бягат от властните си родители.
Жена, имаща какво да си каже с мъжа, не е равносилно на контролираща жена. Не знам дали Елена е контролираща, или не, но й светна, че трябва да го остави да води и беше точно водима в срещата, демонстративно показваше колко оценява всеки негов жест и се радваше като малко дете (което все пак СИ беше някакво лекичко преиграване от нейна страна, но е нормално при среща с мъж, който те кефи).
Мъжете около мен са интелектуалци и, със сигурност, много от тях имат нужда да могат да си говорят с жената до тях. Нямат общо с Ергени, който е човек на изкуството, и при него повече емоционалната стимулация играе, но е нормално хората на ума (учени и тн) да имат нужда от жена, която да може да върже два лафа. Приятелската атмосфера в семейството не изключва умението да общуваш. Мъжът освен живот в семейството има и живот в социалната си среда, ами жена му тр да може да му се впише в социалната среда. Не казвам, че Айлин е глупава, не смятам така, говоря общо. Мъжете не са еднакви и за Кобрата една жена е идеална, за един музикант друга жена е идеална, за един учен по философия може пък точно една философстваща жена да е идеалът. Както и всяка жена си има мъж различен идеал за мъж. Аз мъж творец не бих могла никога да харесам, просто са ми женствени с емоционалната си нестабилност, с това, че емоцията ги води и тн.  За мен мъж идеал е точно философстващия мъж, за да можем да си философстваме заедно. Друг е въпросът, че в ежедневието, когато тр да миете бебешки лайна и тн, не ви е никак до философстване, но за сингъл хора, търсещи любовта, философстването до 4 ам може да по-романтично от почти всичко друго.

# 1 872
Моите гърди определено са малки, ниска съм и като цяло много си харесвам тялото. Не е в това въпросът, а доколко е уместно да се събличаш, за да привлечеш нечие внимание, тъй като винаги искаш да си център на вниманието.

Когато силно търсиш някакво превъзходство което да е значително в очите на Евгени, а не намериш такова да се съблечеш си остава вариант..
Ама ако се наредят всички една до друга голи, надали ще се спре на Еленка…

# 1 873
В момента върви live на Комеди клуб по последните епизоди. Ще го гледам после, но ако някой има време и желание, да коментира.

# 1 874
  • София
След като изчетох над 500 поста, много от които бяха забавни - и моите пет стотинки. Някой удачно оприличи дискусията тук като сблъсък между привърженици на ЦСКА и Левски. За жалост, обективно погледнато, нещата са по-дълбоки. И не викаме за футболни отбори, а оценяваме два противоположни социални сегмента. Особено интересен е този, чиито представители (с манекенски размери) считат четенето на книги и смислените разговори (наречени бяха " дълбоки" или "философски") за досадно. Тук е разковничето за всички почитатели на Валерия. Тя прокламира от малкия екран философията на невежеството!!!! "Кой се интересува от това кой какво прочел" и "Пак ще говори за книги". Останалото - дали Валерия е красавицата на света, а Елена е "грозна" (sic!!! според някой потребители) няма никакво значение. Затова децата излизат неграмотни от училищата, затова висшето ни образование губи престиж, затова се кълчим по чалготеките на песни с вулгарно съдържание и т.н.и т.н. Защото не четем!!!!! И евала на Айлин, която прозря, че колкото повече четеш, толкова повече обогатяваш речта си. Бих добавила - и мисленето.

Айде сега... не съм фен на Елена и философстването й, но съм фен на Айн Ранд (нейната любимка), която съм чела на английски - само Atlas Shrugged е над 1000 страници. Към феновете на кой отбор да се броя? Ако си кажа размера на сутиена, това ще ми даде ли допълнителни права да критикувам тази или онази? Joy

Общи условия

Активация на акаунт