Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 973
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 010
Вече две мнения чета, че Валерия не четяла книги? Това ваши заключения ли са или тя е казвала, че не обича да чете?

Аз разбрах, че тези които и симпатизираме не четем книги .Joy  По желязната логика на подръжнички тук на Елена , на принципа, а вие имате ли кибрит )))

# 2 011
Нещо забелязах в началото на вчерашния епизод. Явно им бяха казали, че ще има разходка сред природата и всички се бяха облекли подходящо - с ризки и дънки повечето. Бяха с "пиктурален" стайлинг. Иначе си стоят по анцузи или поло..., когато са в къщата. Само Елисавета беше по халат - ей това ми направи впечагление.

# 2 012
  • here and now
На мен срещата с Елена ми хареса. Замисълът беше да ѝ пасва на натюрела и добре се получи. Ако трябва да я сравнявам със срещата на Валерия и която и да е друга, тази определено печели.
Личи си, че е по-зряла, по-опитна..

# 2 013
Глупости, не съм чела някой да заклеймява съфорумки/фенки на В/ като нечетящи, защото Валерия се присмивала на такива.
Малките деца не трябва да гледат Ергенът не заради сисите на Елена, а защото попивайки всичко като гъбка, после може да обикалят всред другарчетата и да наричат някого изрод, дюнер и т.н.Форматът може да се върне и с една опция на дистанционното.

# 2 014
  • Leeds, UK
Валчето на 24 г беше нали? За какво й е да се занимава с Ергени, че ще и въздиша по него. А бе я… Ленчето е на 32-33 г. Тамън!

# 2 015
Сигурно децата са момчета, но гледат и 10-11 годишни момиченца и после копират това, което виждат.

# 2 016
Сигурно децата са момчета, но гледат и 10-11 годишни момиченца и после копират това, което виждат.
Дано не копират "подобренията" на някои от участничките.

# 2 017
  • София
Да, то точно туй снощното беше най-фрапантното от тия 13 епизода. Като се юрнат утре по гащи по улиците…Дано само не сме пазарили от Пепко, че има да ни одумват комшийките после!

# 2 018
Толкова много глупости съм изгледала по телевизията от малка, без надзора на родителите ми и чалга съм слушала, и нито съм искала да имам гърди до сливиците, щото каките по Планета са имали такива, нито съм подражавала на някой каруцар, който е бил в Биг Брадър. Да си гледат децата правилно и да ги възпитават навреме, а не да се вайкат, че Ергенът ги е опорочил.

# 2 019
След като изчетох над 500 поста, много от които бяха забавни - и моите пет стотинки. Някой удачно оприличи дискусията тук като сблъсък между привърженици на ЦСКА и Левски. За жалост, обективно погледнато, нещата са по-дълбоки. И не викаме за футболни отбори, а оценяваме два противоположни социални сегмента. Особено интересен е този, чиито представители (с манекенски размери) считат четенето на книги и смислените разговори (наречени бяха " дълбоки" или "философски") за досадно. Тук е разковничето за всички почитатели на Валерия. Тя прокламира от малкия екран философията на невежеството!!!! "Кой се интересува от това кой какво прочел" и "Пак ще говори за книги". Останалото - дали Валерия е красавицата на света, а Елена е "грозна" (sic!!! според някой потребители) няма никакво значение. Затова децата излизат неграмотни от училищата, затова висшето ни образование губи престиж, затова се кълчим по чалготеките на песни с вулгарно съдържание и т.н.и т.н. Защото не четем!!!!! И евала на Айлин, която прозря, че колкото повече четеш, толкова повече обогатяваш речта си. Бих добавила - и мисленето.
Морана, този коментар се има предвид. После феновете на Валерия били токсични.

# 2 020
  • here and now
Моето е 11-годишно момиченце. Както вече споделих, гледам защото и детето гледа и коментираме после видяното. Гледа на запис, не може да се прежали до късно да стои, съучениците ѝ всички гледат също.
При последния ни разговор по темата, детето сподели;
"Мамо, той този ако си търси жена, повечето там не стват. Липсва им вътрешна красота. Опитвам се да представя  някоя от тях да е майка, ами не мога, нямат качества да бъдат майки."

# 2 021
Браво на момиченцето ти! 🥰

# 2 022
Ленчето хем обяснява на Айлин, че не може само със сексапил, хем по гащи се пусна. Плуването според мен не беше предвидено в срещата и Ленчето го инициира, знаеки че е по гащи. След тази изцепка другите моми може да се амбицират още повече и да има още повече натискане. Обрата на сезона може и да е това, че е открил Елена.

# 2 023
  • София
Моето момиче на 10 и малко, снощи като видя Елена каза следното - те не трябва ли да са си мъж и жена или поне някакви по-близки? Опитах се да ѝ насоча вниманието в друга посока, че и на плажа сме виждали жени без горнище, като идеята ми беше да не се фокусираме, че е среща с мъж, нооо тя ми отвърна - "е да, обаче те се прегръщат и целуват, а тя е гола. Това не е нормално." Аз, въпреки че харесвам Елена, се съгласих с дъщеря ми.
Та, мисълта ми е, че децата, ако са си добре възпитани, няма да тръгнат по без дрехи на срещи.

Според мен въпросният обрат е това в момента, но ще видим...

... Само със сексапил, не може, но при Елена имаше И това. Има разлика.

# 2 024
  • София
Ама не става и само с "дълбоки" разговори Grinning, трябва да се комбинират двете работи, и тя се опитва да го направи.

Дали ще има и нова звезда в оставащото време, или това ще са главните героини, чат-пат разнообразявани със срещи с някои от другите моми от учтивост?

Общи условия

Активация на акаунт