Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 088
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 995
Пропуснала съм, откъде дойде това “Карабаджак”?

# 1 996
  • София
Ми така ѝ е фамилията на Ирина.

# 1 997
Така ли? Хаха колко интересна фамилия! Аз мислих, че е някакъв прякор. 😂

# 1 998
Много интересна фамилия - така хората я запомнят от раз Simple Smile

Да се допълня за външния вид на участничките - това, че Валерия и Айлин са нещо като фаворитки, не ги прави най-красиви - т.е. хубави момичета, но най-красиви според мен са миската, която отпадна (не съм я гледала в предаването, а в клип на Кукушев) и червенокосата участничка, която е в един лагер с Елена и Пам. Не й помня името, май не е много активна...

# 1 999
Дяволо, супер! Трябва да ти дадат колонка в накой лайфстайл издание да коментираш епизодите. Но...разбира се, трябва да включат и някой, който не понася Елена, защото ще изгубят половината аудитория Simple Smile

# 2 000
Нито съм скандализирана от топлеса на Елена, нито съм запленена от невероятната им среща.
Лично за мен, Евгени не е привлечен от Елена като мъж към жена.

Оставаше след толкова натискане от нейна страна да няма и среща. Предвид двата лагера в къщата, сценаристите трябва да са луди да изпуснат да разработят сюжетната нишка на противопоставяне, ревност, дразги. Тя плюе по Виктория, но по същия начин си навири носа и се помисли за кралица. Тоооолкова предвидимо, че чак скучно.

# 2 001
  • София
По Валерия. Grinning

# 2 002
Вече две мнения чета, че Валерия не четяла книги? Това ваши заключения ли са или тя е казвала, че не обича да чете?

# 2 003
Като дете се радвам на две неща покрай формата-на Кукушев и на Дяволо! Уникални са!Винаги ме карат да се усмихна и да ми стане едно хубаво и весело на душата.И на някои мацки от форума,разбира се-те сигурно си знаят кои са:)

# 2 004
Сега изгледах срещата на Евгени и Елена. Ами малката Ети се раздаде на макс. Убедена съм, че ако е имало как са преспали на тази среща. Няма какво да се чуди Валерия Евгени как изведнъж хлътна. Сложи момичето и Айлин и Ирина в малкия си джоб. Какво повече иска един мъж? Комплименти, целувки, тактилност Wink Нейният 'мъж-канара'. Ох, голям смях! Не знам къде видяхте голяма разлика с предишните срещи и дълбочина. Евгени ясно си показа какво иска - бързо, лесно, достъпно. Елена му го дава в най-голяма степен. И това е. Признавам и, че умее да надушва и да се нагажда спрямо желанията на мъжа и да го кара да разпуска. Това е всъщност разликата с другите срещи. Тук той не трябваше да полага никакви усилия. Тя го предразположи, тя иницира целувки, разговори, всичко. А той явно така харесва.

# 2 005
Така ли? Хаха колко интересна фамилия! Аз мислих, че е някакъв прякор. 😂
Прякорът ѝ е Баджак. Wink

# 2 006
Дяволо, вземи пусни един подкаст за тв предавания и ти Stuck Out Tongue Winking Eye

Горе-долу с всичко съм съгласна. Да допълня, че май срещата с Пам ще е за да я разпитва за Елена, което означава, че започва да хлътва по нея. От друга страна е обидно за Пам, каквато и да е, не трябваше да я кани на среща, ако за Елена ще си говорят.

Валерия е много куха, не може да си представи защо Евгени поканил Елена и защо й дал колие. За книгите не веднъж е вмятала някакви неща по синхроните сама. Беше казала нещо веднъж, че сигурно му плямпала Елена глупости за книги и подобни, ама кой го било интересувало това в днешно време. Снощи пък си представя, че срещата им е кофти и нямало да има целувка. Въобще тя си е в нейна реалност, изобщо не схваща, че съществуват други хора и с какво те могат да бъдат атрактивни, дрънка на кухо.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 20:46 от Анонимен

# 2 007
Вече две мнения чета, че Валерия не четяла книги? Това ваши заключения ли са или тя е казвала, че не обича да чете?
Няколко пъти с презрение и подигравателно коментира, че Елена щяла да говори за книги на ергена, кой се бил интересувал от книги...

# 2 008
Момичета, едни нещо рязко ме осени преди малко, може и да бъркам, де. Обаче, когато и скимна да отидат на острова, от там снимки нямаше, нали. Само   дрон, който ги обикаляше от където успее. И микрофоните не са били с тях предполагам, защото във водата малко трудно. Ако е така, както си мисля, това момиче успя още повече да ми се издигне в очите. Фитнала е и продукцията и си е откраднала някакво време само за нея и него, без камери в лицето, без микрофони. Евала! Който помни да каже права ли съм. Довечера ще го врътна пак епизода.
абсолютно Simple Smile половин час даваха как лекари обработваха ръката на Мони, а тук Елена се връща с издрани крака и нито гък какво се е случило : ))) отъркали са някоя скала и нещо не са забелязали : )))

# 2 009
  • София
По-малкото ми дете мина снощи покрай телевизора, изпуфтя и после го чух да обяснява на брат си, че оная Елена ли беше, ква беше там нещо я боли и се държи за сърцето 😂😂 Тъй че не ги мислете малките деца.

Общи условия

Активация на акаунт