Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 130
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 980
Здравейте, не съм писала до сега тук, гледах последните епизоди изцяло ( а преди това 2-3 откъслечно) - възможно е и да не догледам сезона - не съм особено романтична, така че едва ли ще съм много активна в темата Simple Smile

Много се радвам, че махнаха онова дразнещото с джуките - изобщо нямаше място в този формат, все пак това уж е романтично предаване, а не зоопарк.

Елена ми изглежда като момиче от много добро семейство и с добро възпитание, но ми е необяснимо какво прави в това предаване. Ако не търси реклама, а любов, едва ли има нужда точно от този формат, за да срещне интересни мъже.

Между Айлин и Валерия харесвам повече Айлин, като харесвам е условно казано. За мен проявите на баща й в социалните медии са просташки, смятам че в една потенциална връзка семейството е от значение, а нейното е deal breaker (и аз по примера на участничките започнах с чуждиците). Освен това съм зодия близнаци и за мен идеята, че не трябва да си говориш за нищо с гаджето си, а само да се прегръщате и целувате, е абсурдна.

Валерия е злобна, фактът че се хареса с най-злобните и прости участнички (онова с джуките и русата мъжкарана), подсказва, че е подобна на тях и се прикрива. Тактиката й (в любовта) е като на 15 годишна - разменят си бележки и си налитат.
Нямам представа какъв е Ергени по характер, но той е над 30 годишен, не разбирам как това не го отегчава?

Изненадващо за мен, Ирина ми е симпатична. Но не смятам, че си отиват много с младежа. Simple Smile

# 1 981
Или заради това, че Елена е на светлинни години от останалата моминска част, или заради лични пристрастия, се надявам това момиче да намери по-добър партньор. Няма как една жена да е щастлива с мъж, който е готов да се награби с всяка жена или мъж, която/който мине покрай него.
Надявам се да не е тя избраницата. В първите мигове на влюбването не мога да приема мъж, който се е натискал с куцо и сакато. Микаела е една от малкото, които ясно показват това. Свежо момиче, за някой лев се е спуснала в приключението.
За мен лика прилика са Валерия и Евгени. Гърне и похлупак, Пижо и Пенда, Петка и Чапай.
Виктория, за мен, е дъното и няма как да се случи "прераждането" ей така. Всички рози-мози са да я държат, заради сеира.

# 1 982
В много теми съм писала, че не съм привърженик на каквито и да е пластични операции. Както и на татуировки.

Да, Елена не е надарена с хубав бюст, няма красиви дълги крака, хубаво дупе и приятни извивки и пропорции, в лице е особена, а косата ѝ е вяла и се съгласявам - тя за това не е виновна. И в началото пренебрегвах външността ѝ, защото като характер ми беше донякъде симпатична.

Но започна да злобее много, например срещу "нескопосаното свирене на Поли", да се подлага на Евгени, наричайки го почти гениален, да се унижава как ли не уж в името на любовта, да се заяжда и да показва превъзходство ... а обективно точно тя като външност е една от най-зле изглеждащите кандидатки. Като умствен капацитет също вече не съм сигурна къде е.

Специфичното ѝ изразяване също вече не ми е интересно, а дразнещо и претенциозно.

# 1 983
  • тук и там
Чак днес изгледах епизода. Хареса ми много Елена и срещата и. Мисля че нагледно показа как може да сложи в малкият си джоб  всички манекенки, незвисимо от физическите им данни. Та катко тя обича да казва за Ергени, че не е хапка за всяка уста, аз пък мисля същото за Елена. Има енергия, спонтанност, капка лудост и в същото време -дълбочина. Физически признавам,че не е най-голямата хубавица, но за сега е най-привлекателната жена там , според мен.
За първи път ми хареса и Гената. Малко се поотвори да говори, и ми изглеждаше със блеснали очи -особено на вечерната среща.Говори и за предишната си връзка и ситуацията с децата, изненада ме -признавам.

Ивелина не ме кефи никак. Крисия беше ясно че ще си ходи. Айлин е хитруша, и осъзна че по красота Елена не може да се мери с тях, (Валерия-Айлин), но по всички останало ги превъзхожда и то много. Та наистина-хич не са и конкуренция, освен ако не става въпрос за някаква краткотрайна авантюра и забавление.
И да-Елена вдигна доста летвата. Ще трябва доста да се постараят останалите момичета.

# 1 984
Според мен и големите татуировки , и големите силикони сa  пошли .

# 1 985
Гената е като Рич от Дързост и красота. Не може да си избере между Брук и Тейлър и това е. Само ги редува. 😁

Приличат си и по прически 😂

# 1 986
Айлин умело, за разлика от Валерия, прикрива завистта си и злобата, но не е добра душа, която се радва за другите.

# 1 987
Айлин умело, за разлика от Валерия, прикрива завистта си и злобата, но не е добра душа, която се радва за другите.
Какво значи да се радва за другите ? За мен е наздраво уж да харесаш някого и да си влюбена едва ли не, но да се радваш, когато излиза с други жени? Според мен Айлин е ненатоварващо момиче със самочувствие, ако имаш и ти такова може да сте приятелки. Пам ли се радва за другите? 😁

# 1 988
Но те на този етап не може да са влюбени - ако са, просто е странно. В случая може да има само симпатия и привличане.
Гледах как ги питаха има ли любов от пръв поглед - е, нали ако имаше, Евгени щеше да се влюби лудо от пръв поглед и да се насочи само към една дама. Явно няма - поне не в тази ситуация.

На мен пък Елена не ми изглежда по-непривлекателна от другите участнички (мога да изброя няколко от тези, които са още вътре и изглеждат по-зле от нея - Поли със сигурност). Но това е до вкус.

# 1 989

На Айлин грам не й дреме за Евгени. Тя е там за спорта. Ако наистина се интересуваше от него, хич нямаше да е толкова блага и усмихната, пред чуждите радости с ергена.

# 1 990
  • Бургас
За мен Айлин не прикрива завист, защото тя не изпитва такава, просто Генчо й е безразличен, ако го харесваше, нямаше да е толкова добра душа

# 1 991
  • София
Отличен и много позитивен епизод!
Видях най-естествената, хубава и романтична среща от двата сезона на предаването! 🙂
Евгени и Елена изглеждаха така, все едно са чудесни актьори или случайни гаджета от живота и в епизода ние видяхме тяхна обикновена среща, малко като неканени воайори... Толкова хубаво им се получи. Чак не мога да повярвам! И те самите си го направиха да бъде така, отвътре им дойде. Защото срещата не им беше някаква супер лъскава или невиждана.
Ето че видяхме Евгени в една съвсем друга светлина. Което е доказателство, че всичко си зависи от подхода на жената... Това е истината!
За първи път от два сезона виждам и чувам как се подреждат няколко изречения едно след друго и всичко върви непринудено и естествено. И няма дежурните, “Мммм” ''Кххкхх'' “Така лии?” “Да, така е” “Хмм'' ''Много мило'' ''Много е сладко'' ''Даа'' ''Добрее''

Кратък непринуден разговор между интелигентни хора не по сценарий и без на Щерева тъпотиите:
Елена: Аз нямам подарък за теб.
Евгени: Ти си ми подаръкът!
Елена: После ще ме разопаковаш...

Така, започвам с епизода хронологично.

Гледах реакциите на останалите момичета когато Евгени открадна Елена.
Непосредствената реакция е важна. Единствената на която и стана неудобно бе Валерия. Това означава, че наистина харесва ергена! Не знам дали е влюбена или просто го е приела за някаква даденост и иска да е над останалите, но на останалите не им пукаше изобщо, само на нея. Факт. Поне това се видя, сори за другите момичета. Сякаш и на Джия и стана малко неприятно, но не така подчертано както при Вал.

Първата спонтанна среща без писмо в сезона.
И изборът е Елена! Интересно, интересно, ами значи автоматично Елена става много силен фаворит за финал, дори само от това!
И ето, правилно значи съм наблюдавал реакциите, защото като писах още в началото на сезона, че той я харесва някои ми се смееха. Обаче аз помня един синхрон на Евгени, който бе направо спойлер (не знам как са го допуснали при монтажа) за Елена. И от него разбрах, че е много силно заинтригуван от нея! И другото, което бях забелязал е, че на диванчето най-много е приказвал именно когато Елена е била до него. С останалите жени не е приказвал толкова. И съм ги писал тези неща.
За самата среща:
Ти да видиш немската школа в действие! В Елена дремели много луди ангелчета. Много жени считани за интелектуалки обикновено се приемат и за скучни, а тя се оказа и с много свободен дух и първична. Това е огромен плюс за всеки един мъж. Не само умна жена, но и спонтанна и приятно дива. С такава жена никога няма да ти е скучно...
И едно мъжко мнение - от мъж за мъж:
Направи ми впечатление, че ръката на Евгени докато караше бе постоянно в скута на Елена. Ще кажа само, че един мъж би направил такова нещо само ако чувства нещо към една жена. Не казвам, че това веднага е любов, но е силно заинтригуван и иска нещо повече. И че е отпуснат и му е много приятно.
Валерия и Елена рязко дръпнаха пред останалите. Аз вече виждам само двубой. Съжалявам за другите момичета ама... Много от тях харесвам, но в случая е важно какво харесва Евгени, а към момента за него има две жени в имението. Личи си по цялостното му поведение към двете и от едита на продукцията.

Дали Евгени е запомнил за 'Нара' или са му подшушнали от 'обади се на приятел' 😉
Но отново много хубав момент.
Това че плува без горнище не е проблем за мен. Бе изненадана и неподготвена, а после импровизира и се държа спонтанно. На 9 от 10 мъже този подход би им харесал.
Елена се доказа като изключително адаптивен участник в един риалити формат. Много бих искал да я видя в Сървайвър, има всички качества да стигне много далеч!

На мен срещата ми хареса много. Това бе най-хубавата среща този сезон и не само, писах вече. И истинска реклама за предаването. Нямам си на идея дали Елена ще спечели, но тя в момента е като златна гъска за предаването им.
Имаше привличане, нямаше напрежение и криндж моменти. Имаше и хубав разговор. И едно естествено и леко поведение. Като на хора, които се познават. И на двамата им беше приятно и бяха отпуснати.
Самият Евгени досега не се беше разкривал толкова.
На Елена обаче не и беше приятно да говори за брат си. Може би Евгени не трябваше да подхваща тази тема. Предполагам обаче е бил натиснат от редакторите, не знам, гадая...
Нов жокер/спойлер: Евгени: 'Те двамата били огледало' и го е карала да се 'чувства като у дома'
И я изпрати до вратата, което също е показателно.

Още три факта защо срещата им бе по-специална:
Евгени за първи път говори директно на някоя мома за нанасянето му в Пловдив.
На коктейла след срещата Евгени направо грееше. Изражението и невербалните му реакции бяха като на мъж правил страхотен секс или е изпитал някаква много силна емоция.
За първи път след среща не целуна никоя друга!

Колието не бе изненада, но също е показателно. Такъв подарък е веднъж на сезон и се дава на специална жена, на тази, която е направила най-силното впечатление на Ергена. Тук продукцията няма намеса. Всичко зависи от ергена. Веднага правя аналогия с Александра от сезон 1. Хората също масово харесват Елена, както Александра (тук в темата, във фейсбук и инстаграм, сред моите приятели и познати които гледат като мен предаването), така че силно се съмнявам от продукцията да повторят същата фатална грешка. Отделно, че Елена има ТОП уинър едит отвсякъде. Не че Валерия няма, но не е толкова крещящ.

А този обрат за който толкова много се говори или е прах в очите (редовно се прави) и диверсия или вече го видяхме обрата. От едва ли не сигурния победител Валерия сега се смениха позициите...
Хах, Елена плати с кръв за всичко това, визирам нарязаните и крака от скалите в морето. 🙄

Ети? От Елена и Антоанета, много интересно галено обръщение.
Трябва да се следи оттук-нататък когато се срещат дали той ще я нарича, Ети (защото той каза, че вече така ще я нарича).

Коментарите на злобил Елисавет за срещата им ще ги оставя без коментар. Тя сега достатъчно се радва на ''хорската любов'' - честито и!

Валерия като видя колието и лицето и просто замръзна. Ако погледа можеше да убива, хаха. 😉
Вал, вземи послушай Айлин за книгите, ще се обогатиш мило, обикновено момиче. Не се заяждам в случая...
Последния бастион за Валерия останаха писмата, което не е малко разбира се. От продукцията дано не и вземат и това, защото ще е долна провокация вече и гадно за самата Валерия. В смисъл искам да кажа да не вземе Евгени да ''пропише'' на друга и тя да го разбере естествено.

Много хубав разговор между Елена и Айлин. Много истини каза в него Елена.
Тя е хлътнала по Евгени, но и е здраво стъпила на Земята и мисли и за това какво ще стане след формата АКО се получат нещата. Май никой не мисли за това. А трябва! Мисля, че Айлин я разбра, не е толкова глупава колкото не малко хора си мислят...

На коктейла, най-накрая гримьорите да си свършат работата. Елена изглеждаше великолепно като комбинация от рокля, прическа и грим.
А защо бяха облекли така Валерия?! Бляк, направо потресаващо. Все едно е излязла от роман на Емили Бронте (тя със сигурност няма да ме разбере)... Сякаш нарочно искаха да подчертаят, че Елена вече е едни гърди (😉) напред!

Ох, тези висящи пискюлчета от Айлин и Вал. Спонтанно исках да взема ножицата. Сомчета! 😀😉

Карабаджак атакува! Ами така трябва. Времето лети и жените трябва да се активизират. Добре им се получи диванче срещата. Но Ирина наистина започва да прекалява с този несекващ хейт по Валерия и Айлин.

Пф, Айлин и Джия пък никакъв такт значи. Валерия е до тях и те на висок глас точно над нея разпитват Елена за натискането им в скалите. Стана ми гадно за Валерия, защото чуваше всичко и не и беше приятно. Да ти имам приятелките, Вал... Ама аз това го писах още в първите епизоди, не бива да има учудени хора...

Ох, Джия, Джия... 😀 Как смени лагерите рязко... Че даже и нарочно подразни Айлин и Вал, пфф.
Медуза ли я нарече сфинкс Мони? 😉

Евгени извика Пам, за да говори за... Елена?! Ох, Генчо, обидно е това за самата Пам, не се прави така.
Иначе ми е много приятно да слушам Пам. Много интересна жена. Още един тийз обаче, че Евгени в момента е изцяло на вълна Елена. И разбира се за да е интересно и да не е всичко ясно ще се появи някоя трета, после пак Валерия ще изпъкне, пак Елена и така до финала, където вече ще видим, кои ще са избраниците.

Ох, не, Мерида (Микаела) ме разби с тази прическа и аутфит. Прекрасна жена! Добре, че не я намляска, че щях да се подразня... Но Мика очевидно не го харесва и се държи дистанцирано и тя е там за купона. Не знам, така ги виждам нещата. Той я харесва (че кой мъже не би), но сякаш усеща, че няма шанс или има някакво инфо (да не пипа) и просто си има бариера и си личи и от двамата...
Между другото като стана въпрос за Микаела. Има още една жена вътре с по-особен статут и това е Поли. Според мен ще отпадне две седмици или седмица преди финалната, просто защото е някоя на някой продуцент, а и се грижи за рекламата...

Ахахаха, пантофката на Пепеляшка се заклещи, ще падна! Няма такъв епизод. 😀
И Ивелина ще влезе във фолклора. Хареса ми и тя на диванчето. Тежка история разказа след това, ужасно.
Ау, току-що Евгени подписа билета за България на Крисия. На 95% съм сигурен, че ще позная и тази седмица ще съм 2 от 2. 😉

Прогноза за първа роза: Ивелина! 80% сигура!
Микаела или Пам - по 10%
Еее, не! Генчо, Генчо след това което чу, трябваше да е Ивелина. Пф.

Валерия, Щерева сигурно е отскочила до София и за това няма кой да напише писмото! 😛😁

Ирина или Крисия, вие сериозно ли? Хахаха, нулев съспенс.
Айде чао на Крисия, така и не я чухме и видяхме в предаването. Изглежда приятна жена иначе. Успех в живота!

2 от 2 съм тази седмица, като бях писал и че Габриела също е под заплаха, но не ми се брои все пак.

Актуализирано класиране:
Неделчо: 4 точки
Аз, Туджаров и Ния-Косара: 3 точки

Прогнозите ми за следващата седмица:
Ще си тръгнат: Елисавета и Ивелина
Застрашени: Пам и някоя топ харесвана от триото: Меган/Вики/Мика – просто не знам на коя ще се спрат и по каква причина...
Горе-долу оттук вече започва по-сложната част от сезона и прогнозите ще са по-трудни (надявам се надкастърите да не злоупотребяват със спойлери, защото аз бягам от тях, като Неделчо съм).

# 1 992
Редовно тук обсъждахме, че Евгени би си избрал най-дашната, то така и става. А и Елена би понесла промискуетния му характер. Та да се взимат младите.
Ако мога да обобщя сезона до сега - "По с*с*те посрещат, по ума изпращат."
Важното е да има хепи енд, не само в езерото. Wink

# 1 993

На Айлин грам не й дреме за Евгени. Тя е там за спорта. Ако наистина се интересуваше от него, хич нямаше да е толкова блага и усмихната, пред чуждите радости с ергена.
Да и това е по-добре за нея, според мен. Все пак е шоо, все едно на Евгени му пука, щом и предишния ерген е бил даже обвързан, значи е ясно, че никой не търси никаква любов. Затова най-добре да се съхраниш себе си, да се забавляваш щом си влезнал и най-много да си намериш някоя приятелка, с която да си пиеш виното след шоото. Ако пък с някого стане химията .... това е чудесно! Но дори да е така, не знам как би могло да се запази след като гледаш после всички синхрони и срещи/целувки с останалите.

# 1 994
Гената е като Рич от Дързост и красота.
Аха, ама от близкоизточния римейк купен на видеокасета от Алиекспрес Stuck Out Tongue Winking Eye А и на Рич диалога беше написан далеч по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт