Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 177
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 965
Едва ли, може просто да е бисексуален или пък да е имал някаква закачка с колега в миналото и на жената да й се е привидяло нещо, дето го няма.

# 1 966
Харесва ли ни или не, Елена получи доста по-различно отношение от промискуитетния ерген. И на мен ми се стори показателно, че дръпна Пам и първият му въпрос беше как се чувства Елена след срещата. Изобщо вчера беше денят на Елена - след цял ден с нея, после с нея говори първо на диванчето, след това разпитва приятелката ѝ пак за нея и нетипично за него не нацелува някоя друга още същата вечер. А и на  следващата индивидуална среща ще кани Пам, а не някоя от тези, към които има явни предпочитания, т.е. не бърза да се втурне в изследване на нови територии. Доста по-различно от иначе приятната и доста разгорещена среща с Айлин, например, когато още същата вечер дръпна най-добрата ѝ приятелка, за да я целува. Има време напред, сигурна съм, че ще видим още от промискуитета му, но е факт, че не унижи Елена със серийно целуване и награбване в деня, в който е бил с нея.

# 1 967
Не вярвам Евгени да е гей. Ако е така сценаристите са за бой! Joy

# 1 968
  • Варна
Е, че той първият Ерген беше обвързан Joy
Иначе и на мен не ми прилича, ама вече знам ли..

# 1 969
Ох какви думи и епитети се раздават - унижения , за няма и нищо..някой не те погледнал или нещо те подминал без да ти направи реверанси и това е унижение...много его много чудо. смях

# 1 970
Днес обядвах с един приятел, жена му е инструменталист, постоянно е по турнета в чужбина. И какво ми сервира, че Генчо бил... гей, знае от жена си?!
Такава информация звучи по-скоро като да са тръгнали слухове за жена му с Гената и тя да е тръгнала да се оправдава Smile Пусни клюката в темата за спойлерите, че там все едно и също се върти, това поне ще е нова информация.

# 1 971
Милица беше ! 😄
Ако тръгнем да обсъждаме цици, никоя от участничните не ми изглежда спечелила от тотото по този компонент, така че може този специално аргумент да се счете за невалиден. 🤣

# 1 972
Елена е попила доволно количество немски нрави и ценности. Затова подобно събличане в нейните очи не е нещо особено, но за целите на продукцията е уау ситуация. Все повече ми харесва това момиче, мисли и действа хитро.

# 1 973
  • София
Като казахте Милица, вчера Валерия звучеше по същия начин като нея - няма да ходя, няма да го търся, няма да го питам, щв чакам той да направи нещо. Само дето според мен няма да издържи, което си пролича с въпроса за писмото.

# 1 974
Гената е като Рич от Дързост и красота. Не може да си избере между Брук и Тейлър и това е. Само ги редува. 😁

# 1 975
Искам да спомена и следните си впечатления. На срещата Елена споменава, че  неочаквано открила спокойствие с Евгени. Това много впечатлява Евгени и той след това на няколко пъти го повтаря, че е имал голямо спокойствие с нея. Дали и двамата търсят едно и също, или Елена го е усетила, че това търси той, не знам. Но със сигурност това страшно силно изрезонира с Евгени.
Ето заради това е важно да  умее жената да си служи с думи, защото мъжете са податливи на внушение от жените. Това и в живота съм го виждала -- как жената влияе на мъжа във възприемане на реалността.

# 1 976
За съжаление това е вярно. 😁
Искам да спомена и следните си впечатления. На срещата Елена споменава, че  неочаквано открила спокойствие с Евгени. Това много впечатлява Евгени и той след това на няколко пъти го повтаря, че е имал голямо спокойствие с нея. Дали и двамата търсят едно и също, или Елена го е усетила, че това търси той, не знам. Но със сигурност това страшно силно изрезонира с Евгени.
Ето заради това е важно да  умее жената да си служи с думи, защото мъжете са податливи на внушение от жените. Това и в живота съм го виждала -- как жената влияе на мъжа във възприемане на реалността.

# 1 977
Другата седмица освен Пам дадоха ли коя ще е на среща,че изпуснах.Любопитна съм да видя как ще протече и дали и нея ще открадне като Елена или Пам ще го метне на гърба си.

# 1 978
Елена доста се самоунижава, но за нея няма проблем. И не е жалка, а е смела и умна. Промени ли се Валерия в шоуто - не. Промени ли се Елена - определено. Напасна сценария как да се доближи до Евгени и даде пълна газ. Голямо самонавиване се случва при нея - Мога да се влюбя тук. Нещо й пърха...
+ 1 и за коментара ти по-горе също. Даже беше казано браво на Елена след като се унижи. А когато Валерия се защитава след като е нападана постоянно това я прави злобна, а другите ги прави възвишени. Satisfied

# 1 979
Момичета, едни нещо рязко ме осени преди малко, може и да бъркам, де. Обаче, когато и скимна да отидат на острова, от там снимки нямаше, нали. Само   дрон, който ги обикаляше от където успее. И микрофоните не са били с тях предполагам, защото във водата малко трудно. Ако е така, както си мисля, това момиче успя още повече да ми се издигне в очите. Фитнала е и продукцията и си е откраднала някакво време само за нея и него, без камери в лицето, без микрофони. Евала! Който помни да каже права ли съм. Довечера ще го врътна пак епизода.

Да, СлаБе, точно така беше. Плуването до островчето според мен не е по сценарий и не са били подготвени да ги следват. Имаше едни плитчини със скали под водата около острова, още докато гледах си помислих, че ще се надерат.Не мисля, че продукцията ще планира толкова недостъпно място. А и миналата седмица някъде по подкастите Ния Косара обясняваше, че обикновено намирали начин да ги подготвят за изненадващите срещи. Когато в първи сезон Виктор отвлече на мотора (уф, как се казваше художничката), сутринта небрежно ѝ били казали да се "пооправи малко" (цитирам Ния Косара). Та не вярвам да не подшушнат на Елена за бански или поне сутиен, ако бяха планирал плуването до острова.

Общи условия

Активация на акаунт