Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 189
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Еми да жалка е и отчаяна, и се унижи сама. Нужно ли е да го пита според вас? Още повече, както писах по-рано днес, но никой не се включи - аз не видях нейното последно писмо,което уж беше написала и се чудеше как и кога да му каже - изобщо той чел ли го е, защо тя смята, че е негов ред? Видяхме, че той когато ѝ е оставил бележка намира начин да ѝ го каже. Аз лично не я харесвам, защото страшно много си повярва, че е най-специална от всички, само защото беше първа в някои неща. Отделно, че така отчаяно се надяваше да има бележка особено след срещата с Елена. Тя злорадстваше само като си го представи това, пък представям си как щеше да ликува, ако беше станало. Добре, че не се случи, че направо не знам. Сигурно щеше да отиде да плесне Елена с бележката през лицето, само и само да докаже, че е нещо повече, а всъщност не е. Прекалено рано се взе за над всички и това ѝ е проблема.

# 1 951
  • Варна
Извинете, но да ви питам.. Някъде из Интернет пространството някаква информация за минали връзки на Генчо с жени ? Снимки, история нещо? Не негови разкази във връзка с продукцията откакто се знае, че ще участва.

# 1 952
Другото, което ми направи впечатление е, че всяка изважда от нафталина по някоя сълзлива история, за да го впечатли. Е, не всяка де, ама повечето. А той пък така изкуствено и преиграно се правеше, че проявява съчувствие към Ива, чак ми стана неудобно.

И на мен така.
Иначе харесвам Евгени.

# 1 953
V_e_S_i, Валерия само му каза на едната церемония (подшушна му на уше), че му е оставила писмо на тяхното място. Оттам нататък - мълчание какво се случи с тази нишка. Нито го дадоха той са ходи да го взима, нито да го чете, нито знаем съдържанието му.

# 1 954
  • Разпиляна във въображението
Елена доста се самоунижава, но за нея няма проблем. И не е жалка, а е смела и умна. Промени ли се Валерия в шоуто - не. Промени ли се Елена - определено. Напасна сценария как да се доближи до Евгени и даде пълна газ. Голямо самонавиване се случва при нея - Мога да се влюбя тук. Нещо й пърха...

# 1 955
  • София
Много жалко, че не се е променила Валерия, ако се беше променила, нямаше да предизвика толкова негативни коментари. Вместо да осъзнае, че не е единствена там, а една от всички и че наистина не е важно коя е първа, а коя последна, тя като удавник за сламка се хванала за едни бележки, в които наистина е единствена в момента, но какво от това. Да си взима бележките, да си ги чете, пък Евгени да си продължава с търсенето.

# 1 956
За тези, които смятат, че няма химия между Ергени и Елена - за колко от момичетата след срещата отиде да разпитва приятелката и? М?!
Мъж когато разпитва се притеснява какво е изтекло като информация и как е представено на останалите : )) а аз съм сигурна, че е имало кадри, които не са показани, най-малкото при толкова внимание от страна на Евгени да не забележи и да не реагира на издрасканите крака на Елена, а те се набиват на очи веднага : ))

# 1 957
  • софия
Момичета, едни нещо рязко ме осени преди малко, може и да бъркам, де. Обаче, когато и скимна да отидат на острова, от там снимки нямаше, нали. Само   дрон, който ги обикаляше от където успее. И микрофоните не са били с тях предполагам, защото във водата малко трудно. Ако е така, както си мисля, това момиче успя още повече да ми се издигне в очите. Фитнала е и продукцията и си е откраднала някакво време само за нея и него, без камери в лицето, без микрофони. Евала! Който помни да каже права ли съм. Довечера ще го врътна пак епизода.

# 1 958
Имате ли идея кой е бащата на Елена ,спомена че е пилот-инструктор на самолет в село около Пловдив и ми стана интересно?

Скрит текст:
селото сигурно е  Маноле, където е къщата му, която Елена нарича - "вила"
Вила нарича къщата в/до Севлиево, където живее тя. Баща й е някъде от онзи край. Оказа се, че с нея сме се срещали няколко пъти преди почти 30 години, тъй като моите и нейните родители имат общи приятели. За съжаление нямам контакт с никого от тези хора и не мога да се докопам до прясна информация.

# 1 959
Докато е нямало камери и микрофони, си е откраднала малко време и си е издрала краката ... а нещо да е врътнала? Rolling Eyes

# 1 960
  • Варна
Преди малко ви питах дали има нейде инфо за връзка на Генчо с жена.. Та...Днес обядвах с един приятел, жена му е инструменталист, постоянно е по турнета в чужбина. И какво ми сервира, че Генчо бил... гей, знае от жена си?! Направо се опулих, ама викам сигурно ли? Така било и никаква жена не търсел той.. Да ви кажа, втрещена и учудена съм, ама чак пък гей? Може би да е би? Възможни ли е наистина да е вярно предвид как ги мляска?

# 1 961
Ще рече човек, че никога не сте плували покрай скали, а дори да не е покрай скали, че някоя мида или камък не ви е драла по крака и дори не сте забелязали във водата. После става ясно.
А и да са направили нещо, каква е драмата?
Драма би станала, ако говори на някоя за чувства и после мине няколко.

Пам не я пита за краката на Елена или за реакцията на другите момичета, а я пита как се чувства Елена след срещата им предния ден.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 18:23 от geri1919

# 1 962
  • София
Не мисля, че е гей. Щеше да по-нежен и внимателен с жените, според мен, ако беше такъв. 😁

# 1 963
  • софия
Докато е нямало камери и микрофони, си е откраднала малко време и си е издрала краката ... а нещо да е врътнала? Rolling Eyes
Как са си оползотворили времето не ме интересува особено, стига и двамата да са гледали в една посока. По - важно ми е, че има шанс да са надхитрили системата и са си откраднали време. Големи хора са, да връткат каквото им душа иска.😄

# 1 964
Е, Гената, ако беше толкова притеснен какво е изтекло от срещата, щеше да викне другите си възлюбени и да им каже негова си версия и да ги поуспокои от шока с плуването по бельо и подаръка. Евгени си е точно мъж, който обича да измъчва жената до себе си и да я кара да се чувства несигурна и после хубавичко да я накове, като го дават по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт