Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 205
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Варна
Ама така или иначе не виждам нищо похвално в това, че си се прибрала да подкрепиш близък при нещо подобно. Базова човешка емпатия, медал ли ѝ трябва?
Що за въпрос? Медал ли е искала?
Не, но е проява на лош вкус това да ѝ е във визитката и по срещите.
Логично е трябвало да отговори на въпроса, защо момиче от Пловдив живее при брат си в Севлиево.
Причината е поставена така, че да не предизвиква по нататъшно ровене.
Не че няма хора , които и тогава ще продължат да ровят и любопитстват. Но ако не даде отговор на този въпрос представям си какви свободни съчинение за причината щяха да се вихрят тук. И много повече ровене.

# 2 101
Diavolo, разкошен анализ, както винаги впрочем👍
Някой да има саундтрака от срещата на Елена?

# 2 102
  • Мюнхен
Sweat Smile
Логично е трябвало да отговори на въпроса, защо момиче от Пловдив живее при брат си в Севлиево.
Причината е поставена така, че да не предизвиква по нататъшно ровене.
Не че няма хора , които и тогава ще продължат да ровят и любопитстват. Но ако не даде отговор на този въпрос представям си какви свободни съчинение за причината щяха да се вихрят тук. И много повече ровене.

Винаги може да си измисли нещо. Виктор беше обвързан, Капитонова и тя, ама те излъгаха с цел лична облага.

Тя би излъгала с цел да защити някого. Най-много да нищят после НЕЯ, не брат ѝ. За мен това е доста по-достойно от развяването на чужди трагедии по телевизията, ама нейсе. Аз съм човек, който реве автоматично на Tears in Heaven, та може и да не съм най-точният критерий. Sweat Smile

# 2 103
  • Варна
Винаги може да си измисли нещо. Виктор беше обвързан, Капитонова и тя, ама те излъгаха с цел лична облага.
Тя би излъгала с цел да защити някого. Най-много да нищят после НЕЯ, не брат ѝ. За мен това е доста по-достойно от развяването на чужди трагедии по телевизията, ама нейсе. Аз съм човек, който реве автоматично на Tears in Heaven, та може и да не съм най-точният критерий. Sweat Smile
И защо да лъже? Какво толкова защитава? Роднините и стават обект на любопитство от самото и участие. Няма да е трудно да бъде хваната лъжата.
Така или иначе не може да угоди на всички...

# 2 104
  • Мюнхен
И защо да лъже? Така или иначе не може да угоди на всички...

Ами... написала съм го. Не става дума за угаждане, а просто да не привличаш излишно внимание върху меко казано кофти неща, които дори не са твои за разказване.

Знам, че се хващам за потенциални дреболии в очите на другите, просто предпочитам да обсъждам това пред външност и други подобни. Наистина ми оставя кофти вкус в устата. Бих предпочела да излъжа и да поема всички негативи от това върху себе си, отколкото да знам, че ще се ровичкат в нещо толкова криво и лично, особено когато става дума за толкова близък човек.

Не знам как би била хваната лъжата, при положение, че не съм видяла никого от обкръжението на Елена да афишира, че имат загубено дете в семейството. ТЯ сама си го каза, ТЯ направи визитката си такава и ТЯ още един път го спомена на срещата си с Евгени. Винаги може да каже нещо от сорта на "Наситих се на парти обстановката в Берлин и имах нужда от спокойствие да намеря себе си", бла-бла. Нещо тип Виктория и Райа/Рая.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 01:44 от Jinnafee

# 2 105
Елена е естествено чаровна и красива, без екстеншъни, силикони, джуки и филъри. Какво значи красотата като стоиш като куха лейка и не можеш две приказки да вържеш. Трябва красота да се допълва от съдържание.
Елена им показа, че дори без да е някаква супер красавица, може да бъде много привлекателна жена за противоположния пол.
Дано има повече момичета като нея.

# 2 106
Срещата между тях беше супер, мен лично ме напряга непрестанния устрем на Елена към близост, за разлика от мъжа. Тя нон стоп му маза и зализва косата в колата, тя нагласяше устни за целувка,  той единия път се изви нагоре и целуна само челото й. В един друг епизод май тя му вади гурел или друго. Идва ми в повече нейната пренавитост. Но явно в случая това е печелившата стратегия.

# 2 107
Мисля, че Елена всъщност показа, че колкото и да си умна, начетена и интересна, това не стига, пак трябва да размахаш ц*ц* за да привлечеш внимание. Тъжно.

# 2 108
Нищо, има си глашатай, който да набива в главите на хората останалите ѝ невероятни качества (които в никакъв случай не са под въпрос). Simple Smile

# 2 109
Ами само със сух интлект не става, нито само с цици, нито само с емоционалност, нито само с душа,  заради това сме хора, комплексни  същества. Заради това е нормално и сексуалност и ум и всичко, каквото си го имаме, да го показваме към този, когото искаме да впечатлим, стига да е способен да го оцени. Това, че Елена търси физическа близост с Ергенчо, според мен беше в неин плюс този път, защото той търси рецептивност и отговор на неговото желание за близост. Не всеки мъж е така, но този специално страшно негативно реагираше на всякаква естествена скованост, а не прилагаше нищо да отпусне момичето, да го запали. Не го ли желае жената априори, я реже на срещата. Та това, че Елена желаеше ергенчо, не посто за шоуто, а наистина го желае, й беше голям плюс в срещата и това разпали генчо и сексуално към нея. Усещането е мн различно от това цуни гуни с Айлин, именно отчасти и заради истинските чувства и желанието на Елена към Гени.  Обаче, сега идва сложното. Еленка не само го желае физически, ами както често е при нас жените, е влюбена в него. Та тепърва, особено след такова сближаване, има мн да страда горката. Да видим дали така стоически ще го понесе като Валерия.

Аз не бих издържала, от опит знам, че е ужаааасно мъчително мъжът, който ти е показал чувства да превключи бързо към друга., А Ленка е и скорпион, плюс доста невротична, което значи ужасни мъчения от ревност за нея. Валерия като близнаци, а и мегафлегма, й е една идея по-леко.
Изобщо, потръпвам колко е гадно.

# 2 110
За мен в разголването в случая нямаше пошлост, та не знам защо това е топ-проблем. Ако беше с някакъв огромен размер може би по друг начин щях да го виждам, не знам…

Като говорим за физически особености, забелязахте ли как Габи не можеше да прилепи напълно устните си една към друга. Е това е да прекалиш наистина.
И аз мисля, че Айлин се е загрозила с хиалурона в горната си устна. Носът ня Крисия изглеждаше неестествен, също като този ня Джия - особено Крисия ми изглеждаше малко като “отхапана” в лицето. Боряна същата работа. Изобщо повечето момичета, на които личат интервенциите, смятам, че са се загрозили отколкото разкрасили - точно, защото си личи и изглежда нехармонично и неестествено. Надявам се, че ще спре да се налага това като стандарт за красота особено при такива млади жени

# 2 111
Може би времето в харема тече по друг начин. От първо запознаване, че до предложение за годеж минават само два месеца, в които са във филма, на друга скорост се развиват взаимоотношенията, доста илюзорно.Като съм за чела за  предаването, излиза, че много от двойките не остават заедно в реала.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:32 от Морана

# 2 112
  • софия
Снощи си пуснах пак епизода за да изгледам детайлно. И пак много ми хареса. Оказах се права, избягали са от продукцията и са откраднали време само за себе си. Много се радвам. Месец в капана на камери и хора, които гледат на теб, като на панаирджийска маймуна си е меко казано натоварващо. С това бягство са успели да си кажат неща и да са себе си без да се съобразяват с цяла България и околностите.
 Тъжното за мен е не как се съблякоха да поплуват, а начинът по който реагираха околните и тези пред телевизора и тези в имението. Денонощно се развява около нас гола гръд до степен да не ни прави впечатление. Показно, натрапчиво надута гръд през дантели, деколтета, силиконови кубици, които нахално търсят внимание и крещят на света "вижте ме". И изведнъж едно съвсем простичко сваляне на дрехи и то на плаж за да поплуваш в морето се оказа пошло, не на място, страшно скандално и какво ли още не. Два дена темата гърми за ц*ц*те на Елена и възмутени хора припадат от шок и ужас как е посмяла. А в крайна сметка, снощи гледайки, аз гола гръд от нея не видях.
 Ще похваля и продукцията. Тази година определено са подбрали интересни личности. Махнат ли и Елисавета, всяко друго останало момиче е човек със своите плюсове и минуси, но са различни типажи,  които ми се ще да разгадая. Искам да се разкрият повече. В снощния епизод преоткрих и Ивелина и Ирина, Айлин. Самата Валерия как стоически изтърпя всичко без да се срине пред камерите. Има стомана в това девойче. Ако драгата продукция не залага само на това да насъсква девойките една срещу друга и не ги третира, като опитни зайчета как ще реагират на постоянно дразнение мисля, че ще видим доста интересни персонажи. И накрая и аз да помоля за една анкета за момичетата, които остават.

# 2 113
Аз имам един въпрос, тъй като няколко пъти се споменава. Аз имам голям бюст. Ако се пусна без горнище някъде, ще е много пошло и грозно, а като се пусне дама с малък бюст, няма проблем. Каква е разликата?

# 2 114
Че то има ли двойка, която е останала заедно след формата наистина и се е оженила/има деца?
Да видим сега след като Елена вирна носа и ще се възприема за единствена кралица дали надменноста й ще разочарова Diavolo и другите, които това ги е подразнило във Валерия. Вярно, че не съм го гледала отначалото, но Валерия да се е подигравала на Пам в началото ми се струва странно.

Никой не е възмутен от гръдта на Елена, която природно липсва, а от лицемерието й и как моралният й компас задуха в друга посока, от това че се съблече на първа среща и се отърка в него. А когато вървеше с ръка отпред беше супер криндж.

Общи условия

Активация на акаунт