Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 192
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 115
  • софия
Аз имам един въпрос, тъй като няколко пъти се споменава. Аз имам голям бюст. Ако се пусна без горнище някъде, ще е много пошло и грозно, а като се пусне дама с малък бюст, няма проблем. Каква е разликата?
Ами, много зависи от мястото. И в случая не е важен размерът, а това по какъв повод. Ако си на плаж, не виждам никакъв проблем. Вече, ако се случи в метрото или в общината ще е малко как да кажа, не на място.😀
 Срещата не беше първа, за мен много по - интимен беше масажът на краката, отколкото плуването в морето. И Елена никога не съм я чула да осъжда сексуалността в една двойка, а това да се разчита само и единствено на нея за да привлечеш някой. Защо трябва да е или само едното или другото. Там е проблемът. Една връзка се гради от всички компоненти взети заедно. Тя се разкри по всеки възможен начин пред него и това беше печеливш ход. Видяхме Генчо в съвсем друга светлина. Което не значи, че стискам палци да се съберат. Напротив, продължавам да мисля, че за нея ще е по-добре да си изживее тръпката в предаването и дали наранена или примирена след него да намери човека, който ще и даде всичко от което се нуждае.  Всяка една жена го заслужава това, пожелавам го от сърце.

# 2 116
  • Бургас
Че то има ли двойка, която е останала заедно след формата наистина и се е оженила/има деца?
рядко, но има- американския ерген от 2013 е женен за момата и имат 3 деца

# 2 117
Не е ли била първа среща? Останах с впечатлението, че той изобщо не беше заинтересован от нея и постоянно я гледаше студено и отдръпнато, когато тя му говореше на пейката, но след толкова натискане от нейна страна нямаше как да не получи среща. Това не ми харесва в предаването, че показват мъжа не като ловец, който трябва също да направи впечатление на момичето, да покаже отношение ... а точно обратното, него трябва да го преследват, да го славословят и ухажват. Ако не го правиш то те гони без изобщо да се опита да достигне до теб по какъвто и да е начин.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 09:38 от T.Valcheva

# 2 118
Предполагам, че тя затова си е запълнила устните, за да ги поприкрие (а не само заради модата).
Излезна ми една стара снимка от статия на Айлин преди години с баща си .... ами 100 пъти по-красива е без да си е надула така ужасно устата! А хората, когато се усмихват винаги са красиви.

Тази снимка е от профила на бащата на 4 март и точно тук изглежда, че има филър, хубавица си е пак. Не е стара.

# 2 119
Не успях да гледам от началото епизода, а от средата и поради възторжените мнения после го гледах "на хапки" оттук оттам. Може би затова не усетих всеобщия ентусиазъм колко е пиктурално и доста магично. А може би защото, както всеки човек има различни възприятия, моите представи за преживяване, за което да кажамного е спонтанно и няк, во много чисто са на съвсем различен градус(не такъв градус, какъвто веднага си помислих те, Joy).
Да кажем, впечатляващо за мъжката аудутория- жена, с която току си излязъл, да притиска голи ц... ексхибиционистично под ръководството на режисьора и все екип от "снимачи" (то на една проста сватба фотографите са често двама, че какво остава в предаване, което рекламира диаманти). Да, на мъжа може да му пламне "спонтанно" желание. Ама такива думички като любов и други, все съдбовни... трудна работа
За интелекта, сериозно. Съвсем обикновена жена е Елена и въобще не ми блести с някакъв особен интелект. "Дълбокият" разговор се свеждаше до думите в курсив, още "искам да си топнакраката", "много яко" "виждам островче с останки от старинни останки"и подобни. Не може да се отрече, че е по- спокойна и уверена, не се притеснява от младежа, но това е субективно за всеки. И най-простата жена може да си говори спокойно, и най-умната от притеснение с някого, особено ако знае, че току ще налитне на целувки, може само да чурулика.

При все простотии те на Габи и непростимите и обиди, тя на моменти проявяваше много повече остроумие с каламбурите си "какъв разврат на събитията", при играта на спасителни, Мони: "има пулс", Габи: "За разлика от теб", дори на финала "Изтече ми мандата". Аз съжалявам за грубостите, които не се въздържане да ръси, но, както казах в началото, тя носи едно неподправен, "андрешковско"чувство за хумор

И малко за Валерия, която в общи линии не харесвам, ама коя харесва безспорните красавици Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвате, злобна била. Сега, ако си представим, че всичко не е "на ужким", а "много спонтанно и нЯк, во много чисто" , както се изразяват в предаването по интелектуалному, представете си, че в една общност-работен колектив, студентски курс, езиков курс, някакъв мъж сред преобладаващо женско присъствие ви обърне внимание, отличи ви от другите, целува ви. И изведнъж ви забравя. И не само, ами на грабва току тази и онази пред вас. Е, поне малко злобичка няма ли да ви жегне, лицето ви все свежо и нахилено ли ще е. Ами, няма как.
А що се касае до "пиктурално и спонтанно, такова може да се види с по-голяма достоверност на пазар за ромски булки и го казвам наистина, а не защото днес е първи април
Иначе гледаме с младежа, сина ми, (когато можем) предаването, той е почти на 18 и има нужда от житейски уроци и "светли примери" в стил една позабравена детска книжка от Асен Босев "Не правете като тях, да не станете за смях"

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 09:21 от Светкавица

# 2 120
Според мен Елена знае как да върти един мъж,какво да му каже за да го спечели ,какво да направи. Това се видя още на коктейлите

# 2 121
Чела съм, че от американския формат има някоя и друга запазена двойка, за деца не си спомням, май имаше и с деца.

Нямам проблем с топлес на плажа, по едно време в Бг се промотираше и мъжката полупрашка, не оставя много на въображението хаха Май и чужденци се вееха с Борат бански по бг морето по едно време.
Встрани от темата, към друго съм с особено мнение, чисто голи малки деца, малко по-големи момиченца без горнище на плаж, в кофти свят живеем, извратеняците обикалят навсякъде.

# 2 122
  • софия
Беше първа далеч от имението и само за двамата. Преди това имаха доста разговори, целувка, масаж. Не са непознати, за мен това не е първа среща. Съгласна съм с твоите мисли за това в каква ситуация са поставени момичетата. Голяма част от тях не са свикнали на това. И не се чувстват в свои води, трябва да действат по начин, който не е привичен за тях. Но на тази платформа е изграден форматът и от тях самите зависи как ще реагират и подходят. Тежка им е ситуацията, но са се хванали на хорото по собствено желание и всяка ще играе, както може.

# 2 123
Аз имам един въпрос, тъй като няколко пъти се споменава. Аз имам голям бюст. Ако се пусна без горнище някъде, ще е много пошло и грозно, а като се пусне дама с малък бюст, няма проблем. Каква е разликата?
Ами, много зависи от мястото. И в случая не е важен размерът, а това по какъв повод. Ако си на плаж, не виждам никакъв проблем. Вече, ако се случи в метрото или в общината ще е малко как да кажа, не на място.😀
 Срещата не беше първа, за мен много по - интимен беше масажът на краката, отколкото плуването в морето. И Елена никога не съм я чула да осъжда сексуалността в една двойка, а това да се разчита само и единствено на нея за да привлечеш някой. Защо трябва да е или само едното или другото. Там е проблемът. Една връзка се гради от всички компоненти взети заедно. Тя се разкри по всеки възможен начин пред него и това беше печеливш ход. Видяхме Генчо в съвсем друга светлина. Което не значи, че стискам палци да се съберат. Напротив, продължавам да мисля, че за нея ще е по-добре да си изживее тръпката в предаването и дали наранена или примирена след него да намери човека, който ще и даде всичко от което се нуждае.  Всяка една жена го заслужава това, пожелавам го от сърце.
Отново невероятното мнение на Елена. Елена е повърхностна по един много специфичен начин - и той е, че вижда Айлин, която е много привлекателна и автоматично я слага в графа "кифла" и "куха лейка", която няма какво друга да предложи на един мъж. Видиш ли тя не е толкова интелигентна и с богата душевност като Света Елена. Това е проблемът и на Пам междувпрочем. Освен това и двете могат да бъдат много злобни.

# 2 124
Не е ли права Елена, че Айлин не разговаря с Евгени? Тук непрекъснато за това я коментираме. Не знам как го е забелязала Елена и защо проведе този разговор, но беше абсолютно права и си кривите душата, ако твърдите, че не е така.
Айлин има акъл и чувство за хумор пред момичетата, а като се появи Евгени вдига гласа с три тоналности и почва да му говори как ще се слушкат и да му връща въпросите. Сега доколко е работа на Елена да ѝ отправя такава критика - не знам, но може да са близки, може продукцията да го е организирала, може и да я провокира… контекстът е важен, а такъв нямаме и всеки си го нагласява според това кой му е симпатичен.

# 2 125
  • софия
Alucard, ако я виждаше по този начин, според мен изобщо нямаше да седне и да проведе този разговор с Айлин. Айлин изобщо не е глупаво момиче. Тя разбра какво и каза Елена. Всъщност и даде доста голям коз в ръцете. Сложиха карти на масата и Елена заложи на всичко или нищо. Доста неща зависят от това, как пречупваме събитията през собствената си призма. И няма нищо лошо в това. За мен е интересно да чета мнения, различни от моето. Никой не е по презумпция прав. И когато не съдържат грозни нападки за външност или към потребители си е абсолютно удоволствие да се спори.

# 2 126
Не е ли била първа среща?
Първа лична среща беше тази между Евгени и Елена. Преди нея бяха говорили на пейката в двора. Елена дори лично му прошепна на едно рози раздаване/преди проблема с нахлуването на Валерия/, че е време за лична среща.

# 2 127
Аз въобще не съм против топлес на плажа, даже съм и от жените, които са кърмили навсякъде.
Защо поставяте такава твърда граница между нехаресването на конкретната случка и възприемането на женските гърди като цяло?

# 2 128
Досега участничка на тема естествени дадености не съм обиждала. Единственото съм правила комплименти. Wink Негативно съм коментирала зле направени корекции, които отиват в посока гротескни. И пак гледам да е за такива, които лесно може да се коригират. Пример - устните на Габи.

Тук да вметна, че вчера при Цитиридис тя беше най-забавна и с най-голямо присъствие. Нито една от другите две дами не е била обиждана от нея и даже Крисия я е поканила да участва в нейн видеоклип.

# 2 129
  • софия
Досега участничка на тема естествени дадености не съм обиждала. Единственото съм правила комплименти. Wink Негативно съм коментирала зле направени корекции, които отиват в посока гротескни. И пак гледам да е за такива, които лесно може да се коригират. Пример - устните на Габи.

Тук да вметна, че вчера при Цитиридис тя беше най-забавна и с най-голямо присъствие. Нито една от другите две дами не е била обиждана от нея и даже Крисия я е поканила да участва в нейн видеоклип.
Не, не, изобщо не беше отправено към теб това за грозното коментиране. По принцип говорих. Извинявай, ако така си го почувствала.  Напротив, хареса ми как си разменяме реплики. От сутринта логореята ми е на макс с кафето и ми идва идеално, че има хора с които да нищим темата. 😀

Общи условия

Активация на акаунт