Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 166
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз имам един въпрос, тъй като няколко пъти се споменава. Аз имам голям бюст. Ако се пусна без горнище някъде, ще е много пошло и грозно, а като се пусне дама с малък бюст, няма проблем. Каква е разликата?
Явно в големината на шепата и предмишницата Joy

# 2 146
Ми тая ужасна Габи посочи разни очевидни неща просто. Под маската на уличен хумор, но верни. Аз също мисля, че не е нужно да съобразявам отношението си към някого с килограмите му. Ако примерно Валерия си нареди 10 филийки да хапне, някой може да се пошегува с апетита и и всичко ще е ок, но с Пам - не може. Макактака!

# 2 147
Мис Габи е поработила върху руския си акцент.Като че ли не го забелязах докато говореше.

# 2 148
Исках да кажа, че едва ли Елена иска да впечатлява точно с бюст. Нищо лошо няма в голата гръд

# 2 149
Аз не съм видяла много мнения, които да казват, че Елена е красавица. Не виждам тук да се защитава с кръв и зъби идеята, че изглежда като първа хубавица. Не виждам и нужда обратното да се натяга непрекъснато, защото просто не е вярно също така.
Грозноватки са си чертите на Елена, емоцията ги одухотворява, но няма как да компенсира. Това обаче още повече подчертава уменията ѝ да привлече мъжкото внимание и да го задържи. Дали заучено или вродено, няма значение, факт е. Много лесно е с хубава визия, с нейната да го направи, си е постижение, особено в тая среда.
Не я харесвам, много изкуствена ми е, на всичко, което прави липсва каквато и да е спонтанност - отиграно, пресметнато действа, но че знае как ще ѝ се получат нещата, не може да се отрече. Е, може да позагуби достойнство по пътя, но явно крайният резултат ѝ е компенсиращ. Въпрос на приоритети.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 11:46 от usmihni_mi_se

# 2 150
И въпрос на дефиниция на достойно, иначе нямаше да има различни гледни точки и по този въпрос. За мен например е по-достойно да следваш това, което искаш  и така да бъдеш достоен в собствените си очи, отколкото да бъдеш достоен в очите на някой друг по определен начин. Може от любов към себе си да се щади повече по пътя, който си е избрала, но всеки сам преценява дали да се води по това как би изглеждал в нечии очи.

# 2 151
  • София
Аз въобще не съм против топлес на плажа, даже съм и от жените, които са кърмили навсякъде.
Защо поставяте такава твърда граница между нехаресването на конкретната случка и възприемането на женските гърди като цяло?

Защото трябва да се изкриви мнението за случката до степен тотално да се избяга от нещата, които всъщност се посочват като проблемни. Съответно фокусът мина върху нетолерантност към женската гръд, че и кърменето дори, но после пък излезе, че май ако бяха големи гърди, нямаше да е баш същото и съвсем ок. Та не разбрах сега, аз като жена с големи (естествени) гърди, мога ли да си позволя да съм освободена като Ленчето или ще ме пишат повърхностна като Айлин Joy

# 2 152
Габи каза или по- скоро”изтърси” някои интересни неща в интервюто при Любенова. Едното беше, че не знаела защо, но щом заработели камерите и Елена показвала друго отношение и поведение към останалите и Габи включително. Никоя от другите не отрече това, включително Габриела, която беше от другия лагер. Напротив, усети се някаква симпатия и взаимност, сякаш са разбрали или видели нещо, което не са знаели.
Габриела изглеждаше нелепо в тоалет собствено производство. Ако някоя от нас има нужда от уроци по етикет, Мис Габриела е човекът🤪- това е новото ѝ амплоа. Габи изглеждаше отегчена, като излязла току що от клуба, но прави впечатление гладкият ѝ изказ. Лъскава, подпухнала, а в същото време говори много смислово адекватно, фъфленето от корекциите не го коментирам. Крисия беше най- ПР- ски ориентирана, дори повече от Мис Етикет. Много премерена и сдържана, но и тя не успя да скрие едно особено неопределено чувство към Елена. Вижте сами и преценете- става въпрос за конкретно питане на водещата за новата фаворитка и подаръка. Не искам да сугестирам, затова не преразказвам, по- добре е всеки сам да прецени за себе си.

PS: Единственото заслужаващо нещо от интервюто при Цитиридис беше интересна игра с въпроси и гърмяща кутия.

# 2 153
  • София
Между другото, в последно време ми излизат реклами на някакъв сайт, в който Айлин е рекламно лице. Но почти всички снимки вратът й изглежда ужасно къс и дебел, а гримът й е ужасен и я загрозява (и състарява) брутално. Донякъде вината е на стилистите, но и тя определено не знае как да позира. Ако иска да е модел, няма да е лошо да понаучи някои неща.

# 2 154
Другата Габи изясни ли въпроса с Исус - лапсус ли е било, или е била пияна?

# 2 155
Нещо забелязах в началото на вчерашния епизод. Явно им бяха казали, че ще има разходка сред природата и всички се бяха облекли подходящо - с ризки и дънки повечето. Бяха с "пиктурален" стайлинг. Иначе си стоят по анцузи или поло..., когато са в къщата. Само Елисавета беше по халат - ей това ми направи впечагление.

От много ползване на чуждици, нито български, нито английски е на Елена работата.
Откъде го измисли този пиктурален, направо ме разби. Аз не намирам стилът й на говорене за високопарен, но като слушам някои млади хора как въртят пет думи на кръст, косата ми настръхва. Предполагам мислят в пикчърс, а не в думи, точно както го правят глухонемите и това не е обида към глухонемите.
Това ни е много голям проблем на много хора от това поколение. Аз лично работя на един език, говоря с близките си на друг и 80% от забавлението го консумирам на трети. Ами не съм сигурна дали и с опрян нож до гърлото ще мога да говоря за работа на български или да преразкажа някой ТикТок, без да вкарам чуждица. Не е до неможене, незнаене и прочие, а до навици.
Принципът е един и същ като с четенето на книги и богатия речник - колкото повече думи консумираш, толкова повече използваш. Когато оставиш дадена сфера от езиковия запас да закърнее и да се замести от чужд език, почват да ти бягат думите и да правиш нелепи преводи като "пиктурален".

# 2 156

А това, че Габи е грозна като бурсук и се е направила на карикатура, също се забелязва от повечето хора, но едва ли като я видят й викат "Ей, бурсук, как си?".
Ами тук, в темата, постоянно се повтаря, не се съмнявам, че същите потребители биха го казали и в лицето и. Освен ако не го шушукат зад гърба и, похвална проява на такт ще да е.

# 2 157
Между другото, в последно време ми излизат реклами на някакъв сайт, в който Айлин е рекламно лице. Но почти всички снимки вратът й изглежда ужасно къс и дебел, а гримът й е ужасен и я загрозява (и състарява) брутално. Донякъде вината е на стилистите, но и тя определено не знае как да позира. Ако иска да е модел, няма да е лошо да понаучи някои неща.

Скрит текст:
Обаче краката ѝ винаги са страхотни

# 2 158
Аз едва ли ще й кажа в лицето на Габи, че прилича на кална подметка в муцуната, но ще си го помисля със сигурност. А заслужава и зад гърба й да си го коментирам с хора, които също са го забелязали. Много е достойно да обиждаш хората в лицето ли? И то просто така, защото си прост, а не по друга причина.

# 2 159
Много се идеализира Елена в темата от срещата насам. Отдавам го, че досега имаше по-малко време с нея, но пък добри синхрони и запомнящо се присъствие. С нейната среща, умишлено не казвам тяхна, защото тя като поведение и може би като личност доминира, а в комуникацията със сигурност превъзхожда Евгени, се компенсираха епизодите с кухо съдържание в отношенията. Дали е нямало друго съдържание дотогава, дали не е показано - това си го знаят замесените.
Елена е добър манипулатор, с което е чудесна за това предаване, повечето от другите момичета не са или пък са, но в много по-малка степен. Дали на Евгени това му трябва, или от подобно бяга, ще се види нататък. Но исках да кажа, че Елена може да владее него или публиката, или двете, но това не я прави идеал или образец, а много добър манипулатор и играч.

Общи условия

Активация на акаунт